agent005 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 hyhy daj znać czy objeżdza RS4 B7...jak tak to może ze mną jechać Dobra to tego zawodnika mozesz odpuscic - za 2 lub 3 tyg przybywa dla mojego prezesa RS6 - jak mu powiem ze cos szybszego chodzi po stolycy to zapewne przybedzie na zawody pozdr Darek
boberek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Tak ten sam Czarny zaczipowany i strasznie ch...wo wyposazony w audio to się da poprawic ..ale trochę rypania będzie niestety. Generalnie autko i to z softem Adas moze kurde czas tez na nas
Aydaho Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Tak ten sam Czarny zaczipowany i strasznie ch...wo wyposazony w audio to się da poprawic ..ale trochę rypania będzie niestety. Generalnie autko i to z softem Adas moze kurde czas tez na nas no właśnie tak myślę że jak mój paździoch ma się rozlecieć definitywnie to z orkiestra ... to jak - robimy podchody negoocjacyjne do Witka
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Tak ten sam Czarny zaczipowany i strasznie ch...wo wyposazony w audio to się da poprawic ..ale trochę rypania będzie niestety. Generalnie autko i to z softem Adas moze kurde czas tez na nas Adaś wczoraj dostał ..dobre porównanie na Modlińskiej Tobie tez , by sie przydało ... i zrobimy jakiś grupowy wyskok na czipsona
boberek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 no mysle ze na poczatku roku bym był wstanie narazie parerzeczy trzeba ogarnąć ale pertraktować zawsze mozna moze przestanie takie kopciuchy walić ale dowiem sie jeszcze i Poniedziałka bo mój kolega ma z nim jakas spółe wiec moze cos ogarne
agent005 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Boberek Adas - moge pogadac z Andrzejem (Unitronic) - co w tej kwestii ma do zaproponowania a ja wam polecam Witka...Andrzej jest spec od benzyn
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 no mysle ze na poczatku roku bym był wstanie narazie parerzeczy trzeba ogarnąć ale pertraktować zawsze mozna moze przestanie takie kopciuchy walić ale dowiem sie jeszcze i Poniedziałka bo mój kolega ma z nim jakas spółe wiec moze cos ogarne Boberek o czym myślałem pisząć ten tekst ?? Bo jakoś tak strasznie dużo tych języków powklejałeś
Norbi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 no mysle ze na poczatku roku bym był wstanie narazie parerzeczy trzeba ogarnąć ale pertraktować zawsze mozna moze przestanie takie kopciuchy walić ale dowiem sie jeszcze i Poniedziałka bo mój kolega ma z nim jakas spółe wiec moze cos ogarne Boberek o czym myślałem pisząć ten tekst ?? Bo jakoś tak strasznie dużo tych języków powklejałeś Raga chyba dawno nic nie wsunąłeś co :>
Aydaho Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Boberek Adas - moge pogadac z Andrzejem (Unitronic) - co w tej kwestii ma do zaproponowania a ja wam polecam Witka...Andrzej jest spec od benzyn zapytaj, może nas zaskoczy thnx[br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 14:38_________________________________________________ no mysle ze na poczatku roku bym był wstanie narazie parerzeczy trzeba ogarnąć ale pertraktować zawsze mozna moze przestanie takie kopciuchy walić ale dowiem sie jeszcze i Poniedziałka bo mój kolega ma z nim jakas spółe wiec moze cos ogarne Boberek o czym myślałem pisząć ten tekst ?? Bo jakoś tak strasznie dużo tych języków powklejałeś oooj chyba koleżanka z pracy szukała "długopisu" pod Twoim biurkiem ...strasznie Cię rozkojarzyło Piter
poziek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Raga chyba dawno nic nie wsunąłeś co :> niestety wsunął ale to długa historia :naughty:
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Raga chyba dawno nic nie wsunąłeś co :> Wręcz przeciwnie przyjacielu ..ale jakt to sie mówi ..najlepiej smakuje z cudzego pieca Obczajcie glebę :kox: http://www.allegro.pl/item469284498_keskin_tuning_audi_vw_bmw.html
boberek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Boberek Adas - moge pogadac z Andrzejem (Unitronic) - co w tej kwestii ma do zaproponowania a ja wam polecam Witka...Andrzej jest spec od benzyn zapytaj, może nas zaskoczy thnx[br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 14:38_________________________________________________ no mysle ze na poczatku roku bym był wstanie narazie parerzeczy trzeba ogarnąć ale pertraktować zawsze mozna moze przestanie takie kopciuchy walić ale dowiem sie jeszcze i Poniedziałka bo mój kolega ma z nim jakas spółe wiec moze cos ogarne Boberek o czym myślałem pisząć ten tekst ?? Bo jakoś tak strasznie dużo tych języków powklejałeś oooj chyba koleżanka z pracy szukała "długopisu" pod Twoim biurkiem ...strasznie Cię rozkojarzyło Piter upssssssss cicho bo sie wyda
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 oooj chyba koleżanka z pracy szukała "długopisu" pod Twoim biurkiem ...strasznie Cię rozkojarzyło Piter ..albo nowa koleżanka w pracy ...albo znalazłe nie ten ołówek co trzeba ..i przypadkowo zastrugała :polew:
krzyniek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 a kiedy na tego czipsona planujecie ? ragga coś da się zrobić w mojej sprawie co pytałem ???
boberek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 oooj chyba koleżanka z pracy szukała "długopisu" pod Twoim biurkiem ...strasznie Cię rozkojarzyło Piter ..albo nowa koleżanka w pracy ...albo znalazłe nie ten ołówek co trzeba ..i przypadkowo zastrugała :polew: :polew: :polew: zazdrośc oj zazdrość przemawia przez Ciebie
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 ragga coś da się zrobić w mojej sprawie co pytałem ??? Poczekaj pogadamy na GG Ja czipsa planuje jak zrobie to co mnie przyszpiliło , plus końcówki i Fmic..nam nadzieje , że po nowym roku [br]Dopisany: Listopad 05, 2008, 02:54:56 _________________________________________________ zazdrośc oj zazdrość przemawia przez Ciebie Zazdrość to by przemawiała jakbyś miał 7 sekretarek ..na każdy dzień tygodnia inna..i każda była by wprawioną w stuganie ołówków ..i inne prace czysto biurkowe..biurowe
boberek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 dobra nie ciągne tego wątku dalej bo nie ja tu jestem od ciagnięcia :evil: :evil: :evil:
Korzeń Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6870940
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6870940 ..że niby sztuka współczesna ? Boberek Adaho .. może warto przed czipem ..zmienić wytryski ? http://www.allegro.pl/item467717722_pompowtryskiwacze_pompowtryski_1_9_tdi_038130073al.html AL.300 zł /sztunia
boberek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 a po co moje są dobre prawie wszytskie dwa
Rekomendowane odpowiedzi