AndyN Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Poziek[/color][/b] szkoda ze nie masz haka MAM Dopinany i siedzi i czeka sobie u mnie w garażu na okazję :kox: :kox: Quattro jest więc powinien sobie na śniegu dawać radę
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Quattro jest więc powinien sobie na śniegu dawać radę Tylko, że Poziu też by na saneczkach z chęcią posiedział
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 czeka sobie u mnie w garażu na okazję to swietnie , okazja własnie nadeszła , zakładaj i zabieraj jutro na spota , kto chętny na przejażdzke ??? nie widze chetnych , a jeszcze niedawno prawie sie pozabijali zeby sie przejechać :polew:
Korzeń Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka? Zabrała bym Ci połowę i kopnęła w d*pę. Masz to 8 zł i spier.....
Italiano Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka? Zabrała bym Ci połowę i kopnęła w d*pę. Masz to 8 zł i spier..... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Kochanie, co byś zrobiła gdybym wygrał w totka? Zabrała bym Ci połowę i kopnęła w d*pę. Masz to 8 zł i spier..... stare
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Jeszcze 4 godziny i koniec roboty .. :gwizdanie: Piszta coś bo mi sie tak czas wlecze ze zaraz to sie poskładam
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Raguś, a czym się zajmujesz oprócz przeglądania forum..?
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Jeszcze 4 godziny i koniec roboty .. :gwizdanie: Piszta coś bo mi sie tak czas wlecze ze zaraz to sie poskładam ragguś a może Ty mi coś napiszesz, pytałem o coś i....
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Pany, chętnie przygarnę jakieś łyse letnie oponki 205/65/16. Wy to pewnie 16" macie tylko zimowe, albo i też nie...
Korzeń Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 niektorzy maja i 17 na zime, a 18 na lato
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Tomek a nie 205/55/16.... No właśnie kurna nie pamiętam dokładnie, a nie chce mi się iść sprawdzać. Chyba masz rację...
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Raguś, a czym się zajmujesz oprócz przeglądania forum..? Tomaszek ...aktualnie jestem załamany Nawet forum mi sie nie chce przeglądać .. Da sie zainstalować GG jak jest blokada administratora czy coś takiego ? ragguś[/b] a może Ty mi coś napiszesz, pytałem o coś i.... Krzyniu pogadamy o tym na GG jak bede ..rano to ja musiałem pociskać na Wawe i sorki , że tak mnie wywiało szybko . Tomek a nie 205/55/16.... Napewno.
Korzeń Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 nie trzeba instalowac gg, wystarczy uruchomic.
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 nie trzeba instalowac gg, wystarczy uruchomic. Taaa.. a jak ? webgadu
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Znacie jakiś dobry (czyli tani) bank zdjęć..?
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Znacie jakiś dobry (czyli tani) bank zdjęć..? www.istock.com
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Znacie jakiś dobry (czyli tani) bank zdjęć..? www.tube8.com
Rekomendowane odpowiedzi