Norbi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Właśnie wydsaje mi się , że na WRX-a przykrótki jestem.4 dyszki to za mało się zdaje, ale dzieki za podpowiedż, bo i takią opcję brałem pod uwagę . Dzwoniłem nawet do Kuchara i on radził EVO 6. Posiadał kiedyś i chwalił za bezawaryjność, tylko spalanie.... mówił, że na zamarznietym jeziorze w Szwecji spalił mu 80 literków na sete, no ale miacho to nie jezioro :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Właśnie wydsaje mi się , że na WRX-a przykrótki jestem.4 dyszki to za mało się zdaje za 40 znajdziesz....tylko oczywiscie 2.0T (2.0 jest za slaby...albo inaczej ma za dobre zawieszenie, a 2.5 sie troche bardziej sypia i w 99% sa z USA) Dzwoniłem nawet do Kuchara i on radził EVO 6 Dzwoniłem nawet do Kuchara i on radził EVO 6 tak...tylko ta cena [ Dodano: 04-12-2006, 22:16 ] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1824885 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1732057
T-żółw Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 niech no tylko sie baczek dowie to Zółwik na zlocie masz liscia jak sie patrzy bączka oczywiscie pozdrawiam serdecznie acha teraz jadę z obstawą żeńską na zlocik :razz:
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 acha teraz jadę z obstawą żeńską na zlocik no tak ktos musi sie Toba zajac jak bedziesz strzelal 5 minutowke :mrgreen: jakby cos to zajme sie w tym czasie Karolina :mrgreen:
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Eloooo kto jutro sie na spocie melduje ? a co to za pytanie oczywiscie ze WSZYSCY :!: tylko jutro moze juz bez naszych siostr :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 tylko jutro moze juz bez naszych siostr :mrgreen: a co ono ma kolejna siostre???
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 a co ono ma kolejna siostre??? ostatnio to bylo tyle siostr ze nie moglem sie polapac kto z kim i dlaczego
ono Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Kolejną ? Ja jestem wierny jak delfin, jak suka zdechnie to potem juz nic nie bzyka do konca zycia
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 ostatnio to bylo tyle siostr ze nie moglem sie polapac kto z kim i dlaczego a czy to wazne dlaczego Ja jestem wierny jak delfin, jak suka zdechnie to potem juz nic nie bzyka do konca zycia to calkiem tak jak ja łono
ono Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 hłe hłe hłe Murzynq ta A4 cabrio bedzie pasowała do tej koszuli w sutki hihi
Gość Tomboy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 nie uznaje włączania kierunkowskazów :twisted: :mrgreen: tylko w prawo..... [ Dodano: 05-12-2006, 00:13 ] koszuli w sutki hihi buahhahahahhahhaaaa przypomnailem sobie kolesia:)
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Murzynq ta A4 cabrio bedzie pasowała do tej koszuli w sutki hihi luzik...zaopatrzylem sie w zestaw rozowych koszulek...jeszcze tylko polo i moge cabrio kupowac
T-żółw Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 zaopatrzylem sie w zestaw rozowych koszulek Murzynku mam nadzieję, że to są koszulki polo :razz: Eloooo kto jutro sie na spocie melduje ? a jutro jest jakiś spot..bo już spię :smile:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Murzynku mam nadzieję, że to są koszulki polo :razz: polo jeszcze brakuje ale juz mam namierzone ... z krokodylem oczywiscie
Lukas Opublikowano 5 Grudnia 2006 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Panowie i Panie no i Zółwiu :mrgreen: Spot dzisiaj tak jak zawsze Media na ostrobramskiej poziom -1 Zapraszam
Gość MorgothDBMA Opublikowano 5 Grudnia 2006 Opublikowano 5 Grudnia 2006 dzisiaj będę w końcu trochę czasu mam..... małe pytanko: do której będziecie na spocie?
Lukas Opublikowano 5 Grudnia 2006 Opublikowano 5 Grudnia 2006 ostatnio bylo do 21 takze trzeba sie sprezac :mrgreen:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 5 Grudnia 2006 Opublikowano 5 Grudnia 2006 spoko będę około 20:00 dopiero, ale mogę pobyć dłuugo
Rekomendowane odpowiedzi