poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wy powinniście mieć dzienne limity na pisanie w spotach warszawskich Tosik :shocked: :shocked: :shocked: Gdzieś był chłopie ? :naughty:
Tosik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Wy powinniście mieć dzienne limity na pisanie w spotach warszawskich Tosik :shocked: :shocked: :shocked: Gdzieś był chłopie ? :naughty: Lepiej było spytać gdzie mnie nie było postanowiłem i ja trochę pospamować (inni mogą to ja chyba też )
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 To co... Może dzisiaj ustawka w nocy i nabijamy do 2000 Co ty chcesz nabijać jak do 2000 zostały 3 strony ? W nocy to sie nabija co innego Wy powinniście mieć dzienne limity na pisanie w spotach warszawskich Nawet tak nie żartuj :polew:
krzyniek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nawet tak nie żartuj :polew: przecież co niektórzy gotowi są sobie krzywdę zrobić :doh1: a co gorsza innym
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 : przecież co niektórzy gotowi są sobie krzywdę zrobić :doh1: a co gorsza innym Krzyniu ..nie obraź sie ...ale kompletnie nie czaje Twojej wypowiedzi :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 : przecież co niektórzy gotowi są sobie krzywdę zrobić :doh1: a co gorsza innym Krzyniu ..nie obraź sie ...ale kompletnie nie czaje Twojej wypowiedzi :gwizdanie: i o to chodzi, odpocząłeś sobie a teraz możesz kontynuować wątek
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i o to chodzi, odpocząłeś sobie a teraz możesz kontynuować wątek Mistrzu...bredzisz :gwizdanie:.. musisz się naoliwić czymś co ma procenty ..i większą butelkę niż 0, 5
krzyniek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i o to chodzi, odpocząłeś sobie a teraz możesz kontynuować wątek Mistrzu...bredzisz :gwizdanie:.. musisz się naoliwić czymś co ma procenty ..i większą butelkę niż 0, 5 no dobrze gadasz to kiedy się ustawiamy na wódkę ?
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 i o to chodzi, odpocząłeś sobie a teraz możesz kontynuować wątek Mistrzu...bredzisz :gwizdanie:.. musisz się naoliwić czymś co ma procenty ..i większą butelkę niż 0, 5 no dobrze gadasz to kiedy się ustawiamy na wódkę ? Wodka jest ..czasu brak ...piwo można wymandziarować w Bierhalle
Norbi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a jak spojzenia ludzi na drodze jak widza takie wafle ?? ostatnio wyleczyłem najnowszą piątkę ale jakąś słabą 3.0 dizelka najpierw tasowanie z pasa na pas i szydercze spojrzenia na moje czerwone obwódki, potem czerwone światło i pole position i start...tak jak ostatnio uczył mnie Norbi dałem mu wyjść na jedynce do przodu...potem się z nim na 2 zrównałem i docisnąłem spojrzenie jak odjeżdzałem miał dziwne :shocked: :naughty: Red LIP Wheels RULES :kox:
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 w warsztacie siedział i dłubał (nie wiadomo w czym )
Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Al jakie dziewczyny moze z 10 jest na forum kobitek
Al_Capone Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Widze, ze sie nie zrozumielismy http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Al_Capone Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 chetnie z toba na ten temat podyskutuje przez powiedzmy..... dwie strony [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 18:29_________________________________________________Musze wyjsc z roboty juz, pewnie przeocze 2000 ;(
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pogadajcie o Atomówkach ...ja tak nabiłem z Adaho całą stronę
Al_Capone Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No wiec przeoczylm te dyskusje, która jest twoja ulubiona? :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No wiec przeoczylm te dyskusje, która jest twoja ulubiona? :gwizdanie: Beyonce
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No wiec przeoczylm te dyskusje, która jest twoja ulubiona? :gwizdanie: Beyonce Blossom, Bubbles, Buttercup Też na B :>
Rekomendowane odpowiedzi