poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Nie ma różnicy
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Nie ma różnicy a ja moge ? ....
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 spanky a ja moge ? .... decayed umyć Siwka ?
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Nie ma różnicy znaczy się co - no fucking way for testdrive ? [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 10:18_________________________________________________ a ja moge ? .... trzeba się czasem czymś na PRAWDZIWE paliwo przejechać - gnojowozy to same problemy :decayed:
Nosfer Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Krzyniek ..ty to jesteś jak taki wielki parchaty skwar na pupie .. :decayed :doh1: , No kurna nie ma tu takiej emoty, żeby oddać to jak się usmiałem teraz !!! sk***iel no.. !
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 spanky a ja moge ? .... decayed umyć Siwka ? z gołym torsem ...
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Bedziesz robił za obciążenie Następnym razem jak idziecie na "kurczaczki " to mrugnijta okiem ..kopnij w kostke ..a nie tam " jeść idziemy" ...a później wychodzi , że kupili jednego Czisa na czterech i gapili sie na d*py czytaliście ? oglądaliście ? http://www.a4-klub.pl/smf/all_co_wy_na_to_straszne-t50819.0.html Ja puściłem cichego pierda juz na drugiej częśći ..i nie wyprasowałem koszuli do pracy bo przydygałem ,że zaatakuje mnie żelazko :laghing2: Pany prosze o nr. tel do dobrych mechaników co mnie pomienia turbawkie i nie zedrą skóry !
boberek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ja puściłem cichego pierda juz na drugiej częśći ..i nie wyprasowałem koszuli do pracy bo przydygałem ,że zaatakuje mnie żelazko skąd ty bierzesz te texty [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 10:24_________________________________________________ale d*py lecą na nie wyprasowane koszule ??
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 spanky a ja moge ? .... decayed umyć Siwka ? z gołym torsem ... Ty możesz mi jedynie wypucować lampy...rumunie
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Poziek Ty możesz mi jedynie wypucować lampy...rumunie kox decayed GIPSY ?? :polew:
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ty możesz mi jedynie wypucować lampy...rumunie Poskładałem sie :polew: :polew: Ja puściłem cichego pierda juz na drugiej częśći ..i nie wyprasowałem koszuli do pracy bo przydygałem ,że zaatakuje mnie żelazko skąd ty bierzesz te texty [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 10:24_________________________________________________ale d*py lecą na nie wyprasowane koszule ?? www.dobretekstynakażdydzień.pl Jak Ty to mówiłeś ...lachony
krzyniek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Adam zrób listę i mnie dopisz
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Adam zrób listę i mnie dopisz tia.. wpadnie Spankej i powie "pan tu nie stał.." Poziek oficjalnie mianuje się Twoim managerem ds.promocji - Ty masz wozidło a ja listę Klientów ps. w weekendy dzieci do lat 5 GRATIS
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Adam zrób listę i mnie dopisz tia.. wpadnie Spankej i powie "pan tu nie stał.." :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 trzeba było mówić od razu chłopie, przecież to żaden problem... ja też się nieśmiało wpraszam będe miał porównanie z eSą Norbiego Adam zrób listę i mnie dopisz tia.. wpadnie Spankej i powie "pan tu nie stał.." ale tak nie można ;(
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ale tak nie można ;( co nie mozna .... :polew:
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wypadało by dziś dobić tak do 1800
hornet Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wypadało by dziś dobić tak do 1800 W takim tempie spamowania na 100% Wam się uda.
A3 Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wypadało by dziś dobić tak do 1800 Nie będzie większego problemu :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ale tak nie można ;( :polew:
Rekomendowane odpowiedzi