Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Adaho, narazie fotki http://www.a4-klub.pl/smf/imprezy_motoryzacyjne/all_masters_of_dirt_1718_pazdziernika_2008_uwaga_zdjecia-t51060.0.html;new#new który to adaho ? bo tak fruwają że nie mogę poznać :gwizdanie:Korzeń foty impra pewnie też klasa !!!! może kiedyś walne z rampy ale po ostatnim.... dupsko obiłem i jak narazie przerwa ... do niedzieli
Norbi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Wpiszcie w google'u "żona" ale o co kaman?
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Tomek dostałem od Ciebie zdjecie ze spotu.Ci dwaj kolesie to Poziu i Spankej ?? Dobrze kojarzę ?? o f*ck :polew:
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 na pewno nie przepłaciłaś zaradna kobitka z Ciebie element (oczywiście nie w ASO ) 300 listewka ... niewiem jak juz zderzak cały wymaga lakieru to w cenie
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Najgorzej, że mój zderzaczek też zarysowany :zemdlal Koleżanko...od czego są naklejki klubowe
Korzeń Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Było mu powiedzieć że jesteś po siłowni, żeby z Tobą nie zaczynał bo źle skończy A tak na serio to dobrze wybrnęłaś z sytuacji. Sądzę, że jakbyś trafiła na kogoś innego nie było by tak różowo
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 na pewno nie przepłaciłaś zaradna kobitka z Ciebie za***iście zaradna, właśnie to udowodniłam godznę temu cofając pod siłownią Najgorzej, że mój zderzaczek też zarysowany chciałem Cię jakoś pocieszyć może parktronic Mikołaj przyniesie ..
Korzeń Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 widzialem komplet juz po 56 PLN
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Sądzę, że jakbyś trafiła na kogoś innego nie było by tak różowo Na fajne babki nie da sie rady słościć Ile mi zajmnie jazda z Tarchomina do Piastowa ? mam tam być na 7 rano.. styknie jak wyjade o 6 ?
angela Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ile mi zajmnie jazda z Tarchomina do Piastowa ? mam tam być na 7 rano.. styknie jak wyjade o 6 ? styknie......korki bedą ale do Wawy
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ile mi zajmnie jazda z Tarchomina do Piastowa ? mam tam być na 7 rano.. styknie jak wyjade o 6 ? styknie......korki bedą ale do Wawy
Italiano Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ale ciecia - jeśli mówimy o tym samym - to ja Ci chętnie mogę pomóc :bicz3: bo mnie gościu pare razy solidnie wqurwił To na pewno ten sam, już mu dzisiaj pojechałem :ranting1: i wiem gdzie parkuje samochód Podobno już 3 razy mu ktoś wybił szybę Ty też tam uważaj po drugiej stronie budynku. Bo jeszcze im się spodoba i przyjdą do Ciebie. A co do tematu straży: jak zszedłem na dół i powiedziałem im że to jest droga wewnętrzna, i nie mają prawa wystawić mandatu, to stwierdził że to jest dla niego strefa zamieszkania i temat się urwał. P.S. Strażniczka całkiem fajna była
Suli Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ale ciecia - jeśli mówimy o tym samym - to ja Ci chętnie mogę pomóc :bicz3: bo mnie gościu pare razy solidnie wqurwił To na pewno ten sam, już mu dzisiaj pojechałem :ranting1: i wiem gdzie parkuje samochód Podobno już 3 razy mu ktoś wybił szybę Ty też tam uważaj po drugiej stronie budynku. Bo jeszcze im się spodoba i przyjdą do Ciebie. A co do tematu straży: jak zszedłem na dół i powiedziałem im że to jest droga wewnętrzna, i nie mają prawa wystawić mandatu, to stwierdził że to jest dla niego strefa zamieszkania i temat się urwał. P.S. Strażniczka całkiem fajna była Ja juz jeden taki zaliczyłem - naklejeczka na szybie ;( Ale poszło do Mamy, bo to ona figuruje na pierwszym miejscu w dowodzie Ona odesłała, wskazując na mnie, i teraz mam zamiar trochę pouprawiac ping - pong Czy ja tego samochodu nie udostępniłem wtedy żadnemu znajomemu Niemcowi Wskazuję - niech szukają :gwizdanie: Niemcy to duży kraj
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 i co Szust dałeś się raggamanowi wciągnąć w tą jego grę Pazura, chcesz spróbować wciągnąć się w moją grę..?
Korzeń Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Teraz już po nazwiskach lecicie? Za chwilę będzie na noże.
franio Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ty może byś poszedł spać zamiast podjudzać :>
tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Teraz już po nazwiskach lecicie? Za chwilę będzie na noże. Jak widać dyskretnie nie dało się wytłumaczyć, że to przeszkadza, tylko trzeba odpowiadać też po nazwisku.. Koniec, kropka, idę spać, bo mnie wykuńcyta niedługo.
franio Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 zostałem sam, teraz to na pewno 1800 niedam rady
spanky Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Tomek dostałem od Ciebie zdjecie ze spotu.Ci dwaj kolesie to Poziu i Spankej ?? Dobrze kojarzę ?? o f*ck :polew: o k**wa ... a w telewizji mowili ze Colgate to dobra pasta ....
malik Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Gratuluje... jest 1800 stron! Do końca roku natłuczemy 2k jak nic!
Rekomendowane odpowiedzi