tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Znacie jakiś dobry (czyli tani) bank zdjęć..? www.tube8.com Ty zboczeńcu! :bicz3:
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Znacie jakiś dobry (czyli tani) bank zdjęć..? www.tube8.com Ty zboczeńcu! :bicz3: :polew:
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Znacie jakiś dobry (czyli tani) bank zdjęć..? www.tube8.com Ty zboczeńcu! :bicz3: :polew: :polew: :polew: dobre!!
AndyN Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 http://wiadomosci.onet.pl/2682,1856089,warszawa_narasta_problem_z_mostami,wydarzenie_lokalne.html
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Tomek ->> www.deviantart.com - powinieneś coś znaleźć <-- PYTANIEDo przepustnicy (z lewej strony) dochodzi rura od przepływomierze złożona z dwóch części (dłuższej i krótszej). Krótsza jest bliżej przepustnicy. Od Krótszej rury od spodu dochodzi jedna gumowa rurka średnicy ok. 1.2 cm i jeszcze jedna węższa ok. 5-8mm (Co to jest za rurka i za co ona odpowiada ?? ) Bo wyciągałem wczoraj przepustnicę i przy skręcaniu zobaczyłem, że ta właśnie węższa rurka jest przerwana, muszę ją zatem wymienić, ale potrzebuję numeru z etki.. notworthy notworthy notworthy Wiem, że pięknie mnie olaliście, ale poświęćcie proszę kilka minut i znajdźcie mi numer tego węża.. :gwizdanie: Wklejam link do foty, co by było łatwiej zlokalizować "bohaterkę" moich wypocin *** http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc00809gc8.jpg
Korzeń Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 nie trzeba instalowac gg, wystarczy uruchomic. Taaa.. a jak ? webgadu skopiowac zainstalowane gg z innego komputera i uruchomic. chyba ze poblokowali porty
Italiano Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Po co ci kupować cały wąż ori? , kup kawałek rurki plastikowej i 2 cybanciki, Jeśli wąż nie jest kruchy po całości to wystarczy taka naprawa.
Nosfer Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Wąż jest do d*py nadaje się jakieś 5 cm z całej rurki, jest popękany od środka W dodatku ma dziurę "ekstra" Myślałem czy by nie poszukać czegoś w Leroy czy Obi.. W ASO to pewnie tyle krzykną że mi w buty wejdzie
ono Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Najpierw dowiedz sie ile kosztuje w ASO , czasem można sie milo zaskoczyć .
Korzeń Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 a pozniej w intercars majac dobry rabat napewno nie wyjdzie drogo
kokos Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Wąż jest do d*py nadaje się jakieś 5 cm z całej rurki, jest popękany od środka W dodatku ma dziurę "ekstra" Myślałem czy by nie poszukać czegoś w Leroy czy Obi.. W ASO to pewnie tyle krzykną że mi w buty wejdzie miedzy Piastowem a Ursusem na warszawskiej vis a vis punktu wymiany oleju jest sklep z wyrobami gumowymi,z tego co pamietam to w takich wezach mozna bylo przebierac za niewielkie pieniadze,zawsze od nich bralem do auta i byly ok,jakosciowo
krzyniek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Tomasz wniosek z tego że ragga przed wczoraj się wody ochlał i wczoraj taaak go głowa bolała
Nosfer Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Najpierw dowiedz sie ile kosztuje w ASO , czasem można sie milo zaskoczyć . Angela za odmę zapłaciła 170 zł Czy 120 .. Ta rurka praktycznie niczym się nie różni .. Ale mniejsza o to.. Żeby zadzwonić do ASO muszę mieć numer
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Tomasz wniosek z tego że ragga przed wczoraj się wody ochlał i wczoraj taaak go głowa bolała Piwo było ..więcej piw ....
AndyN Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Żeby zadzwonić do ASO muszę mieć numer http://www.audi.pl/partnerzy/
Nosfer Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Żeby zadzwonić do ASO muszę mieć numer http://www.audi.pl/partnerzy/ Miałem na myśli numer części, ale dziękuję
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Miałem na myśli numer części, ale dziękuję Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, która to rurka, bo tak to bym poszukał.
Italiano Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 To ta oznaczona nr. 21 w etce, ale nie ma do niej numeru katalogowego
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 To ta oznaczona nr. 21 w etce Dużo to mi to nie mówi Adrianku. Chociaż numer rysunku byś podał
Rekomendowane odpowiedzi