spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 to ja odejmuję tobie za to, że wszyscy musieliśmy się wstydzić za twój wieśniacki śmiech na spocie łączonym z A3... :gwizdanie: tak patrzyłeś pod nogi aby upewnić się czy nie zapomniałeś założyć butów...takie skutki uboczne kucia się w tyłek winstrolem :naughty: :naughty: popraw sie ... bo ja juz sie wstydze ...
alvaro Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 ykk co za beszczel .... spamuje u obcych ... o qurwa to ja chyba Spankeja dawno nie widzialem...
Norbi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 dziewczynki uzywal ktos x czy tam turbo sima ?? http://www.a4-klub.pl/smf/all_karta_xsimturbosim_czy_ktos_uzywa_i_czym_te_karty_sie_roznia-t53079.0.html Ja używam w Nokii E51 z sim-em na Orange, a jestem w Erze i działa bez zarzutu.
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 wiec zalicze Ci 0.5 pkt to ja odejmuję tobie za to, że wszyscy musieliśmy się wstydzić za twój wieśniacki śmiech na spocie łączonym z A3... :gwizdanie: :polew: Ciśnieta po majtach
alvaro Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Norbi Ja używam w Nokii E51 z sim-em na Orange, a jestem w Erze i działa bez zarzutu. a jakiego producenta ? nie masz zadnych problemow ? jak mozesz to podaj linka na Allegro
boberek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 http://www.tvn24.pl/0,1573066,0,1,zus-potrzebuje-130-tys-dyskietek,wiadomosc.html :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 a co do poziomu ... to pamietasz jak na spocie sie rozgladalem .... patrzylem pod nogi zeby Cie nie zdeptac .... tak patrzyłeś pod nogi aby upewnić się czy nie zapomniałeś założyć butów...takie skutki uboczne kucia się w tyłek winstrolem :naughty: :naughty: popraw sie ... bo ja juz sie wstydze ... http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2476289 :shocked: :blink: :blink: :blink: no to 2:1 dla mnie...taką gafę jebnąć na publicznym to już jest masakra
Norbi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 a co do poziomu ... to pamietasz jak na spocie sie rozgladalem .... patrzylem pod nogi zeby Cie nie zdeptac .... tak patrzyłeś pod nogi aby upewnić się czy nie zapomniałeś założyć butów...takie skutki uboczne kucia się w tyłek winstrolem :naughty: :naughty: wino zajebiaszcza rzecz!!!
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 a co do poziomu ... to pamietasz jak na spocie sie rozgladalem .... patrzylem pod nogi zeby Cie nie zdeptac .... tak patrzyłeś pod nogi aby upewnić się czy nie zapomniałeś założyć butów...takie skutki uboczne kucia się w tyłek winstrolem :naughty: :naughty: popraw sie ... bo ja juz sie wstydze ... http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2476289 :shocked: :blink: :blink: :blink: no to 2:1 dla mnie...taką gafę jebnąć na publicznym to już jest masakra to wytłumacz mi znaczenie "kuć w tyłek" .... ... uzywajac definicji z podanego prze Ciebie linka ... masz racje ... narazie jebnąłeś niezła gafe ... ale napewno sie poprawisz i jebniesz jeszcze wieksza ....
AndyN Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Redżi, walnij jakiś fajny tekst bo tu jakoś nudno i szaro jest ....
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 to wytłumacz mi znaczenie kuć w tyłek .... ... uzywajac definicji z podanego prze Ciebie linka ... 4. «rąbać, kruszyć, np. skałę, lub wykuwać coś, np. w kamieniu» wkuwać się w "coś" - tutaj drogi przedszkolaku zamieniasz coś na swoją wielką d*pę i masz zdanie [br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 15:11_________________________________________________ to wytłumacz mi znaczenie "kuć w tyłek" .... ... uzywajac definicji z podanego prze Ciebie linka ... :naughty Kozi bobku przecież to po było powiedziane po twojemu :gwizdanie: po wiejsku :gwizdanie: :kox: :kox:[br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 15:12_________________________________________________ Redżi, walnij jakiś fajny tekst bo tu jakoś nudno i szaro jest .... Andy pochwal się po co ci lakiernik :naughty:
tomaszu Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Fajni jesteście jak pieprzycie głupoty. Zna ktoś taniego elektryka ze Stolycy? Mam pewną robótkę pod Wawą, do której będzie potrzebny elektryk. Jak ktoś z Was ma kogoś zaufanego to PW.
alvaro Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Pupina cPoziek Andy pochwal się po co ci lakiernik naughty naughty decayed Kolejne S4 TDI ?
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 to wytłumacz mi znaczenie kuć w tyłek .... ... uzywajac definicji z podanego prze Ciebie linka ... 4. «rąbać, kruszyć, np. skałę, lub wykuwać coś, np. w kamieniu» wkuwać się w "coś" - tutaj drogi przedszkolaku zamieniasz coś na swoją wielką d*pę i masz zdanie ehhh .... napisze prosto i mam nadzieje ze zrozumiale [choc z tego co widze to bedzie cieżko ] : kuć : znaczenie: 1. (np. żelazo) ubijać, formować 2. obijać, ozdabiać metalem 3. (konie) podkuwać 4. (np. skałę) rąbać, rozkruszać, wykuwać, rzeźbić 5. stukać, uderzać miarowo 6. pot. uczyć się, zakuwać kłuć : znaczenie: 1. przebijać czymś ostro zakończonym, ranić przez ukłucie 2. ostro boleć p.s widze ze Twoje aspiracje urosly i zabrales sie za tworzenie nowego jezyka
poziek Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 niestety muszę uciekać i nie będę w stanie zapodać kolejnej ciętej riposty...ale jak wrócę to odpiszę na wszystko co mnie interesuje to fakt, że zatrzymaliśmy się na tym, że Spenkej wymaga od nas poprawnej formy językowej czynności którą wykonuje co drugi dzień :naughty:
AndyN Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Andy pochwal się po co ci lakiernik :naughty: Nie pytaj ;(
Korzeń Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Andy pochwal się po co ci lakiernik :naughty: Nie pytaj ;( Cały dzień płaczesz na gg. Podziel sie. To pomoże...
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Spenkej wymaga od nas poprawnej formy językowej czynności którą wykonuje co drugi dzień :naughty: nie nas tylko od Ciebie ... zgodnie z dumnym Twoim czerwonym podpisem .... p.s bede czekał na kolejna nowa i ciekawe definicje ... ehhh ... szkoda ze juz Cie nie ma .... moze jest tu jakis inny leszcz/mieczak .... moze lukaszr ... ??? :polew:
AndyN Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Andy pochwal się po co ci lakiernik :naughty: Nie pytaj ;( Cały dzień płaczesz na gg. Podziel sie. To pomoże... He he he. Pomogłaby możliwość przypierd***** komuś
spanky Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Andy pochwal się po co ci lakiernik :naughty: Nie pytaj ;( Cały dzień płaczesz na gg. Podziel sie. To pomoże... He he he. Pomogłaby możliwość przypierd***** komuś czy jest tu jakis cwaniak .... ?
Rekomendowane odpowiedzi