Italiano Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Kurna ..to moja wina ..że staram sie pogadać z Wami o pierdołach ..zabić jakoś czas ..i pośmiać sie ? Mogę nie pisać ... jak chceta :gwizdanie: Możesz nie pisać !!! Ale zdjęcia możesz wklejać :polew:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Kurna ..to moja wina ..że staram sie pogadać z Wami o pierdołach ..zabić jakoś czas ..i pośmiać sie ? Mogę nie pisać ... jak chceta :gwizdanie: Możesz nie pisać !!! Ale zdjęcia możesz wklejać :polew: [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 05:37:08 _________________________________________________Co tu taka cisza ? A zapomniałem ..dziś tylko mnie na spocie nie ma Karwa
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 i mnie Ty też zawijaj pośladki na spota...Witons ..dzis zbiera kaske w beret
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 i mnie Ty też zawijaj pośladki na spota...Witons ..dzis zbiera kaske w beret hyhy Witos ode mnie może dostać buziaka co najwyżej
slaweq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ale tu spam macie Od południa kilkanascie stron
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 hyhy Witos ode mnie może dostać buziaka co najwyżej ..buziak w gniazdo ? Ale tu spam macie Od południa kilkanascie stron No maskarka jakaś ...ja to juz wogóle nie wiem ..jak można tak te posty napirdlać :polew: [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 08:12:48 _________________________________________________ ragga i mnie nie ma Ciebie to w sumie rozumiem .. daleko masz
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 ..buziak w gniazdo ? nie takie żeby się złapał jeszcze większego wkurwa :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 No maskarka jakaś ...ja to juz wogóle nie wiem ..jak można tak te posty napirdlać :polew: Ty to sie w ogóle ogarnij i weź za siebie, bo najmniej aktywny jesteś w tym wątku :polew:
krzyniek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 No maskarka jakaś ...ja to juz wogóle nie wiem ..jak można tak te posty napirdlać :polew: Ty to sie w ogóle ogarnij i weź za siebie, bo najmniej aktywny jesteś w tym wątku :polew: No ..ostatnio jakoś za mało sie udzielam Kurna 20:27 a te juz dzwonio , że jeszcze godzina i po spocie ...wszytko to jakoś miękkim waflem robione :polew:
Korzeń Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie: Jeden Pan z Radomia dostał Bana... Wiemy jak się to skończyło. Nie chcemy powtórki z rozrywki...
slaweq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie: Krzyniu podpadasz mi co raz bardziej :gwizdanie: czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie: Jeden Pan z Radomia dostał Bana... Wiemy jak się to skończyło. Nie chcemy powtórki z rozrywki... A Ty co taki powazny? nie w temacie czy co...?
Korzeń Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 A Ty co taki powazny? nie w temacie czy co...? Nawet mama mnie nie widziała poważnego :>
krzyniek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 A Ty co taki powazny? nie w temacie czy co...? Sławek on jest nowy
slaweq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Sławek on jest nowy Spoko , tak sobie własnie pomyslałem
Korzeń Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Nigdy nikt na mnie nie mówił nowy FOCH :polew:
wit.s Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Moi Drodzy. Na początek WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM Za każdą złotówkę, za każde 5 groszy, za każde 2 grosze. A teraz małe rozliczenie dzisiejszej zbiórki pieniędzy na cele charytatywne. Przekonaliście mnie do tego, zeby nie spisywać pojedynczych wpłat, więc tego nie robiłem. Z wszystkich wpłat, po przeliczeniach (tak, tak lokalni waluciarze też nas wspomogli :> ), łącznie zebraliśmy w beret: 771,17 złotych ta właśnie kwota pleciała po łączach na konto Klubowej Akcji Charytatywnej. Jeszcze raz wielkie dzięki w imieniu każdego z Dzieci, którym ta kasa pomoże spełnić marzenie.
Rekomendowane odpowiedzi