Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wypadało by dziś dobić tak do 1800 W takim tempie spamowania na 100% Wam się uda. Kiedyś jak spłodze syna ..posadze drzewo ...syn dorośnie i powiem .. "Synu ..jeśli chcesz stać sie prawdziwym facetem ..,muszisz przejebać temat spocików Warszawskich od dechy do dechy " Ale chłopaczyna bedzie miał szkołe życia ..
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ale tak nie można ;( co nie mozna .... :polew: hehehe chłopaki to jest leszcz, czego wy cię cykacie :polew:
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 "Synu ..jeśli chcesz stać sie prawdziwym facetem ..,muszisz przejebać temat spocików Warszawskich od dechy do dechy " jak ktoś to przejebie i w miarę interesująco zreferuje ...to znaczy że zdał egzamin i może ubiegac się o M.
lukaszr Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 hehehe chłopaki to jest leszcz, czego wy cię cykacie :naughty Cóż, nie mogę się z tym nie zgodzić
Suli Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 I znowu jak zwylke natrzaskali stron jak głupi Ładne zdjęcie Pozdrawiam No proszę a nie mówiłem, że pojawiają się u nas Koleżanki z A3 Club :?: :> .... Ale Szusta też nie :polew: Nie byłem więc jedyny :gwizdanie: :polew: Chcę się jeszcze dowiedzieć co się stało, że nie było od nas ani jednej KLUBOWICZKI. ja niestety nie moglam przyjechac.......ale jak widac spocik sie udal....i pań tez mieliscie kilka Widzisz Angie, znowu się rozminęliśmy Ty, ja I mój kubeczek :polew:
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 "Synu ..jeśli chcesz stać sie prawdziwym facetem ..,muszisz przejebać temat spocików Warszawskich od dechy do dechy " jak ktoś to przejebie i w miarę interesująco zreferuje ...to znaczy że zdał egzamin i może ubiegac się o M. M..? Poziową M? Ona jest juz pokle.....zaklepana
boberek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wypadało by dziś dobić tak do 1800 jestem za ragga wydaje mi sie ze ty samemu dasz spokojnie rade
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Cóż, nie mogę się z tym nie zgodzić hehehe chłopaki to jest leszcz, czego wy cię cykacie :polew: dwa forumowe cherlaki .... jak na spocie kichnalem to sie jeden drugiego trzymal zeby sie nie przewrocic .... :polew:
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 jak na spocie kichnalem to sie jeden drugiego trzymal zeby sie nie przewrocic .... :polew: stary ja się zasłaniałem za Lukaszem bo plułeś przy tym strasznie... swoją droga ojebać 1,5L wody to świadczy jedynie o tym że steryd "omen" działa
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wypadało by dziś dobić tak do 1800 jestem za ragga wydaje mi sie ze ty samemu dasz spokojnie rade Co Ty ocipiał bym jakbym pisał sam do siebie ..wystarczy ..że zacząłem śpiewać w samochodzie ..bo juz nie moge słuchać tych radiowych kaszalotów Zostało 18 stron ..Dziś w porannym WF w EsceRock było nie kiepa ..dzwonili do burdeli ..."dzień dobry czy u Pana to mozna popukać "
spanky Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 swoją droga ojebać 1,5L wody to świadczy jedynie o tym że steryd "omen" działa jedyne co dziala to Twoja bujna wyobraznia ... choc z drugiej strony Twoje Ice Tea 0.33l [napoj dla luznych zwieraczy ] wygladalo mizernie przy 1.5 litra wody ... no ale czego oczekiwac od leszcza .... [cud ze dales ta butelke wyniesc sam ze sklepu ] pewnie jeszcze jej nie wypiles .... do piatku Ci starczy ...
lukaszr Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 jak na spocie kichnalem to sie jeden drugiego trzymal zeby sie nie przewrocic .... poziek się chował, bo nie wziąłeś śliniaka, a poza tym to coś słabiutki jesteś, bo jak kichałeś to odrzut był na tyle duży, że musiałeś się trzymać ściany żeby się nie przewrócić poziek, czy Ty wiesz, że Spankej pierwsze co, jak przyjechaliśmy do Arkadii, to musiał iść do kibelka ? Pewnie musiał zmienić pieluchę, bo na samą myśl o spotkaniu z nami nawalił w nią :polew:
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Dziewczyny macie jakiś programik do naprawiania filmów - brat szwagra wpadł do Malborka (a ja kurfa akurat byłem u kumpla w Ełku) Audi R8 i z 5 filmików jak na złość chodzą tylko 2 więc nie dość że nie miałem okazji polatać to teraz nawet nie mogę obejrzeć za wiele... to napewno nie wina kodeków bo tak jak napisałem 2 z 5 chodzą...
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Pewnie musiał zmienić pieluchę Sterydy tak mają, patrz Pudzianowski w tańcu z gwiazdami Twoje Ice Tea 0.33l od tych prochów juz pamięć ci siada...nie kupiłem ice tea tylko tymbark jabłkowo-brzoskwiniowy, na który to się tak za***iście łapczywie patrzyłeś [br]Dopisany: 29 Październik 2008, 11:23_________________________________________________ brat szwagra kurfa którego szwagra ? Od najstarszej siorki ??????????????
alvaro Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Podaj nazwę programu a nie od której siorki (nie od najstarszej)
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 kurfa którego szwagra ? Od najstarszej siorki ????? GAME OVER ..Poź
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 (nie od najstarszej) :wink4 UFF :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly:
spetsnaz Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 - Czym się różni kobieta wygolona od niewygolonej? - Wygolona jest jak lizak - A ta niewygolona jak lizak... spod szafy
poziek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 - Czym się różni kobieta wygolona od niewygolonej? - Wygolona jest jak lizak - A ta niewygolona jak lizak... spod szafy w końcu spociki warszawskie aka klub 69 zaczynają wyglądać jak męski kącik :naughty: bez urazy dla Angeli, Kaśki czy Joasi Wicia :gwizdanie:
soolek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Mały OT Słowotok działu technicznego - interia.pl
Rekomendowane odpowiedzi