Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak można wsadzić 30" felgi

Dla mnie takie auta to bezguście. :kwasny: Nie rozumiem po co się takie robi...[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 22:55_________________________________________________Wytłumaczcie mi jak to jest, że na allegro woda toaletowa AZZARO CHROME kosztuje 135 zł, a w sklepie za identyczną butelkę płaci się aż 258 zł..? Co jest grane? :mysli:

http://allegro.pl/item477945919_azzaro_chrome_100ml_135zl_paragon_wysylka_gratis.html

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo to jest alternatywa dla oryginału ,hyhyy

Opublikowano

Takie auta robi się dla szpanu żeby filmik nakręcili że się da wsadzić 30 cali takie bananowe dzieciaki...inaczej mówiąc biedne dzieci bogatych rodziców...taki charakter że się chce pokazać...

Opublikowano

Jednak można wsadzić 30" felgi

ciekawe jaką ma średnicę zawracania :polew:

Opublikowano

Oto moje okazy z ostatniego wypadu. Łącznie około 8 Kg.

ładny połów ..Rex :good:

Opublikowano

Takie auta robi się dla szpanu żeby filmik nakręcili że się da wsadzić 30 cali takie bananowe dzieciaki...inaczej mówiąc biedne dzieci bogatych rodziców...taki charakter że się chce pokazać...

Dokładnie :thumbdown:

Wytłumaczcie mi jak to jest, że na allegro woda toaletowa AZZARO CHROME kosztuje 135 zł, a w sklepie za identyczną butelkę płaci się aż 258 zł..? Co jest grane? :mysli:

http://allegro.pl/item477945919_azzaro_chrome_100ml_135zl_paragon_wysylka_gratis.html

Dużo jest syfu na allegro..ja tam nie kupuje psiukaczy bo łatwo sie można napatoczyć na jakiś syf..przelewany/rozlewany setki razy ..kupuje w strefie wolnocłowej ..odrazu 200ml i mam zbani na cały rok :naughty: ..cena- śmiech :wink4:

Opublikowano

Oto moje okazy z ostatniego wypadu. Łącznie około 8 Kg.

ładny połów ..Rex :good:

no to przyszalałes rewelacja :) następnym razem tez si ena karpie ustawie ;)

Opublikowano

no to przyszalałes rewelacja :) następnym razem tez si ena karpie ustawie ;)

Ustaw sie...ale tak jakoś przed wigilią :decayed:

Opublikowano

Wytłumaczę ci to, jest jedna mała różnica w opisie aukcji, jeden piszę że "perfumy oryginalne" a drugi "perfumy w oryginalnym opakowaniu".

Zapach będzie ten sam, ale za to trwałość jest na krótką metę.

Opublikowano

przed widilia to juz tam ryb nie bedzie [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 07:53_________________________________________________

Wytłumaczę ci to, jest jedna mała różnica w opisie aukcji, jeden piszę że "perfumy oryginalne" a drugi "perfumy w oryginalnym opakowaniu".

no standardowy myk :P

Opublikowano

przed widilia to juz tam ryb nie bedzie [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 07:53_________________________________________________

Bo wszystkie razem z Poziowcem wyłowie :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a co malik płaci za godziny spędzone na forum czy posty ? :evil::kox:

największy spamer w warszawskijch dostaje ESke na weekend do upalania :gwizdanie: :kox:

No to Bomba :evil:

:decayed:

Ciekawe kto przywali pierwszy post na 2000 str.. :gwizdanie:

Opublikowano

No to Bomba

Jak tak to narzeka, że mówi się do niego spamer, a tak to sam się przyznaje do tego :polew:

Ciekawe kto przywali pierwszy post na 2000 str.. :gwizdanie:

Nawet nie wiesz co się działo w tamtym roku jak była 1000 strona - ale była walka :naughty::kox::tongue4:

Opublikowano

Jak tak to narzeka, że mówi się do niego spamer, a tak to sam się przyznaje do tego :polew:

Nie narzekam, tylko od czasu do czasu muszę Cię przytemperować, bo co za dużo to nie zdrowo :decayed: Po za tym wiem, że to takie pieszczoty forumowe :polew: :polew:

Nawet nie wiesz co się działo w tamtym roku jak była 1000 strona - ale była walka :naughty::kox: :tongue4

Hehehe no domyślam się :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Nie narzekam, tylko od czasu do czasu muszę Cię przytemperować, bo co za dużo to nie zdrowo :decayed: Po za tym wiem, że to takie pieszczoty forumowe

Takie małe smyranko forumowe :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Łukasz ty widizałes ile ten leszczy złapał ryb :kox:

Opublikowano

no standardowy myk :P

No ale to aż tak się podrabia? Opakowanie identyczne, butelka też i nawet paragon chcą dać..

No nic, pocieszyliście mnie trochę. :wink4:

Opublikowano

Łukasz ty widizałes ile ten leszczy złapał ryb :kox:

Widziałem, ale co z tego - grunciarze tam łapią tyle spokojnie i to największe cieniasy :polew:

Opublikowano

no wsumie racja :):polew: :polew: