Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Uwaga ..Norbi ..czyta Ciekawe na której stronie jest
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 dzisiaj na Gdańskim w stronę Arkadii, kiele 14 suszyli super suszarą z super celownikiem... widziałem to chol......wo na siekierkowskiej
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 wiesz właśnie wziąłem drugą robotę na Tarchominie i miałem właśnie prace 24h, myślałem że zwariuję :wallbash: Nie ma lekko ...wiem to z autopsji A jak było lekko ..to tak lekko , że sie skończyło
Norbi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Uwaga ..Norbi ..czyta Ciekawe na której stronie jest Odwalisz się właśnie olałem jak zobaczyłem ile najebaliście, wściekliście się do chu chu czy co. Raga spamerze relacjonuj co tam wartościowego dziś z Ciebie wyciekło w ciągu dnia
Italiano Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 To że Raggaman ma krótki łańcuch :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 właśnie olałem jak zobaczyłem ile najebaliście, wściekliście się do chu chu czy co. ..wieeeedziałem .. do tego trza siadać z czema browarami A nie tam Sage w plastiku Raga spamerze relacjonuj co tam wartościowego dziś z Ciebie wyciekło w ciągu dnia Dziś średnio...nie moge doprosić sie Wita o alibi na sobotę .. troszkę o d*pach ..rutyna :polew: Karwa ..jeszcze godzina i wypad z pracy ..no dobra.. 45 minut [br]Dopisany: Listopad 17, 2008, 08:01:50 _________________________________________________ To że Raggaman ma krótki łańcuch :polew: :polew: Ja swój łańcuch przegrysłem juz dawno .. Teraz kolej na Was Temat zakończył sie na tym , że Boberek stwierdził , że z łańcuchem mu do twarzy :polew:
Aydaho Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no sOMsiad widzę Cię w tym zobaczcie jaki felung
Italiano Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 A czy ktoś wie gdzie można takiego wynająć? Pilnie poszukuje.
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Koksior kurna :kox: Tylko ja sie bym nie tykał wolnossaka ..i felunek jakiś taki gejowy Nie ma to jak RS6 ...błękit lub czarne :drool: ..d*py by szczały po nogach ..z buta trza by było wypychać z siedzenia Czekałtujta http://www.rs246.com/index.php?name=PNphpBB2&file=printview&t=69903&start=30 [br]Dopisany: Listopad 17, 2008, 08:20:20 _________________________________________________ A czy ktoś wie gdzie można takiego wynająć? Pilnie poszukuje. Kobiety nowej szukasz ?
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Kobiety nowej szukasz ? to nie możliwe, ragga Ty wiesz jaki on ma króciutki łańcuch nawet sobie nie wyobrażasz ma tylko dwa ogniwa :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Kobiety nowej szukasz ? to nie możliwe, ragga Ty wiesz jaki on ma króciutki łańcuch nawet sobie nie wyobrażasz ma tylko dwa ogniwa :gwizdanie: Dwa ogniwa ...i buda ? :laghing2:
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Kobiety nowej szukasz ? to nie możliwe, ragga Ty wiesz jaki on ma króciutki łańcuch nawet sobie nie wyobrażasz ma tylko dwa ogniwa :gwizdanie: Dwa ogniwa ...i buda ? :laghing2: :polew:
Italiano Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 2 ogniwa to z miłości, a buda po to żeby pod daszkiem http://pl.youtube.com/watch?feature=related&v=y018vcDNMdw
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 NO KURDE JESLI TO BYŁO NAPRAWDE TO Masakra
kokos Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Boberek dzieki wielkie za pomoc w sobote. :hi:pzdr
krzyniek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 NO KURDE JESLI TO BYŁO NAPRAWDE TO Masakra było było wklejałem kilkanaście stron temu
Italiano Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Kto ma ochotę pokatować w wolfensteina?
Norbi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 NO KURDE JESLI TO BYŁO NAPRAWDE TO Masakra było było wklejałem kilkanaście stron temu Stare,a w dodatku ściema
wit.s Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ...nie moge doprosić sie Wita o alibi na sobotę .. troszkę o d*pach ..rutyna :polew: Co "nie moge"? Co "nie moge"? Dawaj na PW namiary (nazwisko i adres) cobym zdążył wysłać (w czw o świcie robię spacerek do Szczecina) i tara rara gra gitara. A! Wspominałem coś o warunku? Pisemko chciałbym do ręki spowrotem dostać
Rekomendowane odpowiedzi