krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 a tu mały głód ..krzyniek..co jak co ..ale dymające psy oglądać to juz zlekka lipa przeglądałem inne forum i dział humoru, i oglądam wszystko po kolei - coś jak Iverson czytający posty warsafskie
hornet Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 1111 Flyer Co jak co... kozacka liczba Same pały heheheh
adamooo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka.Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi: "Wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu."
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka.Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi: "Wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu." a to wersja... Po upojnej nocy - Słoneczko... - Tak, kotku? - Zrobisz śniadanie, rybko? - Oczywiście, skarbeńku. - Jajeczniczkę, rybko? - Ze szczypiorkiem, pieseczku. - Ale na masełku, żabciu? - Nie może być inaczej, misiu. - Kur*a, myszko... przyznaj się! Ty też nie pamiętasz, jak mam na imię?
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nudzi mi się to czytam, u mnie nikogo nie ma to z Wami se posiedzę, przynajmniej polew mam
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 1111 Co jak co... kozacka liczba Michał same pały, od góry do dołu - koniec z komputerkiem i do nauki ... :decayed:
slaweq Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nudzi mi się to czytam, u mnie nikogo nie ma to z Wami se posiedzę, przynajmniej polew mam Ive ja tak kiedys czytałem to niejaki Krzyniek groził, że mi zablokują dostęp do Warszawskich
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nudzi mi się to czytam, u mnie nikogo nie ma to z Wami se posiedzę, przynajmniej polew mam I o to chodzi prosze Tomka Ładny masz avatar ...szkda tylko że małocycny on
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ...ja mam pakiet vip wykupiony i mam nielimitowany dostęp do działów...sam jesteś mało cycny... przy okazji będę miał wkład w magiczne 2000
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nudzi mi się to czytam, u mnie nikogo nie ma to z Wami se posiedzę, przynajmniej polew mam Ive ja tak kiedys czytałem to niejaki Krzyniek groził, że mi zablokują dostęp do Warszawskich slaweq_u z tego co pamiętam to Tobie z innych powodów mieliśmy zablokować temat :gwizdanie: Iverson pani z avatara to ?? polska aktorka
slaweq Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nudzi mi się to czytam, u mnie nikogo nie ma to z Wami se posiedzę, przynajmniej polew mam Ive ja tak kiedys czytałem to niejaki Krzyniek groził, że mi zablokują dostęp do Warszawskich slaweq_u z tego co pamiętam to Tobie z innych powodów mieliśmy zablokować temat :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Cicho
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Tak Krzyniu-ori polska aktorka siema Tukan
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Tak Krzyniu-ori polska aktorka tak myślałem bo też ją lubię
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 .sam jesteś mało cycny... Widze , że amora załapałeś
Iverson Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 .sam jesteś mało cycny... Widze , że amora załapałeś zamilcz bo naślę na Ciebie---->
kokos Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 o f*ck,sa jakies premie za 2000 przed grudniem? moze ktos by cyknal streszczenie z ostatnich 20-30 stron?
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 cyknal streszczenie z ostatnich 20-30 stron? :mysli Kto ma większego .. Sex , d*py ect.
kokos Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 cyknal streszczenie z ostatnich 20-30 stron? :mysli Kto ma większego .. Sex , d*py ect. no ladnie Ci sie to udalo zebrac w calosc?30 stron w szesciu slowach,gratuluje
franio Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 w takim tempie ( 20 str/ dobę) to 2000 będzie, ale już w listopadzie [br]Dopisany: 23 Październik 2008, 18:25_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=4p6NufNRAQI
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 siostra Poźka itp itd To jest najciekawsza kwestia Cała reszta to jak pisałaś
Rekomendowane odpowiedzi