Korzeń Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ŁukaszRy ma doświadczenia niech się podzieli Tak, a skąd Ty wiesz takie rzeczy ? Sam mówiłeś To było parę stron wcześniej, Ty to wszystko czytasz?
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy belki do relingów są takie same w B5 i B6 i B7 ?? Potrzebuje belki do relingów bo nie mam jak zamocować boxa.... Ktokolwiek ma ??? :embarrassed: ;(
spetsnaz Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czy belki do relingów są takie same w B5 i B6 i B7 ?? Potrzebuje belki do relingów bo nie mam jak zamocować boxa.... Ktokolwiek ma ??? :embarrassed: ;( Do siwka?? Poziu.. przeglądałeś się kiedyś swojemu paździochowi z góry.. nie masz relingów
Suli Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 [Do siwka?? Poziu.. przeglądałeś się kiedyś swojemu paździochowi z góry.. nie masz relingów To Ty Specu nie wiesz że Poziu mienił siwka na "kombiaka" w 90 - kucym dyzlu A przynajmniej miał zamiar Jak widać - skutecznie :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 00:29_________________________________________________Na poważnie Poziu - ja niestety nie mam belek , ale relingi, przynajmniej w B6 (bo tym się miałem okazję przyjrzeć) wydają się takie same
lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Potrzebuje belki do relingów bo nie mam jak zamocować boxa.... Ktokolwiek ma ??? :embarrassed: ;( A nie mogłeś mi wczoraj o tym powiedzieć jak byłeś ? Mam takie trochę uniwersalne belki (w poprzednim aucie używałem), ale na pewno da się je zamocować na relingi w Audi.
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Potrzebuje belki do relingów bo nie mam jak zamocować boxa.... Ktokolwiek ma ??? :embarrassed: ;( A nie mogłeś mi wczoraj o tym powiedzieć jak byłeś ? Mam takie trochę uniwersalne belki (w poprzednim aucie używałem), ale na pewno da się je zamocować na relingi w Audi. w TICO ??? to będzie pasowało ??
lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 w TICO ??? to będzie pasowało ?? TICO miałem na początku studiów i nie szydź z tego sierściuchu, bo było to za***iste żelazko do miasta
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 dla klegów który jada w naszym kierunku http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6028021,A4_w_Balicach_gotowa.html
Aydaho Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 w TICO ??? to będzie pasowało ?? TICO miałem na początku studiów i nie szydź z tego sierściuchu, bo było to za***iste żelazko do miasta robiłeś program u Rogala w Tikaczu ? :polew:
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 w TICO ??? to będzie pasowało ?? TICO miałem na początku studiów i nie szydź z tego sierściuchu, bo było to za***iste żelazko do miasta przepraszam :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 w TICO ??? to będzie pasowało ?? TICO miałem na początku studiów i nie szydź z tego sierściuchu, bo było to za***iste żelazko do miasta robiłeś program u Rogala w Tikaczu ? :polew: pewnie tak, i zrobili taki moment że jeździł tylko na wstecznym
Korzeń Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Potrzebuje belki do relingów bo nie mam jak zamocować boxa.... Ktokolwiek ma ??? :embarrassed: ;( A nie mogłeś mi wczoraj o tym powiedzieć jak byłeś ? Mam takie trochę uniwersalne belki (w poprzednim aucie używałem), ale na pewno da się je zamocować na relingi w Audi. w TICO ??? to będzie pasowało ?? TICO z trumną na dachu. Ale to musi wyglądać
lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 robiłeś program u Rogala w Tikaczu ? :polew: Nie zdążyłem, bo poszło do sprzedania, ale powiem Wam, że w pewnym momencie po wymianie hamulców u znajomego w ASO (płaciłem tylko za części) było tak, że najpierw hamował tył a potem przód :polew: TICO z trumną na dachu. Ale to musi wyglądać Belki były używane w Oplu Omedze szydercy
tomaszu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Co się śmiejecie. Mój poprzedni samochód (a raczej pojazd) to był Fiat Uno 1.0 fire. To były czasy, które już niestety nie wrócą...
lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 A mój zupełnie pierwszy była pomarańczowy 126p
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 oooo to ja nigdy ni emiałem malucha ale miałem okazje dachowac siedząc za kierownicą
poziek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 OKej kolejne pytanie...czy ktoś ma łańcuchy na 16 felę ?? Już mnie c**j strzela...
Rekomendowane odpowiedzi