Korzeń Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 za chwile kazdy bedzie wrzucal zdjecie swojego psa. ja nie mam wiec nie wrzucam
labek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ten no dred edyszyn to taki Czubaka/Łuki na czterech łapach :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Wygląda jak kula armatnia :polew: Ciekawe jak to się trzyma: na żel czy lakier do włosów, czy do prądu go podłączają. A to GREEN EDITION: :polew: Dredy układane na kozie gluty z odrobiną śliny pawiana Otworzyli " The Body Shop" ...fajne kozy pracują
krzyniek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Boberek i raggaman nie wiem co was łączy ale chyba mamy nową parę na forum :gwizdanie: cyt z innego działu chciałbys podotykac ;P jak Ragga ???? :polew: :polew: :polew: to teraz już wiadomo co im tak wesoło było w bierhalle jak obok siebie siedzieli
Reggi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Boberek i raggaman nie wiem co was łączy ale chyba mamy nową parę na forum :gwizdanie: cyt z innego działu chciałbys podotykac ;P jak Ragga ???? :polew: :polew: :polew: to teraz już wiadomo co im tak wesoło było w bierhalle jak obok siebie siedzieli Boberek jak zwykle pisze na szybko i mu sie wszystko myli A Ty Krzyniu to lepiej zahacz "coś" bo widze że mysli krążą Ci tylko wokół jednego tematu
Flyer Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Jakby ktos szukal nowego avatara.
Al_Capone Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Jakby ktos szukal nowego avatara. :slina: :slina: :notworthy: :banan3:
Reggi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ładnie sie kołyszą ..jak dzwon Zygmunta
krzyniek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Jakby ktos szukal nowego avatara. eee nie znacie się.... nie mogą być tak kawa na ławę -wywalone [br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 16:15_________________________________________________a tu poczytajcie jaka patologia(chodzi o nowiutkie A8 zarejestrowane na .... caritas) panuje w tym kraju http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ksiadz-potracil-mezczyzne-i-mowi-mu-zyskales-nowe-zycie,wid,10611987,wiadomosc_prasa.html?ticaid=170a9
Al_Capone Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 A nich mi sie wywalaja na ławe... są piękne ;(
krzyniek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 A nich mi sie wywalaja na ławe... są piękne ;( no to zmieniaj avatara
Al_Capone Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 A nich mi sie wywalaja na ławe... są piękne ;( no to zmieniaj avatara Nie... za bardzo taki ruchawy obrazek rzuca sie w oczy a ja tu w firmie to forum przegladam Zainstaluje sobie w komorce
Kowal Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 to ja jestem za wprowdzeniem nowego emoticona
krzyniek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 A nich mi sie wywalaja na ławe... są piękne ;( no to zmieniaj avatara Nie... za bardzo taki ruchawy obrazek rzuca sie w oczy a ja tu w firmie to forum przegladam Zainstaluje sobie w komorce dobre :polew: kolejny brak wyobraźni http://motoryzacja.interia.pl/news/nastolatki-zginely-w-lexusie,1218135[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 16:32_________________________________________________ to ja jestem za wprowdzeniem nowego emoticona i miałby on oznaczać nic innego jak tylko: możesz mnie pocałować w dooopę no niektórym to by się taka emota przydała w tym wątku :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 no niektórym to by się taka emota przydała w tym wątku :gwizdanie: Racja Krzyniu przydała by sie ...przydała
angela Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ile razy bym tu nie zagladala...to tylko d*py ...d*py i nic wiecej :polew:
Pingvin Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Jakby ktos szukal nowego avatara. A ja skożystam co bym się strasznie nie wyróżniał I dziękuję za avatka..
krzyniek Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ile razy bym tu nie zagladala...to tylko d*py ...d*py i nic wiecej :polew: no Angee tak jest bo tak przystało na Klub69 :polew:
angela Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Ile razy bym tu nie zagladala...to tylko d*py ...d*py i nic wiecej :polew: no Angee tak jest bo tak przystało na club69 :polew: swintuchy
Rekomendowane odpowiedzi