poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 265 kucy ładna chociaż?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A6 miało 250 KM i 230 KM. 265 ma S4 PS.UWAGA UWAGA z ostatniej chwili , udało sie załatwić klucz do śruby i wkońcu mam nowe koła jest GIT ( BANAN ) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Fele pierwsz klasa :-) ale przydałby się trochę większe Druga sprawa..założyłem już fele..oddali mi 200 zł z czego 50 zabrali za wymiane.. Szef był wpieniony jak z nim gadałem próbował się wykręcić..i podjechał Pan pies nie wiadomo skąd..zaczęliśmy rozmawiać ..spisał nas..Szef wkurzony na maxa zadzwonił do swojego szefa zeby rzucił wszystko i niech przyjezdza bo są problemy..Szef przyjechał 2 min gadki i oddał pieniążki..jestem na czarnej liście No więc teraz nie mam furmana bo oddałem do lakiernika..i czekam aż zrobią.. Więc raczej nie wpadne na spota bo nie mam czym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No dobrze, że to się tak skończyło ile zapłacisz za lakiernika?? skąd te psy?? przyznaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 HEhe pies niewiadomo skąd..ale znał tych gości bo się z nimi witał.. Nie oddałem felg do lakiernika tylko samochód ...miałem rozwalony zderzak maske i błotnik więc poszło do malowania.. Poziek Bart mówił ze 550 zł za ksenonki ..kupujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Kurde jakoś tanio te xenonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 To widze ze na spotkaniu przed swiatecznym mało nas bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A swoja drogą ostatnio smigneła (co zrozumiałe....) mnie laska Audi A6 2.7 Turbo Quattro . następnym razem - sugeruje wrzucić kierunek i ognia za taką panną :mrgreen: :razz: PS.UWAGA UWAGA z ostatniej chwili , udało sie załatwić klucz do śruby i wkońcu mam nowe koła jest GIT ( BANAN ) to 16? ładnie by 17 lezały u Ciebie jestem na czarnej liście adamooo to chyba ten wulkanizator jet u nas na czarnej liście...fajnie, że załatwiełeś sprawę 550 za xenon :roll: chętnie bym zobaczył jak wygladaja już zamontowane :!: To widze ze na spotkaniu przed swiatecznym mało nas bedzie ja chętnie wpadnę na stał miejsce i o stałej porze :!: kto jeszcze będzie Panowie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 to 16? ładnie by 17 lezały u Ciebie Przecież to są 17" :mrgreen: Ładnie to by leżały 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Panowie żeby rozwiać wątpliwości 550zł za komplet konwersujący na xenony tzn przetwornice,żarniki itd. Nie ma w tej cenie naturalnie reflektporów , cudotwórcą nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 czy będzie żarnik pod H7?? Bartek jak tam? umówiłeś się z VTG?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Tak będzie , jakbyś zamówił około tyg musiałbyś poczekać aż go sprowadzę. Jeszcze nie, narazie we wtorek mi pompre paliwa wymienią i wtedy dopiero na storojonko będę się umawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ale to coś z pompa jest nie tak :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 T-żółw napisał/a:to 16? ładnie by 17 lezały u Ciebie Przecież to są 17" Ładnie to by leżały 18" _________________ ło matko faktycznie..teraz się dopiero dopatrzyłem na fotce :smile: [ Dodano: 2006-04-09, 21:53 ] eszcze nie, narazie we wtorek mi pompre paliwa wymienią to we wtorek spot czy warsztat :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wtedy mialem 16/205 na tych 17/235 juz bardziej czuc koleiny itd, na naszych drogach 18 to katorga a ja dużo latam po PL . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wtedy mialem 16/205 na tych 17/235 juz bardziej czuc koleiny itd, na 18 juz by byla kaszana pewnie no jak dla Ciebie ono to 17 w sam raz duzo jezdzisz lepiej zeby bylo wygodnie chyba :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wtedy mialem 16/205 tak myśłałem, że gdzieś już u Ciebie widziałem 16"....to te zimowe były :smile: ja na 16" 205 z moim obniżonym zawieszeniem odczuwam całe badziewie naszych dróg ale nie jest jeszcze tak tragicznie w Wawie...tam gdzie ja jeżdzę przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Na lans po mieście można sobie i 19 zapodać ale w trasie to uuuuuuuuu:D Ciągła walka z kierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dopóki nie mam pompy to nie mogę się na mocniejszą mapę przełączać bo od 5 tys brakuje już paliwa. Jak dobrze pójdzie to na wtorek wieczór będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No to bedziesz pocinał wkońcu I jeszcze dostaniesz złotą karte na CPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi