Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie chodzi o sponsoring :naughty:

Pytanie jak łasa? :)

i ile za ten sponsoring ma do zaoferowania, bo jak rozumiem trzymanie za rękę to trochę mało :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie chodzi o sponsoring :naughty:

Pytanie jak łasa? :)

i ile za ten sponsoring ma do zaoferowania, bo jak rozumiem trzymanie za rękę to trochę mało :gwizdanie:

:lol1:

Ciekawe jaka kwota :lol1:...przewietrzył by te wrota :decayed::kox:

Opublikowano

moze za cos innego poczymać :)

a to już lepiej tylko żeby nie urwała :polew:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 17:11_________________________________________________a i to je dobre http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-dziewczyna-szuka-ch-opaka-Moja-przyjacio-ka-W0QQAdIdZ90279582
Opublikowano

bez zdjecia sie takich ogloszen nie daje....

Nie wiadomo dlaczego taka sama :kox:

mówisz ładna "inaczej" :gwizdanie: :kox:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 17:14_________________________________________________opis typu: "mam 24lata i 5 letniego syna mnie rozwalił "

a to też jest dobre :naughty:http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-dziewczyna-szuka-ch-opaka-27-35-chlopaka-W0QQAdIdZ90225558

Opublikowano

Potrzebuje napisać prace zaliczeniową : " Wpływ reklamy na zachowanie konsumenta "

Jesli ma ktoś jakieś info ..ciekawe stronki to prosze o podesłanie . Dzięki :hi::notworthy:

Opublikowano

Co tu tak chicho ? :embarrassed:

Opublikowano

wszyscy ju ken dens obglomdajom :decayed:

Opublikowano

Głosować na Wiolke ;)

Opublikowano

Coś mi się nagle przypomniało :naughty:

Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony.Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy.Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw.I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę:1)przybraliśmy na wadze,2)strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym,3)mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu,4)nie potrafiliśmy logicznie myśleć,5)nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było zupełnie jasne, że go popełniliśmy,6)każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata,7)mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks,8)nie umieliśmy zapanować nad emocjami,9)trzymaliśmy się nawzajem za ręce,10)po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy jednocześnie.Dalsze dowody są zbyteczne. Piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony! gwizdanie

Opublikowano

Dobre :naughty::kox:

Opublikowano

Znowu on - od samego rana :tongue4::wink4:

Opublikowano

Znowu on - od samego rana :tongue4::wink4:

Dziwisz sie ..jak sie przychodzi po całym dniu pracy w ciszy ..i jeszcze w domu czasami nie ma z kim pogadać :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Dziwisz sie ..jak sie przychodzi po całym dniu pracy w ciszy ..i jeszcze w domu nie ma z kim pogadać :gwizdanie: :tongue4:

Jak nie ma z kim pogadać ? Pogoniłeś już ją czy siedzi tylko, bo płaci czynsz ??? :polew:

Opublikowano

dzień dobry :P