krzyniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Dzieki somsiad nie da Ci tego ojciec i nie da matka tego co może dać Ci "somsiad"...ka
poziek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 tego ojciec i nie da matka tego co może dać Ci "somsiad"...ka ze stoiska obok w pracy :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Dzieki somsiad nie da Ci tego ojciec i nie da matka tego co może dać Ci "somsiad"...ka No..Pani Adahowa to ...fajna kobieta Adaś nie po twarzy
Aydaho Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 no Ba Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie wk***ia!
angela Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 kupiłem ooo moje kolpaki :polew:
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 kupiłem O kutwa, myślałem, że ustaliliśmy coś w dziale technicznym... :doh1: CZARNE STALÓWKI ZIMĄ RULEZ
poziek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Jaki jest najniebezpieczniejszy pocisk na świecie?
Aydaho Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 eins klasse są badziewne ale i tak je założe :decayed:
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Jaki jest najniebezpieczniejszy pocisk na świecie? Pewnie jakiś strzał z nasienia ? Zabija wolność
Korzeń Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Jaki jest najniebezpieczniejszy pocisk na świecie? Siwek?
krzyniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 kupiłem ooo moje kolpaki :polew: Ty nie masz znaczka
Aydaho Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 kupiłem ooo moje kolpaki :polew: Ty nie masz znaczka dostałem zapas znaczków - dam Ci Angela
poziek Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Jaki jest najniebezpieczniejszy pocisk na świecie? Siwek? Kobieta...bo wpada w oko, rani serce, szarpie nerwy, dziurawi kieszeń i wychodzi bokiem.
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Jaki jest najniebezpieczniejszy pocisk na świecie? Siwek? Kobieta...bo wpada w oko, rani serce, szarpie nerwy, dziurawi kieszeń i wychodzi bokiem. Znowu nie trafiłem Ale zagadka znana
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Cześć, jestem Waldek, mówią na mnie Waldek. Jeżdzę TIRem i lubię zmieniać biegi...
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Cześć, jestem Waldek, mówią na mnie Waldek. Jeżdzę TIRem i lubię zmieniać biegi... Hasz ? Grzyby ? Co brałeś ?[br]Dopisany: Listopad 20, 2008, 03:29:09 _________________________________________________Panowie i Panie ...mam pytanie :gwizdanie: Gdzie sie podział Flayer ? Nie widziałem go juz ...od 70 stron
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Hasz ? Grzyby ? Co brałeś ? To wszystko przez Krzyńka... [br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 15:31_________________________________________________A bo to tylko Flajera brakuje? Przecież inni też już dawno zrezygnowali z tego wyścigu wściekłych szczurów.
Rekomendowane odpowiedzi