boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 http://www.szwajcariabaltowska.pl/ moze ktos ma ochote si ewybrac ?? daleko nie jest
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 hmm ja tez nie ale w zesżłym roku pierwszy raz w zycuiu miałem snowboard na nogach ;P i po 30 min śmigałem juz
Pietro3 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 hehe Ale jak narazie sobie odpuszczę Za oknem snieg pada więc będzie trzeba doczepić do Augi sanie
Al_Capone Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Madagaskar 2 Rulez! Wszystkiego NAJ w nowym roku!
m@riucha Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 http://www.szwajcariabaltowska.pl/ moze ktos ma ochote si ewybrac ?? daleko nie jest wygląda fajnie ale IMHO za mały spadek do jazdy, chyba że jako trening przed wyjazdem w prawdziwe góry
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 jak ktos mało jezdzi to taki spadek jest git
malik Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Taki spadek na deske jest w sam raz. Na narty rzeczywiście trochę za płasko.
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 moze sie jakos umówimy i pojedziemy na jeden dzień w kilka osób ?? o ile ktos ma ochote
adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 jak coś to ja mam ochotę..jak coś to pisz.. w next week powinny graty przyjechać dla CIebie też zamówiłem..
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 jak coś to ja mam ochotę..jak coś to pisz.. w next week powinny graty przyjechać dla CIebie też zamówiłem.. super dziekuje bardzo moze do tego bałtowa sie zgadamy i pojedziemy w next week ;P w sobote ??
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 kurde moze i ja w niedziele mym pojechał
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ja od zeszłego roku ;P 3 dni pierwszy raz w życiu jezdziłem na parapecie a na nartach nigdy
adamooo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 to ja też jadę..ja mam old-shool-parapeting..wieś śpiewa i tańczy..ale pośmigać boczymi trasam można
malik Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Maliczku, Ty nie czytaj tylko dawaj z nami Bardzo źle nastawiony jestem do jazdy w jakimkolwiek ośrodku w Polsce. Zresztą nie bez powodu: http://skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_newsa=5493
malik Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Pomyślę Już mam na prawdę dosyć tego wylegiwania się na kanapie przed TV.
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 kurde to jak lecimy ?? jutro ?? maliku jak tam ;P ja tez mam jakas deche starą pęknięta ale bym posmigał to jak jutro czy w niedziele ?? ja mam jedno miejsce wolne w aucie moge kogos zabrać bo nie mam bagarka na dach zeby deske wsadzić
boberek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 no malik tez chce jechać musimy rozwiązać jakos mocowanie desek i mozemy jechać
Rekomendowane odpowiedzi