moskal Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Spoko.. Damy radę, najwyżej weźmiemy mojego teścia.. Starego Pruszkowiaka.. Poczciwy chłopina z niego.. jaką miał ksywe w latach swietności ???? [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 15:03_________________________________________________ ..jak potrzebujesz rąk do pomocy to wal śmiało :wink4 jak bede potrzebował to mozesz czuc sie zaproszony thx
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 jak bede potrzebował to mozesz czuc sie zaproszony thx Na pewno szybciej Ci pójdzie jak w pojedynkę Oby nie we wtrorek ..bo my z dużymi narzędziami mamy spota w Arkadii ..
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 tak, tak Łukaszerski mniej więcej tak wyglądał -> jak tym kilofem napindalał.. Jaaaaa ??? :jaaaaa: Skądże znowu
krzyniek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 bo próg zwalniający rozebrali na ostatniej imprezie to tylko plotki
lukaszr Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 to tylko plotki :decayed Zdecydowanie
krzyniek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 to tylko plotki :decayed Zdecydowanie byłem, widziałem możecie mi zaufać
agent005 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam A nas bedzie dwie sztuki A4 to mła :> + A6 Biturbo mam nadzieje ze nie zostanie zmasakrowany za przybycie ma kilka pytan do mistrzów :> pozdr Darek
agent005 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 A6 Biturbo BĘDĘ :kox: Poziek - dłubane Biturbo z "trójka" z przodu :>
slaweq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 A6 Biturbo BĘDĘ :kox: Bądz bądz bo masz cos do odebrania od A.
poziek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 A6 Biturbo BĘDĘ :kox: Poziek - dłubane Biturbo z "trójka" z przodu :> HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE :gwizdanie: Dla mnie to on i 4 może mieć z przodu
Kaśka Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 to tylko plotki :decayed Zdecydowanie byłem, widziałem możecie mi zaufać Ty nie pisz takich rzeczy bo ci jeszcze ktoś uwierzy
Flyer Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Remont do przodu , myśle ze w najbliższy łikend+pon/wtor. zakończe robote i zaczne przewozić graty. najgorsza jest chyba kuchnia do złożenia. Przywieżli mi z Black Red.... pól traffica paczek i weź sie w tym połap a co ?? chcesz wpaść na vodke ??? żaden problem , jak tylko sie urządze to cuś zrobim Tez skladalem sam traffica. Troche roboty jest
moskal Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Oby nie we wtrorek ..bo my z dużymi narzędziami jak duzymi ???? Tez skladalem sam traffica. Troche roboty jest jak dużo ????
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Raggaman, nie pier**l, bo bo Ty nas zawsze ganiasz do KFC, McD i tych innych BK. Przyznaję, że na spocie takie rzeczy smakują wyjątkowo... :> Będziesz?? EDIT: Dobra, nie odpowiadaj, bo i tak zamykam już kompa i wsiadam w Audi. Najwyżej będę miał niespodziankę.
moskal Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Będziesz?? A wy chodziecie ze sobą ????
Flyer Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 jak dużo ???? Hmmm... wraz z ustawieniem i wypoziomowaniem szafek, poskladaniem wszystkiego do kupy (drzwiczki, uchwyty) > 2/3 dni roboty. Zalezy tez ile masz szafek, jakiego typu. ps. Jesli masz niektore fronty z szybą w srodku to nie przykrecaj uchwytow bez zadnych silikoonwych podkladek pomiedzy srube/uchwyt a szybę. Mi podkladek nie dali... i szybka pekla. W dodatku mialem c**jowa przygode z nimi... zamowilem szafki pod konkretny wymiar i w tym narożną 90-tkę, ktora okazala się 85-tką, bo producent z gory zalozyl, ze bede mial krzywe sciany (choc sa proste)
moskal Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 nieźle , ja ma szafki na dwóch ścianach , niepołączone, wiec nie powinno byc problemów (mam nadzieje). W sumie to też nieduz bo ponad 4,5mb góra +dół. myśle ze w dwóch chłopa jeden dzień mi zejdzie
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 nie pier**l, Karwa....przeciez ja jestem najlepszy w tym Odbierasz mi sens życia bo Ty nas zawsze ganiasz do KFC, McD i tych innych BK. Przyznaję, że na spocie takie rzeczy smakują wyjątkowo... :> W dobrym towarzystwie to i owsianke byś pocisnął jak duzymi ???? Na tyle , żeby Ci kwasu narobić :polew:[br]Dopisany: Listopad 04, 2008, 05:25:03 _________________________________________________ A wy chodziecie ze sobą ???? Taaa...ja dominuje :D
Rekomendowane odpowiedzi