boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja tam zawsze jak gdzies jade szukam strzeżonego albo cywilizowanego miejsca do zaparkowania jak nie ma to bede jezdzil w koło aż znajde
letallec Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no trzeba stawać gdzie popadnie jak nie ma gdzie polak to głupie stworzenie i nic na to nie poradzisz No ..jak komuś szkoda 3 zł na parking ..to niech zawiesi kluczyki na gwoździu ..i skitra sie głęboko pod pierzyne Ale tam naprawde nie ma gdzie stanąć. Zaje..bane od 7:00. Tylko własna pomysłowość pozwala na "parkowanie"
Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no trzeba stawać gdzie popadnie jak nie ma gdzie polak to głupie stworzenie i nic na to nie poradzisz No ..jak komuś szkoda 3 zł na parking ..to niech zawiesi kluczyki na gwoździu ..i skitra sie głęboko pod pierzyne Ale tam naprawde nie ma gdzie stanąć. Zaje..bane od 7:00. Tylko własna pomysłowość pozwala na "parkowanie" Własna pomysłowość albo doświadzenie Przedstawiciela Handlowego. Sam nigdy nie byłem PH ale jezdzilem troche z kumplem i naumiał mnie conieco
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ja tam zawsze jak gdzies jade szukam strzeżonego albo cywilizowanego miejsca do zaparkowania jak nie ma to bede jezdzil w koło aż znajde Racja .. staniesz nie tam gdzie trzeba ..lub nie pod tym kątem co trzeba ..to jakiś ch*j ..przejedzie Ci bok gwoździem Ja wynajmując owy pokoik w sobotę.. miałem dużo miejsca do zaparkowania ..i to naprzeciwko okna .. se myśle..d*pa.. wolałem odprowadzić parę metrów dalej na strzeżony ..dać cieciowi 20 zł ..i nie martwić sie .. spać spokojnie [br]Dopisany: Listopad 17, 2008, 03:01:35 _________________________________________________dupa...d*pa ..d*pa d*pa d*pa ..d*pa.. Ale to gejowe jest
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no AL lubi pupy nie ważne czy męskie czy damskie w KRC był chłopięcym PLAYBOYem ;P :polew: :polew: :polew: podrywał każdego nie ważne czy ktos tego chciał czy nie
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no AL lubi pupy nie ważne czy męskie czy damskie w KRC był chłopięcym PLAYBOYem ;P :polew: :polew: :polew: podrywał każdego nie ważne czy ktos tego chciał czy nie Co to karwa jest KRC ?
Kolkov Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 niezłe żniwo 12 telefonów w sprawie mieszkania, a jadę oglądać tylko jedno w sumie lepsze to niż nic...
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no AL lubi pupy nie ważne czy męskie czy damskie w KRC był chłopięcym PLAYBOYem ;P :polew: :polew: :polew: podrywał każdego nie ważne czy ktos tego chciał czy nie Co to karwa jest KRC ? KLUB RENAULT CLIO [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 15:22_________________________________________________moze ktos stracił kołpaki http://www.tvn24.pl/0,1573416,0,1,hurtowo-kradli-kolpaki,wiadomosc.html
Al_Capone Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no AL lubi pupy nie ważne czy męskie czy damskie w KRC był chłopięcym PLAYBOYem ;P :polew: :polew: :polew: podrywał każdego nie ważne czy ktos tego chciał czy nie Co ty mi tu karwa fa za siare robisz [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 15:51_________________________________________________ KLUB RENAULT CLIO Taki miałem Boberek ciagnal w nim rure :polew: :polew: :polew:
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 oj nie zapomnie tego uparta rura była ale dałem rade :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 16:01_________________________________________________ja miałem taki sam tylko ze w całości
AndyN Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5955357,Niektorzy_ludzie_wbijaja_w_Golote_szpilki__To_nie.html
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 panowie http://wiadomosci.onet.pl/2701,1863968,policja_zapobiegla_ustawce_dziewczynek,wydarzenie_lokalne.html
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Co to karwa jest KRC ? Kuracja Relaksacyjna Cyckami
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ech... fajnie by bylo gdyby Mowisz...z cyckami nie masz nic wspólnego Co to karwa jest KRC ? Kuracja Relaksacyjna Cyckami Sąsiad..Ty to dopiero wyposzczony jesteś :polew:
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Sąsiad..Ty to dopiero wyposzczony jesteś :polew: i weź tu bądź uczynny ... jak bym tłumaczył obsługę pieca nie znaczy, że odrazu muszę być zdunem sąsiad to o której jutro wylot ?
Kolkov Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 będą teraz korki na Tarcho???
Kaśka Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 będą teraz korki na Tarcho??? Największe
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 jak bym tłumaczył obsługę pieca nie znaczy, że odrazu muszę być zdunem Nie pitol...przeczyścił by jaki młody, jędrny kominek sąsiad to o której jutro wylot ? Ja pracuje do 21:00 ..ale ch*j może zamknę ten burdel tak 20:45 ..i pocisne na przystanek z docelowym pod Arkadie ..ale to i tak d*pa zbita bo bede tak z 21:30/40 ...to wasze pośladki będa juz zdala od Arkadii ..wiec chyba zobaczymy sie dopiero po 15 Grudnia
Kaśka Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja pracuje do 21:00 ..ale ch*j może zamknę ten burdel tak 20:45 ..i pocisne na przystanek z docelowym pod Arkadie ..ale to i tak pupa zbita bo bede tak z 21:30/40 ...to wasze pośladki będa juz zdala od Arkadii ..wiec chyba zobaczymy sie dopiero po 15 Grudnia Ty się Ragga nie wykręcaj jutro na Dominikę zrzuta
Rekomendowane odpowiedzi