lukaszr Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 ŁukaszR... i Boberek ...prywatne łowisko ...jeden by siedział po jednej stronie jeziora ..drugi po drugiej Jak to kur.wa łowisko ? Przy 40 bańkach to byś się mocniej wysilił i kupił mi jakieś porządne auto - poproszę taką samą Evcię jak dla poźka Boberek niech sobie sam łowi na tym łowisku :polew:
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 ŁukaszR... i Boberek ...prywatne łowisko ...jeden by siedział po jednej stronie jeziora ..drugi po drugiej Jak to kur.wa łowisko ? Przy 40 bańkach to byś się mocniej wysilił i kupił mi jakieś porządne auto - poproszę taką samą Evcię jak dla poźka Boberek niech sobie sam łowi na tym łowisku :polew: chj...niech stracę ...jedna EVA RAZ Chyba , że wolisz tą z dolarem miedzy pośladkami ..na niej też pewnie można szybko pośmiagać :kox:
boberek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 ŁukaszR... i Boberek ...prywatne łowisko ...jeden by siedział po jednej stronie jeziora ..drugi po drugiej Jak to kur.wa łowisko ? Przy 40 bańkach to byś się mocniej wysilił i kupił mi jakieś porządne auto - poproszę taką samą Evcię jak dla poźka Boberek niech sobie sam łowi na tym łowisku :polew: no jaki sam z tymi cycastymi d*pami które by zaopiekowały sie moim robakiem ja tam moge łowić sam :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 z tymi cycastymi d*pami które by zaopiekowały sie moim robakiem Panie Bobrze...poległem Pan Panie na tym texcie
Al_Capone Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja tam slyszalem rozne nazwy, ale "robak" dzizas, Piotrekk.... "Robak (łac. vermis cerebelli) - struktura anatomiczna, środkowa część móżdżku znajdująca się pomiędzy jego półkulami, odpowiadająca m.in. za koordynację ruchową i pionową postawę ciała." Przedwszystkim za koordynacje działań pionowa postawa ciala... wiadomo homo erectus
lukaszr Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 chj...niech stracę ...jedna EVA RAZ Chyba , że wolisz tą z dolarem miedzy pośladkami ..na niej też pewnie można szybko pośmiagać :kox: Hmmmm ... niech pomyślę ... nie nie, czekaj, a można poprosić metalową Evunię, a w środku żeby siedziała ta Ewunia z dolarem ? W sumie fajnie jest mieć w aucie taki podajnik banknotów - wyobraźcie sobie jak podjeżdżacie na McDrive i mówicie: Ewcia, zapłać proszę, a ona wychyla tyłeczek i podaje kasjerowi/kasjerce banknoty :polew: no jaki sam z tymi cycastymi d*pami które by zaopiekowały sie moim robakiem ja tam moge łowić sam :kox: :kox: To ja będę swoją metalową Evcią dowoził te dupeczki nad łowisko
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 MAŁYSKA, Ty widzę znów po nazwiskach jedziesz. Myślałem, że czegoś Cię nauczyłem przez ostatnie dwa tygodnie. Czy znów mamy sobie podnieść adrenalinę!? BTW wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale czy mógłbym prosić też o naprawienie szyberdachu w moim redle..?
Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Ragga jednak wygrał - tu mam wywiad http://www.youtube.com/watch?v=a42n4Yfoqpk
AndyN Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 (...) Andy..żeby wkońcu mu to DVD śmigało :tongue4: (...) :notworthy: Wszystko teraz w 'rękach' Poczty Polskiej ...
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 MAŁYSKA, Ty widzę znów po nazwiskach jedziesz. Myślałem, że czegoś Cię nauczyłem przez ostatnie dwa tygodnie. Czy znów mamy sobie podnieść adrenalinę!? BTW wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale czy mógłbym prosić też o naprawienie szyberdachu w moim redle..? Oj sorry Tomaszek ..zapomniałem Po Co Ci szyberdach ...odrazu Cabrio sie zrobi z Twojej kucheneczki
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Po Co Ci szyberdach ...odrazu Cabrio sie zrobi z Twojej kucheneczki Za skromny jestem na kabrio. Poza tym boję się, że będę mdlał za kierownicą od oparów z kuchenki.
Norbi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Pokresliłem kupona... i obiecuje , że jak wygram ..stawiam czipa wszystkim nawet tym co mają te padła ADR-y Napriuawde? Wtedy to już nie tylko Was ale i Siwka i Srebrnego będę wciągał nosem. No no Ty mnie tu nie podskakuj
Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Wszystko teraz w 'rękach' Poczty Polskiej ... wysłałeś fure Pocztex'em do naprawy ?? :decayed:
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Wszystko teraz w 'rękach' Poczty Polskiej ... wysłałeś fure Pocztex'em do naprawy ?? :decayed:
Norbi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Raguś kochanie, za tego RSika to masz soczystego buziaczka w potylice Żeś mnie prawie dobrze bez dotykania zrobił, było już karva to losowanie, bo tak patrze przez okno i tylko sedam stojaje, a avantaka niet
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Obstawiamy: jak nasz prezydent wymówi imię i nazwisko nowego prezydenta USA? Poniżej kilka propozycji: - Baba Omama <> - Oback Barama <> - Baran Obawa <> - Barubar Bambama <> - Barabar Obameiro <> - Borubak O'Lama <> - Brak Banana <> - Barek Odrana <> - Burak Osama <> - Bobek Barana<> - Szalas Obama <> - Rumburak Osrama <> - Obak z Bahama <> - Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <>
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 No no Ty mnie tu nie podskakuj Wybacz Panie, chciałem się przed tamtymi popisać, a myślałem, że Ty tego nie przeczytasz... Oczywiście srebrny to dla mnie wciąż Guru.
AndyN Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Wszystko teraz w 'rękach' Poczty Polskiej ... wysłałeś fure Pocztex'em do naprawy ?? :decayed: Nie, zwykłą przesyłką .... Adapter do producenta. Żeby na rympał go zaprogramował pod to konkretne DVD albo wymienił na inny Być może jest to problem z softem adaptera (błędy w pamięci). Proszę o wysłanie go do nas (listem poleconym), odeślemy gotowy i zaprogramowany Parę razy już mieliśmy przypadki z błędami w pamięci adaptera - po wgraniu programu na nowo wszystko wracało do normy
Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Obstawiamy: jak nasz prezydent wymówi imię i nazwisko nowego prezydenta USA? Poniżej kilka propozycji: - Baba Omama <> - Oback Barama <> - Baran Obawa <> - Barubar Bambama <> - Barabar Obameiro <> - Borubak O'Lama <> - Brak Banana <> - Barek Odrana <> - Burak Osama <> - Bobek Barana<> - Szalas Obama <> - Rumburak Osrama <> - Obak z Bahama <> - Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <> ile jaj ma nowy prezydent USA ??? Obama ...ku...rwa ale głupie
boberek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 MAŁYSKA, Ty widzę znów po nazwiskach jedziesz. Myślałem, że czegoś Cię nauczyłem przez ostatnie dwa tygodnie. Czy znów mamy sobie podnieść adrenalinę!? BTW wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale czy mógłbym prosić też o naprawienie szyberdachu w moim redle..? no ja tez tego nie lubie ale jak ktos sie z tym nie liczy to trzeba takiego MAŁYSKE chyba zaakceptować
Rekomendowane odpowiedzi