poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Słuchajcie, bijcie się, ubliżajcie sobie, róbcie wszystko, tylko niech nikt przypadkiem nie przechodzi do EŁU... Jak Brynia [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 15:51_________________________________________________ A dlaczego nie odwrotnie? :evil2 Dlatego, że to oni wyłamują się kanonu klubu 69
malik Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Słuchajcie, bijcie się, ubliżajcie sobie, róbcie wszystko, tylko niech nikt przypadkiem nie przechodzi do EŁU... Jak Brynia [br] przeszła na ciemną stronę mocy?
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 przeszła na ciemną stronę mocy? szoking ?
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 przeszła na ciemną stronę mocy? szoking ? Jak chj
moskal Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Słuchajcie, bijcie się, ubliżajcie sobie, róbcie wszystko, tylko niech nikt przypadkiem nie przechodzi do EŁU... Jak Poziek przejdzie to znaczy że to już koniec nastal..... Jak Brynia :kox Gadasz....
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Nie ma to jak braterskie pojednanie To tak na koniec
Suli Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Po prostu Poź to osobnik mający swoją specyfikę , na którego należy brać poprawkę Lubi wsadzać kij w mrowisko i ostro prowokować intelektualnie idąc niekiedy ostro po bandzie Przynajmniej jest szczery i autentyczny, za co mozna go lubić lub nie. Poziu, ja Cię bardzo lubię, ale muszę stwierdzić (nie obraź się za to), że tym razem poszedłeś po krawędzi bandy - przynajmniej w stosunku Kaśki. Mnie byś mógł tak nap :!: dalać ale Kaśka nie jest jednak gruboskórym facetem Ja tylko proszę, żebyśmy nie wysyłali się wzajemnie na inne fora z powodu jedenej czy drugiej wypowiedzi Dobra _________________________________________________ przeszła na ciemną stronę mocy? szoking ? :shocked: Czy to POTWIERDZONA informacja :?:
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 poszedłeś po krawędzi bandy - przynajmniej w stosunku Kaśki. Prosiła się a ja uwielbiam spełniać kobiece zachcianki i fanaberie :gwizdanie: :kox: Czy to POTWIERDZONA informacja :?: oczywiście
Suli Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Czy to POTWIERDZONA informacja :?: oczywiście qr** mać - apokalipsa panie dzieju To jakby Palikot przeszedł do PiS-u
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 fajans mać - apokalipsa panie dzieju To jakby Palikot przeszedł do PiS-u :slina Zrozumiesz kobitę ? :naughty: :naughty: Pytanie retoryczne :naughty:
tomaszu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Czy to POTWIERDZONA informacja :?: oczywiście Czy to na pewno nie jest prowokacja?? Słuchajcie, wiem, że Brynia ma teraz jakieś problemy, nie wiem co z tym EŁU, ale póki się tu nie wypowiedziała to nie oceniajcie jej surowo... Też zmartwiło mnie to, że u nas straciła status Klubowiczki.
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zrozumiesz kobitę ? Pytanie przewodnie mojego wieczoru..a przynajmniej powrotu z pracy
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Czy to na pewno nie jest prowokacja?? :blink screena chcesz?
tomaszu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Czy to na pewno nie jest prowokacja?? :blink screena chcesz? Nie...
Suli Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Powiem Ci tak Poziu - kiedy pytali Heisenderga - wybitnego fizyka kwantowego i laureta Nagrody Nobla - jak doszedł stworzenia zasady nieoznaczoności*), odpowiedział - usiłowałem zrozumieć swoją żonę Tym niemniej - właśnie dla tego odnośnie Kaśki uważam to co uważam. Nie powinno się tak traktować kobiety Ok. temat :closed: _________________________________________________ *)Zasada nieoznaczoności (zasada nieokreśloności) mówi, że istnieją takie pary wielkości, których nie da się jednocześnie zmierzyć z dowolną dokładnością. O wielkościach takich mówi się, że nie komutują. Akt pomiaru jednej wielkości wpływa na układ tak, że część informacji o drugiej wielkości jest tracona. Zasada nieoznaczoności nie wynika z niedoskonałości metod ani instrumentów pomiaru, lecz z samej natury rzeczywistości. Matematyczna postać zasady Zasada nieoznaczoności mówi, że nie można z dowolną dokładnością wyznaczyć jednocześnie położenia i pędu cząstki. Odkryta i sformułowana przez Wernera Heisenberga w 1927 roku, jest konsekwencją dualizmu korpuskularno-falowego. Reszta w wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Zasada_nieoznaczono%C5%9Bci [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 16:36_________________________________________________ Czy to na pewno nie jest prowokacja?? :blink screena chcesz? A ja wciąż nie mogę uwierzyć :no:
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Tym niemniej - właśnie dla tego odnośnie Kaśki uważam to co uważam. Nie powinno się tak traktować kobiety dla mnie nie ma różnicy - taki sam user forum jak każdy inny - swoją drogą to nie wiem czy nie łamiesz regulaminu :gwizdanie: uznajesz kobiety za płeć słabszą, która trzeba traktować protekcjonalnie co jednocześnie robi z ciebie pewnego rodzaju szowinistę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Suli Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jaaaa :jaaaaa: :decayed: Spotykałem na swej drodze kobiety silne i niezwykle waleczne :polew:
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jaaaa :jaaaaa: :decayed: no ja tylko przedstawiłem ci tok myślenia Kaśki :gwizdanie: żeby było trochę mniej ostro mogłaby cie wyzwać od seksisty bo z góry uznajesz płeć męską za silniejszą widzisz chłopie chciałeś dobrze
letallec Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Kopiuje sobie co lepsze Poziowe wypowiedzi coby poznac jego poziom konsekwencji. Ale to z Kasia to przegiąłeś, albo czarni Ci coś zrobili w tym USiA.
poziek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ale to z Kasia to przegiąłeś W którym miejscu ? Bo chyba do mnie nie dociera
Rekomendowane odpowiedzi