angela Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 No i Angela...zapas dokładek pod przedni zderzak ..tak żeby spokojnie mogła urywać 3 w ciągu tygodnia :polew: dzieki Ragus
Norbi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 No no Ty mnie tu nie podskakuj Wybacz Panie, chciałem się przed tamtymi popisać, a myślałem, że Ty tego nie przeczytasz... Oczywiście srebrny to dla mnie wciąż Guru. To żeś mnie uspokoił, tera jeszcze kule muszą powrócić do normalnej wielkości i bedzie oka
tomaszu Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 To żeś mnie uspokoił, tera jeszcze kule muszą powrócić do normalnej wielkości i bedzie oka :polew: To tak zmalały ze strachu? Idę od Was... Pa
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Raguś kochanie, za tego RSika to masz soczystego buziaczka w potylice Żeś mnie prawie dobrze bez dotykania zrobił, było już karva to losowanie, bo tak patrze przez okno i tylko sedam stojaje, a avantaka niet :polew: Pohamuj pośladki przyjacielu...do 22:00 jeszcze kawał czasu ..a czuje w moczu , że jutro obudzę sie bogaty ..wstane rano ..pójde do szefa i powiem ...SSIJ mnie chamie i go ... Życze Wam wszystkich wysokich wygranych ...i pamięci o kolegach ze spota [br]Dopisany: Listopad 06, 2008, 03:04:57 _________________________________________________ Obstawiamy: jak nasz prezydent wymówi imię i nazwisko nowego prezydenta USA? Poniżej kilka propozycji: - Baba Omama <> - Oback Barama <> - Baran Obawa <> - Barubar Bambama <> - Barabar Obameiro <> - Borubak O'Lama <> - Brak Banana <> - Barek Odrana <> - Burak Osama <> - Bobek Barana<> - Szalas Obama <> - Rumburak Osrama <> - Obak z Bahama <> - Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <> Burek odrana :polew: Normalnie kleks na ciepło no ja tez tego nie lubie ale jak ktos sie z tym nie liczy to trzeba takiego MAŁYSKE chyba zaakceptować Kurna ja też..tylko taz zawsze mnie sie drugi człon Tomkowego nicka przypomina Juz nie bede :polew: dzieki Ragus
boberek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 nastepnym razem jak sie to powtórzy wystawiasz dupe na spocie i po tobie :kox: :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Nowy przypadek w j. polskim: WYMIOTNIK (kto? i po czym?)
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki Raguś to jeszcze do zestawu fioletów, poproszę cabrio B6 (oczywiście może być fioletowe) i już będę kompletnie szczęśliwa.
Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki Raguś to jeszcze do zestawu fioletów, poproszę cabrio B6 (oczywiście może być fioletowe) i już będę kompletnie szczęśliwa. mówi się "śliwkowy" .... eech kobiety
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki Raguś to jeszcze do zestawu fioletów, poproszę cabrio B6 (oczywiście może być fioletowe) i już będę kompletnie szczęśliwa. mówi się "śliwkowy" .... eech kobiety Oberżyna ... ech faceci.
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki Raguś to jeszcze do zestawu fioletów, poproszę cabrio B6 (oczywiście może być fioletowe) i już będę kompletnie szczęśliwa. Jedno Cabrio RAZ nastepnym razem jak sie to powtórzy wystawiasz dupe na spocie i po tobie :kox: :kox: :kox: Kurna ..Bober..boje sie Ciebie [br]Dopisany: Listopad 06, 2008, 04:51:41 _________________________________________________ http://pl.youtube.com/watch?v=xe3H297qsJo Klasyk [br]Dopisany: Listopad 06, 2008, 04:54:28 _________________________________________________ Oberżyna TO coś obraźliwego ?
Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 TO coś obraźliwego ? obawiam się że tak ... koloru takiego przeca nie ma
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 TO coś obraźliwego ? obawiam się że tak ... koloru takiego przeca nie ma Proponuję przeszukać internet. Kolor i warzywko istnieją
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 TO coś obraźliwego ? obawiam się że tak ... koloru takiego przeca nie ma Tak czy siak ..masz nową ksywę...oberżyna [br]Dopisany: Listopad 06, 2008, 05:05:39 _________________________________________________ Proponuję przeszukać internet. Kolor i warzywko istnieją Kurna ...ja to nie wiem skad te kobietki wytargają dodatkowe kolory Ja znam podstawowe i jest gitara..a tu patrz ..oberżyna no
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 ragga bo każdy facet widzi kolory jak "ustawienia domyślne windows" czyli 16kolorów :gwizdanie:
boberek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Kurna ..Bober..boje sie Ciebie no to tym podpisałeś na siebie wyrok ;P :kox: :kox: :kox: BTW Bober to moje nazwisko :kox: bo moze o tym niewiesz :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Kurna ..Bober..boje sie Ciebie no to tym podpisałeś na siebie wyrok ;P :kox: :kox: :kox: BTW Bober to moje nazwisko :kox: bo moze o tym niewiesz :polew: :polew: Kurna :doh1: Przed następnym spotem..trza sie zakorkować :ranting1:
boberek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 oczywiście pierwszego puszcze poźka zeby nie było :polew: :kox: :evil:
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 kufa Wy 2tyś to nabijecie do końca listopada to Malik dostanie premię :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Jak nie będziecie hojni podczas zbiórki kasy dla Dominiki - przyjdzie do Was Rysiek ... http://www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=31
Rekomendowane odpowiedzi