krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Poziek. Nie mów że ta Pani obok to jego córka. ?????? ja bym obstawiał że to J. (mimo iż nie znam pani J osobiście) bo zanim poziu zmodyfikował to było widać całą fotę
poziek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Pogadamy o tym nastepnym razem w Bierhalle jak myslisz czy tym razem Witek znajdzie dla nas czas i wpadnie ? :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:34_________________________________________________ Poziek. Nie mów że ta Pani obok to jego córka. ?????? ja bym obstawiał że to J. (mimo iż nie znam pani J osobiście) bo zanim poziu zmodyfikował to było widać całą fotę dzieki Krzyniu :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 dziękuję szwagier Na wicia córę masz dyspensę ode mnie Ja juz pisałem gdzie o tym pogadamy Może Wit skusi sie na wypad... wyciągnie fote z portfela i pochwali sie córeczką Czuje ścieme
poziek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Czuje ścieme :cool1 no coś ty...przed chwilą wertowałem NK ale nie znalazłem
boberek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 To nie tato, to father od darkness! Jara cie ?? [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:25_________________________________________________ moim zdanie trzeba tylko wpisac poprawnie kilka numerków boberek dacie radę to zrobić na spocie ?? no zakodować damy rade ale czy tam jest cos więcej nie pokićkane to nie wiadomo zrobimy co w naszej mocy jak kolega sie pojawi
Pietro3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Nosfer a co chcesz kupic?? Nosferski grzeje wszystko co ma siare i pierdolnięcie z procentu jak młody Tur Ragga spoko zamknę 30min wcześniej sklep i pomykam na Targówek Dziękówka Spoko ragga
Italiano Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zakodować nie ma problemu, tylko jest mały problem, jaki kod?
boberek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 wszytsko mam spokojnie zakoduje sie oby tylko nie było innej buby
Italiano Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Skoro masz, to czemu ja jeszcze tego nie mam. Ostatnio szukałem dla B5, i miałem trochę z tym problem, SULI coś wie na ten temat
boberek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 żeby miec komputer ?? bo musisz poczytac do B5 tego nie dokladałem
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Czuje ścieme :cool1 no coś ty...przed chwilą wertowałem NK ale nie znalazłem Może miałeś nie znaleźć jak myslisz czy tym razem Witek znajdzie dla nas czas i wpadnie ? :naughty: :naughty: :barrassed: Wypadało by zobaczyć " Starą szkołe walenia gazu " w akcji :kox: :good:
Italiano Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 no czytałem, ale w B5 to jakoś sumuję się chyba te wartości wyposażenia i dopiero wkleja kod. Chociaż mogę się mylić.
Pietro3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Nosfer i jak idzie Tobie czytanie ??
wit.s Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 nie zapomnij wkleić fotek (...) :naughty: musiałem zmodyfikować, żeby nie mieć twojego zawału na sumieniu :naughty: :naughty: (...) "Mieczy Ci u nas dostatek, ale i ten przyjmiem jako wróżbę zwyciestwa" O Tych z buiziakami od Chłopaków dla Ciebie - też nie zapomnij Mądralo (...) Znowu inny tok myślenia...biorąc pod uwagę wiek w jakim się znajdujesz śmiem twierdzić, iż owy wywołany przez ciebie niż intelektualny uderza dopiero po 35 roku życia Znowu inny tok myślenia - z nas dwojga tylko ja jestem w stanie powiedzieć jak to jest w każdym z omawianych okresów. Zasadniczo - nie powinieneś się nawet w tym temacie wypowiadać
boberek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 no czytałem, ale w B5 to jakoś sumuję się chyba te wartości wyposażenia i dopiero wkleja kod. Chociaż mogę się mylić. adrian tego nie mam pojęcia poczytaj na wiki ross tech moze tak cos w prodedurach jest napisane
poziek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 z nas dwojga tylko ja jestem w stanie powiedzieć jak to jest w każdym z omawianych okresów okres omawiany przez ciebie znacznie a wręcz diametralnie się różni od tego samego okresu w moim życiu więc po co ta cała dyskusja ? :tongue4: :polew: :polew:
wit.s Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 proszę: To się fachowo nazywa lansowanie się cudzym kosztem :polew: Poź, sugerujesz rozpoczęcie pojedynku na foty z tamtej imprezy :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 16:00:59_________________________________________________ okres omawiany przez ciebie znacznie a wręcz diametralnie się różni od tego samego okresu w moim życiu (...) Taaa - to prawda . Na szczęście
poziek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 To się fachowo nazywa lansowanie się cudzym kosztem nie to się nazywa wieczna szydera z twojego wkurwa lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :tongue4: :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi