Gość Tomboy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 wow - mialem nadzieję że to napiszesz...
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 bedziesz miał okazje jutro:) a ja tez moge
Plastek2 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 bedziesz miał okazje jutro:) a ja tez moge jakąś opłate bedę pobierał :mrgreen:
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Moge dać ci sie przejechac moim :mrgreen: wiesz to juz prawie klasyk
Plastek2 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 wiesz to juz prawie klasyk- nie prawie bo prawie robi wielka różnice To jest Audi
T-żółw Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tomboy napisał/a:2.0 TDI - musze sie przejechać plastka autem..... bedziesz miał okazje jutro:) :shock: chłopie mam nadzieję, że wiesz co napisałeś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Plastek2 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tomboy napisał/a:2.0 TDI - musze sie przejechać plastka autem..... bedziesz miał okazje jutro:) :shock: chłopie mam nadzieję, że wiesz co napisałeś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Napewno krzywdy jej nie zrobią ...tak mi sie wydaje
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 ...tak mi sie wydaje z dzikami to nigdy nie wiadomo...ale niunce krzywde....niemozliwe...lukas jest prodriver na mazurach mial okazje sie wykazac
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Plastek 2 zobacz ile w klubie warszawskim jest A4ek kazde przechodzilo taki test :mrgreen: i wszystkie jezdza jeszcze
T-żółw Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Napewno krzywdy jej nie zrobią na pewno to Kopernik nie żyje :razz: na tomboya Springera trzeba uważać..lubi biegi bez sprzęgła zmieniać i nie uznaje włączania kierunkowskazów :twisted: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 lukas jest prodriver dziekować dziekować za uznanie :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 nie uznaje włączania kierunkowskazów w KR 99% ludzi nie uzywa lubi biegi bez sprzęgła zmieniać a to juz po hamerykansku
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 ale z kierunkowskazami to tez po amerykansku tam to nikt nie uzywa przez to i ja sie tak nauczylem :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 ale z kierunkowskazami to tez po amerykansku tam to nikt nie uzywa a niby gdzie tam mają używać :?: :roll: jak tam się jeżdzi tylko prosto
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 no co ty zółw jakie prosto. Ja w życiu nie widziałem tyle znakow STOP co tam
Norbi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Z tymi objazdami autek to fakt. Wnaszej parafii do kazdego prawie sie przypielismy i go objezdzilismy. Panowie powiedzcie na co mam zmienic mojego kondona, bo juz h... mnie strzela!!! Musze mieć coś szybszego, ale fundusze pozwalaja tylko i wyłącznie na sprzedaz i nie dołożenie ani centa na to coś szybszego. Wplanach dom na wiosne i żonka całą kaskie w skarpecie gdzieś zakopała i nie chce powiedzieć gdzie [ Dodano: 04-12-2006, 21:50 ] A może tak zrzutka na wujka Norbika, bo kolega sprzedaje piiiekne B6 1.8T 198KM i to na jakis czas to by wystarczyło, a jak nie to kol. Pozio i Plati coś by dłubneli śrubokrętem i młoteczkiem i jakieś pare kucy by doklepali :mrgreen: Z chęcią przyjme od Was te 20 tysi i nawetv ucałuję Was czułko za ten piekny gest.
T-żółw Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Norbi jak kupisz kolejne TDI i w automacie to ja się osobiści załamię taki zestaw to dobry na moja relaksacyjną jazdę po wawie polecam S, RS, EVO, STI i GT inne auta dobre tylko do pracy i z powrotem acha żonę wymienić, szmal odkopać
Norbi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Żółwiku to ,że automat nie dla mnie to juz wiedziałem kupując to ścierwo, ale wiesz , ze pojechalem kawal drogi po niego i okazal sie zonk (tiptronic), a ze stan byl ideal i bezwypadkowy(priorytet dla mnie) to lyuknalem i tera mam dupowoz... [ Dodano: 04-12-2006, 22:00 ] Topra rzucajcie jakies propozycje moze linki, a ja ide w kime bo to dla mnie godzina duchow. Podziwiam co poniektorych siedzacych do rana przy kompie. Strzała!!!
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Norbi, mysle ze jak dobrze poszukasz to znajdziesz WRX z 1 lat produkcji (okragle swiatla) 225KM za ok 40k pln, GT tez moze i za podobna kase (218KM ale leciutki i dzik) , zeby bylo bezwypadkowe...ciezej niz z A4...chyba 3 takie sa w pl (oczywiscie GT bo wyrxow to bez problemu)
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 acha żonę wymienić, szmal odkopać niech no tylko sie baczek dowie to Zółwik na zlocie masz liscia jak sie patrzy jeszcze jak wyskoczysz w poscieli na powitanie jak ostatnio na mazurach to te przescieradla spadna
Rekomendowane odpowiedzi