KaliN Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Heh ja też mam szczęście... chciałem we wtorek w końcu wpaść na spota, ale niestety rozbili mi szybę z tyłu... Straciłem CB radio z bagażnika, antenę i plecak z dokumentami. Artyści zrobili mi kolaż z szyby tylnej, urwali prawe lusterko porysowali cały bok i klapę a do tego jeszcze nie udało im się szyby wybić od pasażera więc jest tylko porysowana.... 3 dni temu odebrałem auto z serwisu
malik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Heh ja też mam szczęście... chciałem we wtorek w końcu wpaść na spota, ale niestety rozbili mi szybę z tyłu... Straciłem CB radio z bagażnika, antenę i plecak z dokumentami. Artyści zrobili mi kolaż z szyby tylnej, urwali prawe lusterko porysowali cały bok i klapę a do tego jeszcze nie udało im się szyby wybić od pasażera więc jest tylko porysowana.... O k**ew! Możesz napisać, w którym miejscu to się stało? Będę wiedział gdzie nie parkować
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Tak teraz wygląda moje autko ;( Trza szybciej popiedalać
tomaszu Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 KaliN, to jakaś masakra jest. Myślisz, że to przypadek, czy może miałeś jakiegoś wroga?
tomaszu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Adecneo, wiedziałem, że z rana wstawi ktoś emotke z kapeluszem. Brakuje jeszcze dopisku "bry".
Korzeń Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Idę od was, bo mnie trafi. Cały dzień Cię będzie trafiać. Nie dziwie się, jesteś bez
Norbi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Żółw ogr się urodzinuje?? to przebrzydlec paskudnik. Sztywnego ogona turtlesie!!!!!!!!!!!!!
Nosfer Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Idę od was, bo mnie trafi. Łazi i marudzi.. :bicz3: _________________________________________________ Najlepszego !!
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 tak na dobry początek dnia... i nie chodzi o muzykę http://www.youtube.com/watch?v=WslvK3iCrxA&eurl=http://grono.net/forum/552/0/&feature=player_embedded
AndyN Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Ma ktoś z Was książkę serwisową do A4 B6 w wersji polskiej lub angielskiej? Mógłby zabrać na najbliższy spot? Albo ma do sprzedania (wersję PL lub ENG) niewypełnioną "w dobrej cenie"?
tomaszu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Idę od was, bo mnie trafi. Łazi i marudzi.. :bicz3: Oj tam zaraz marudzi. Słuchajcie (Ci co mają VAGa ), czy jakbym pożyczył jutro tatusiowego śtrucla - pasiata to ktoś by mi podpiął VAGa? Turtles, 100 lat.
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Słuchajcie (Ci co mają VAGa ), czy jakbym pożyczył jutro tatusiowego śtrucla - pasiata to ktoś by mi podpiął VAGa? nie
Pietro3 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Tak teraz wygląda moje autko ;( Trza szybciej popiedalać Ragga by to było jeszcze szybko ale przy 30-40km/h :wallbash: Jakieś fatum... tydz. wcześniej straciłem robotę, zablokowali mi debet na koncie,i w końcu rozpie***lilem Audi ;( ;( ;( ;( ;(
tomaszu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Słuchajcie (Ci co mają VAGa ), czy jakbym pożyczył jutro tatusiowego śtrucla - pasiata to ktoś by mi podpiął VAGa? nie Mogę jeszcze na kogoś liczyć?
AndyN Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Mogę jeszcze na kogoś liczyć? A możesz wziąć lapka ze sobą? Jeśli tak, to tak
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Słuchajcie (Ci co mają VAGa ), czy jakbym pożyczył jutro tatusiowego śtrucla - pasiata to ktoś by mi podpiął VAGa? nie Mogę jeszcze na kogoś liczyć? żartowałem .....
Rekomendowane odpowiedzi