Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Angela co się z Tobą dzieje Nie widziałem Cię już z miesiąc, albo lepiej.. (naprawiłaś przód ?? )
angela Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Angela co się z Tobą dzieje Nie widziałem Cię już z miesiąc.. Albo lepiej.. (zrobiłaś przód ?? ) Bylam w zeszlym tygodniu na spocie to Ciebie nie bylo No pewnie juz dawno naprawiony
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Gites To widzimy się za tydzień..
poziek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ragga fundujesz mi nowe chlapacze na monitor :polew: :polew: :polew: :polew:
angela Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Wy sie nie znacie......te cizemki to ostatni krzyk mody
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ej żarty, żartami, ale tak jak wczoraj to się nie uśmiałem od Piętnastu lat !! Aż mam zakwas Ragg no offence
boberek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ragga tez starał sie nam to wytumaczyc ale do nas nie docierało
krzyniek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Wy sie nie znacie......te cizemki to ostatni krzyk mody może i ostatni ale on już w nich dreptał w poprzednim sezonie :gwizdanie:
angela Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Wy sie nie znacie......te cizemki to ostatni krzyk mody może i ostatni ale on już w nich dreptał w poprzednim sezonie :gwizdanie: no widzisz chlopak wie co bedzie modne w przyszlym sezonie Tylko czekac, az sie ragga pojawi i nas wszystkich :bicz3:
boberek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 radda wczoraj powiedział ze zwisa mu to kalafiorem
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ragg no offence Tobie to mogę tylko powiedziec...serdecznie ...ssij pałę Dziękuje za uwagę .
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 radda wczoraj powiedział ze zwisa mu to kalafiorem Tak już z niego wyszydziliście, że przestał się odzywać. Nieładnie
boberek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 najważniejsze ze jest wyluzowany
Korzeń Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Pewnie. To tylko takie żarty... Btw. nie chcieli jego zdjęcia na BialeKozaczki.pl
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 najważniejsze ze jest wyluzowany Spoko z niego gość Poza tym to przyszły szwagier poźka więc wiadomo P.S. Oniak do Ragga: "Ty, co Ci się stało z butami ?"
spanky Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Oniak do Ragga: "Ty, co Ci się stało z butami ?" :polew:
hornet Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Oniak do Ragga: "Ty, co Ci się stało z butami ?" :polew: :polew: :polew: Nie będę już dzisiaj pracował :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Sorry za OT. Mam nadzieje, ze nie przewie to ciaglosci blogu raggamana: Spodobaly mi sie te nowe smycze. Ktos ma moze na zbyciu z jedna sztuke?
boberek Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 najważniejsze ze jest wyluzowany Spoko z niego gość Poza tym to przyszły szwagier poźka więc wiadomo P.S. Oniak do Ragga: "Ty, co Ci się stało z butami ?" Ragga ty sie chyba na nas nie obraziłeś bo zaczynam miec wyrzuty sumienia [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 10:23_________________________________________________ Sorry za OT. Mam nadzieje, ze nie przewie to ciaglosci blogu raggamana: Spodobaly mi sie te nowe smycze. Ktos ma moze na zbyciu z jedna sztuke? tak mamy ttrwają aukcje charytatywne prosze zeby sznowny pan AL zalicytował i kupił sobie taką zajebiaszczą smycz PS miło było Ciebie zobaczyć to tak długim czasie nie obecności twoja facjata dodała sensu mojemu życiu :polew:
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Spodobaly mi sie te nowe smycze. Ktos ma moze na zbyciu z jedna sztuke? Wybieraj .
Rekomendowane odpowiedzi