tomaszu Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Jednak można wsadzić 30" felgi Dla mnie takie auta to bezguście. Nie rozumiem po co się takie robi...[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 22:55_________________________________________________Wytłumaczcie mi jak to jest, że na allegro woda toaletowa AZZARO CHROME kosztuje 135 zł, a w sklepie za identyczną butelkę płaci się aż 258 zł..? Co jest grane? http://allegro.pl/item477945919_azzaro_chrome_100ml_135zl_paragon_wysylka_gratis.html
ono Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Bo to jest alternatywa dla oryginału ,hyhyy
A3 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Takie auta robi się dla szpanu żeby filmik nakręcili że się da wsadzić 30 cali takie bananowe dzieciaki...inaczej mówiąc biedne dzieci bogatych rodziców...taki charakter że się chce pokazać...
Kolkov Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 Jednak można wsadzić 30" felgi ciekawe jaką ma średnicę zawracania
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Oto moje okazy z ostatniego wypadu. Łącznie około 8 Kg. ładny połów ..Rex
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Takie auta robi się dla szpanu żeby filmik nakręcili że się da wsadzić 30 cali takie bananowe dzieciaki...inaczej mówiąc biedne dzieci bogatych rodziców...taki charakter że się chce pokazać... Dokładnie Wytłumaczcie mi jak to jest, że na allegro woda toaletowa AZZARO CHROME kosztuje 135 zł, a w sklepie za identyczną butelkę płaci się aż 258 zł..? Co jest grane? http://allegro.pl/item477945919_azzaro_chrome_100ml_135zl_paragon_wysylka_gratis.html Dużo jest syfu na allegro..ja tam nie kupuje psiukaczy bo łatwo sie można napatoczyć na jakiś syf..przelewany/rozlewany setki razy ..kupuje w strefie wolnocłowej ..odrazu 200ml i mam zbani na cały rok ..cena- śmiech
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 http://naszaklasa.blox.pl/html
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Oto moje okazy z ostatniego wypadu. Łącznie około 8 Kg. ładny połów ..Rex no to przyszalałes rewelacja następnym razem tez si ena karpie ustawie
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no to przyszalałes rewelacja następnym razem tez si ena karpie ustawie Ustaw sie...ale tak jakoś przed wigilią
Italiano Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Wytłumaczę ci to, jest jedna mała różnica w opisie aukcji, jeden piszę że "perfumy oryginalne" a drugi "perfumy w oryginalnym opakowaniu". Zapach będzie ten sam, ale za to trwałość jest na krótką metę.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 przed widilia to juz tam ryb nie bedzie [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 07:53_________________________________________________ Wytłumaczę ci to, jest jedna mała różnica w opisie aukcji, jeden piszę że "perfumy oryginalne" a drugi "perfumy w oryginalnym opakowaniu". Zapach będzie ten sam, ale za to trwałość jest na krótką metę. no standardowy myk
Italiano Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 przed widilia to juz tam ryb nie bedzie [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 07:53_________________________________________________ Bo wszystkie razem z Poziowcem wyłowie :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 a co malik płaci za godziny spędzone na forum czy posty ? największy spamer w warszawskijch dostaje ESke na weekend do upalania :gwizdanie: No to Bomba http://naszaklasa.blox.pl/html _________________________________________________ Ciekawe kto przywali pierwszy post na 2000 str.. :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 No to Bomba Jak tak to narzeka, że mówi się do niego spamer, a tak to sam się przyznaje do tego Ciekawe kto przywali pierwszy post na 2000 str.. :gwizdanie: Nawet nie wiesz co się działo w tamtym roku jak była 1000 strona - ale była walka
Nosfer Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Jak tak to narzeka, że mówi się do niego spamer, a tak to sam się przyznaje do tego Nie narzekam, tylko od czasu do czasu muszę Cię przytemperować, bo co za dużo to nie zdrowo Po za tym wiem, że to takie pieszczoty forumowe :polew: Nawet nie wiesz co się działo w tamtym roku jak była 1000 strona - ale była walka :tongue4 Hehehe no domyślam się :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie narzekam, tylko od czasu do czasu muszę Cię przytemperować, bo co za dużo to nie zdrowo Po za tym wiem, że to takie pieszczoty forumowe Takie małe smyranko forumowe :polew:
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Łukasz ty widizałes ile ten leszczy złapał ryb
tomaszu Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Wytłumaczę ci to, jest jedna mała różnica w opisie aukcji, jeden piszę że "perfumy oryginalne" a drugi "perfumy w oryginalnym opakowaniu". Zapach będzie ten sam, ale za to trwałość jest na krótką metę. no standardowy myk No ale to aż tak się podrabia? Opakowanie identyczne, butelka też i nawet paragon chcą dać.. No nic, pocieszyliście mnie trochę.
lukaszr Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Łukasz ty widizałes ile ten leszczy złapał ryb Widziałem, ale co z tego - grunciarze tam łapią tyle spokojnie i to największe cieniasy
Rekomendowane odpowiedzi