angela Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ja za wymiane turbo zaplacilam 160 zl :tongue4: (w Rzeszowie )
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ja za wymiane turbo zaplacilam 160 zl :tongue4: (w Rzeszowie ) No ale jak za paliwo zaplaci 300 to mu na jedno wyjdzie
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Ja za wymiane turbo zaplacilam 160 zl :tongue4: (w Rzeszowie ) W Lubartówie zapłaciłbym 50 zł ..ale nie wyrobie sie czasowo
angela Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 No ale jak za paliwo zaplaci 300 to mu na jedno wyjdzie przeciez ja mu nie kaze tam jechac
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 przeciez ja mu nie kaze tam jechac chłopak jest w stresie - może to źle zinterpretować i pojedzie ...
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 przeciez ja mu nie kaze tam jechac chłopak jest w stresie - może to źle zinterpretować i pojedzie ... Musiał bym zmysły postradać ..żeby sobie takie wycieczki robić Gdzie tam w stresie ..od stresu podobno orzechy maleją ... tak samo jak od mentolowych petów :gwizdanie:
boberek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ragga spokojnie nie spiesz sie weź idz na d*py ,albo pomachaj śmigłem odrazu ci sie lepiej zrobi
Kolkov Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 Crunchips Patrol 1 - J. Blond Edition: Luksusowa sportowa limuzyna, limitowana edycja. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=467833771
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ,albo pomachaj śmigłem odrazu ci sie lepiej zrobi Co ja kręcić bede ..nie ma to jak .. weź idz na d*py ..i niech któraś tam zakręci śmigłem ... tylko wtedy to juz sie nazwya lambada
Aydaho Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 tylko folii ze śmigła nie ściagaj - żeby nie zardzewiało po tańcach
Hugo Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 tylko folii ze śmigła nie ściagaj - żeby nie zardzewiało po tańcach :buahaha: Wymiękam z Wami
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 tylko folii ze śmigła nie ściagaj - żeby nie zardzewiało po tańcach Spokojna Twoja sąsiedzka rozczochrana ..dbałość o śmigło to kwestia priorytetowa
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 No ...chyba każdy normalny ma kontakty z kobietą Frajera szukają jak zwykle
AndyN Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wracając wczoraj ze spota, na moście Grota widziałem piaskarkę Śniegu nie było, naprawdę ....
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wracając wczoraj ze spota, na moście Grota widziałem piaskarkę Śniegu nie było, naprawdę .... Może chłopaki dali w palinik za ostro i pomylili śmieciarke z piaskarką a tak na serio to pare dni temu widziałem jak na tarcho nasypywali piasku do tych pojemników na chodnikach Czyżby szykowała sie zima na ostro ?
Hugo Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Wracając wczoraj ze spota, na moście Grota widziałem piaskarkę Ze spotu wracała
Korzeń Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 no tak. na spocie byla piaskarka, byla straz miejska, nawet Spankej był
tomaszu Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 UWAGA! Tego jeszcze nie było! Ciekawe kto z Was jest na tyle silny, żeby przynajmniej do końca dnia nic nie napisać w tym wątku..? Kto się odezwie przed końcem dnia ten ssie lizaka spod szafy... (nie koniecznie damskiego) no i w ramach bonusa przywozi krowę na spota. Teraz się okaże kto jest prawdziwym twardzielem, a kto nie.* Przepraszam wszystkich, ale ja mam pełno pracy i musiałem tak zrobić, żeby chociaż jeden dzień odpocząć... _________________________________________________ *) Konkurs nie dotyczy Nosfera i raggamana - oni są niereformowalni.. Poza tym zobaczymy co są w stanie sami zwojować... k**wa, Pany, naprawdę nie mogliśta wytrzymać!? WSZYSCY PRZEGRALI ! Aha, ja nie przegrałem, bo to ja wymyśliłem i właśnie to odwołuję... Też nie mogę wytrzymać.
Reggi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Powiało nudom.. Szustek .. wyślij mi foto na maila [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi