Reggi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 co wy robicie na zlotach ale teraz pytam się na serio? Chodzimy i zachowujemy się prawie jak ginekolodzy ...szukamy problemów tam gdzie inni znajdują przyjemność
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 i stoimy przy samochodach Chodzimy i zachowujemy się prawie jak ginekolodzy ...szukamy problemów tam gdzie inni znajdują przyjemność Cicho siedz... bo na zadnym nie byles .. i na kolejny tez nie jedziesz
krzyniek Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 głównie to pijemy wódkę ja to ostatnio "po prąd" wyjeźdżałem z parkingu ale dalej już było ok, 100km w niecałe 50min, mój nowy rekord powrotu z wawy na chatę [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 19:29_________________________________________________ i palimy zioło nie przesadzaj nie wszyscy to robią
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 zioło i wódka brzmi zaje....zachęcajaco
malik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 zioło i wódka brzmi zaje....zachęcajaco bratnia dusza widzę
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dlaczego ja mam napisane nowicjusz????też chce być klubowiczką
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Cicho siedz... bo na zadnym nie byles .. i na kolejny tez nie jedziesz Kasi pewnie codziło o spoty a nie zloty , tak ???
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Pewnie tak dlaczego ja mam napisane nowicjusz????też chce być klubowiczką Dluga droga przed Toba
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 moj facet mowi że odbiło mi na punkcie audi ostatnio nawet szukałam lakieru do paznokci w kolorze swojej maleńkiej
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dlaczego ja mam napisane nowicjusz????też chce być klubowiczką oooo , koleżanko , hola hola , tewgo tak za darmo to nie daja
moro99 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ragga Wagujesz troche ? Albo czy daloby sie umowic z kims na podpiecie mojego autka ??? Nie ma szans zebym przyjechal na spota wiec inny dzien tygodnia jakos wieczorem :\
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 jaki masz silnik w aucie ?? w profilu brak
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Cicho siedz... bo na zadnym nie byles .. i na kolejny tez nie jedziesz Kasi pewnie codziło o spoty a nie zloty , tak ??? Pewnie tak Ja nie doczytałem ...to zlot czy spot ? dlaczego ja mam napisane nowicjusz????też chce być klubowiczką Nie chcesz wiedzieć co musisz zrobić
kasia82 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 spot[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 19:41_________________________________________________no chcę ale boję sie zapytać
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ragga Wagujesz troche ? No co Ty..przecież ja jestem mistrzem w Vaginowaniu...osobiście uczyłem ŁukaszaRR A tak na serio to umiem kabel wsadzić
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Niektorzy nawet z samym kablem sobie nie radza...
moro99 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Kabel mam - kompa tyz Ale odczytanie wszystkiego co chce moge nie jest juz takie kolorowe Mialby ktos chwilke zeby mi pomoc ? Prosilbym o jakies onfo na PW. Pozdrawiam
moskal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 spot[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 19:41_________________________________________________no chcę ale boję sie zapytać prawidłowa obronna reakcja organizmu
Rekomendowane odpowiedzi