Pietro3 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Krzysiu ale jesteś nie miły dla kolegi...
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Krzysiu ale jesteś nie miły dla kolegi... no co krótko i na temat po co mam się targować z nim czy wziąć 79,99zł czy 99,99zł za vagowanie
lukaszr Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 no co krótko i na temat po co mam się targować z nim czy wziąć 79,99zł czy 99,99zł za vagowanie Krzyniek, mieliśmy trzymać ceny na jakimś poziomie, a Ty tu niezdrową konkurencję uprawiasz - absolutne minimum teraz to 99,99 zł netto + 22% VAT i to w promocji, bo normalnie cena jest taka sama, ale w EURO
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 a no tak, całkowicie zapomniałem dzięki za przypomnienie
Korzeń Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Szustek oni trzymają cenę warszawska i z nimi sie nie potargujesz. W Radomiu znajdziesz taniej. A tak na serio tak sobie ostatnio układam robote żeby być na spocie. Więc jutro możesz na mnie liczyć
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Korzen zaraz może być jechane za to co napisałeś :gwizdanie: pomyśl o które słowo chodzi
Kaśka Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Hello Żółwiniu najlepsze życzenia urodzinowe. 100 lat
tomaszu Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Krzyniek, z Twoim laptopem to trzebaby blisko filara zaparkować. AndyN, Korzen, dzieki Pany. Jak trzeba to wezmę swój komputer. Aa, i jeszcze niech mi ktoś powie gdzie blisko centrum na niezobowiązujący obiad skoczyć ze znajomą..? Niestety Wawe znam praktycznie tylko z samochodu..
Korzeń Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 W Arkadii masz Sfinksa... A później Panią do Nas zaproś
DarkMind Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam koledzy i koleżanki, mam pytanko, czy ktoś mógłby dla mnie wykonać backup nowej mapy rns-e, oczywiscie chodzi mi o Polske, aczkolwiek druga plytka tez moglaby byc? nie wiem czy ktos o to prosil bo tematu nie sledze, wiem ze temat byl poruszany w dziale o nawigacjach, ale wszystko jakos ucichlo pod koniec tygodnia jade w trase wiec by sie nowa mapka przydala, a ja nie mam jak tego zrobic. plytke oczywiscie oddam, piwko tez bez problemu postawie za przysluge. jesli ktos by mogl to prosze o info na PW odebralbym np jutro na spocie.
Reggi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 tydz. wcześniej straciłem robotę, zablokowali mi debet na koncie,i w końcu rozpie***lilem Audi ;( ;( ;( ;( ;( Sprawdź jeszcze czy dziewczyna nie wali Cię po rogach Żółwik ....najlepszego
Norbi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Sprawdź jeszcze czy dziewczyna nie wali Cię po rogach nosz kurfa!
poziek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Sprawdź jeszcze czy dziewczyna nie wali Cię po rogach nosz kurfa! na dobitkę i do kompletu
Reggi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Sprawdź jeszcze czy dziewczyna nie wali Cię po rogach nosz kurfa! na dobitkę i do kompletu
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Sprawdź jeszcze czy dziewczyna nie wali Cię po rogach nosz kurfa! na dobitkę i do kompletu jak spadać to tylko z wysokiego konia :kox:
Korzeń Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Korzen zaraz może być jechane za to co napisałeś :gwizdanie: pomyśl o które słowo chodzi Szustek? [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 12:26_________________________________________________ Witam koledzy i koleżanki, mam pytanko, czy ktoś mógłby dla mnie wykonać backup nowej mapy rns-e, oczywiscie chodzi mi o Polske, aczkolwiek druga plytka tez moglaby byc? nie wiem czy ktos o to prosil bo tematu nie sledze, wiem ze temat byl poruszany w dziale o nawigacjach, ale wszystko jakos ucichlo pod koniec tygodnia jade w trase wiec by sie nowa mapka przydala, a ja nie mam jak tego zrobic. plytke oczywiscie oddam, piwko tez bez problemu postawie za przysluge. jesli ktos by mogl to prosze o info na PW odebralbym np jutro na spocie. Masz navi w B5 i bedziesz jutro??
DarkMind Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Masz navi w B5 i bedziesz jutro?? tak mam navi i tak moge jutro byc, jesli ktos zechce mi pomoc:)
Korzeń Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Masz navi w B5 i bedziesz jutro?? tak mam navi i tak moge jutro byc, jesli ktos zechce mi pomoc:) ja tylko zobaczyc
AndyN Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Masz navi w B5 i bedziesz jutro?? http://www.a4-klub.pl/smf/all_rnse_vs_nawigacja_na_szybie-t33394.0.html;msg717373#msg717373 ---------- Ragga, 'kopiesz leżącego'. Daj spokój, ciarki przechodzą gdy to czytam
Rekomendowane odpowiedzi