Lukas Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 260 :twisted: oj odczujesz odczujesz po tym zabiegu to ono 4 osoby mozesz miec na pokladzie i bedziesz robil chlopakow :mrgreen:
ono Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 No robią je softem na 300KM/600Nm ale ja chce z 250/260 KM i z 500/530 Nm tyle starczy ...narazie :twisted: No i ciekawe czy Masters zrobi tak na oko hehe
Hugo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 No robią je softem na 300KM/600Nm ale ja chce z 250/260 KM i z 500/530 Nm tyle starczy ...narazie :twisted: Wystarczy Ci na miesiąc , dwa a później będzie mało
Lukas Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 250/260 KM i z 500/530 Nm tyle starczy ...narazie no chlopaku dobrze mowisz nie ma co szalec to nowy samochodzik jako Wasz zawodowy A4 WARSAW TEAMowy kierowca rezerwuje jazde probna :mrgreen: po tych chipsach
ono Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Hugo wiem Luki jutro bede latał to zadzwonie i podjade
adamooo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Oniak to i do mnie wpadnij..wyjde na 2 min i mnie przewieziesz :mrgreen:
poziek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 kurde może i ja podjade zdzwonie się ONO nareszcie męska decyzja:)
spanky Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jutro o 12 jestem u Mastersa lece swoim na moda mmmmmmmmmmmm. Sie będzie działo no i jak po wizycie ... jakie wyniki i odczucia .... :?:
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 musza byc straszne pewnie łono sie wozi po wawce z bananem na buzce
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 dzwonili do mnie z 10 min temu i jechali do jakiegoś szpitala..ale z wypowiedzi łono wynika że jest dobrze :mrgreen: ale jakoś to dobrze mnie nie przekonuje :razz:
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 ano...dobrze to nie brzmi najlepiej
spanky Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 poczekajmy az ono osobiscie opisze swoje wrazenia .... :twisted:
Lukas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 dzwonili do mnie z 10 min temu i jechali do jakiegoś szpitala.. tak zgadza sie jechalismy do szpitala po kolnierze ortopedyczne bo tak napierd..... ze lba nie mozna utrzymac no moje odczucia troche tym autem jezdzilem nawet za Kiera i przyrost moczy jest do 3 tys niby tak normalnie ale pozniej to juz kosmos jak narazie to nie bylo gdzie pomykac bo to tylko wawka ale daje rade :shock:
spanky Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 dzwonili do mnie z 10 min temu i jechali do jakiegoś szpitala.. tak zgadza sie jechalismy do szpitala po kolnierze ortopedyczne bo tak napierd..... ze lba nie mozna utrzymac no moje odczucia troche tym autem jezdzilem nawet za Kiera i przyrost moczy jest do 3 tys niby tak normalnie ale pozniej to juz kosmos jak narazie to nie bylo gdzie pomykac bo to tylko wawka ale daje rade :shock: wyglada na to ze wszystko jest tak jak byc powinno ..... :twisted:
Lukas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dokladnie Spanky trzeba dodac jeszcze banana na twarzy drivera a co do spalania to skasowal ono kompa po przyroscie moczu to na ta ciagla zabawe z pedalem w podlodze 10,8 teraz pojechal bawic sie Gtechem wyniki kolo 23
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 jezusicku.... co do spalania to skasowal ono kompa po przyroscie moczu to na ta ciagla zabawe z pedalem w podlodze 10,8 tozto abstynent prawiehehe, chce sie tym przejechac....bez moda zapiepszalo jak dziki osiolek a teraz to musi byc szau
Lukas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 No to mala fotka niestety ale bedzie lepiej bo ono bryki nie mogl opanowac a ze dzisiaj mokro w wawie to mielil kolami na jedynce takze minimum to 6,0 :!: :shock:
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 no prosze to juz nie jest łonowóz tylko łonowyzapierdalacz :shock:
Rekomendowane odpowiedzi