Korzeń Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Pozkowi tez chyba nie pasuje do 80 km/h nie bedzie trzęsło. Później przydały by się pierścienie... Nie wspomne o hamowaniu
letallec Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 To będzie ta ustawka dzisiaj czy nie? W niedziele. ja proponuje wtorek po spocie Nie wiem czy będę na najbliższym spocie. Ścigamy się jutro. Mi i poźkowi pasuje. Wy się dostosujcie. Gdzie te igrzyska i o której?
malik Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Pozkowi tez chyba nie pasuje Heh... cykorzy? No cóż. To wygrałem walkowerem. EOT!
adamooo Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Malik od rana oglądał wszystkie cześci Fast & Furious i jest gotoway do streeta choćby już malik wtorek będzie kox..film nie wystarczy..trzeba jeszcze potrenować
Norbi Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Malik mamy podobne moce i też chce zobaczyć różnice między naszymi furmankami. Każdy dzionek git jak dla mnie tylko nie jutro, chyba że mocnym popołudniem typu 18-ta
malik Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Malik mamy podobne moce i też chce zobaczyć różnice między naszymi furmankami. Każdy dzionek git jak dla mnie tylko nie jutro, chyba że mocnym popołudniem typu 18-ta Dobra, to pomyślimy nad innym terminem. Wtorek dla mnie wątpliwy.
moskal Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Dzis byl dobry spot w Pruszkowie mianowicie ????
T-żółw Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 który cwaniak już na letnich, bo u mnie na wsi biało
poziek Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 ja mam letnie i mam wszystko w d*pie :kox: :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Chłopaki.... Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
moskal Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dzwoniłem do ciebie z zyczeniami ale miałeś zajęty , pewnie juz mnie ktoś ubiegł albo mialeś juz dzis kupe telefonów w tej sprawie. szkoda.
kokos Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Dzis byl dobry spot w Pruszkowie podeslij jakies foty,a swoja droga to jak do was zmierzalismy ostatnim razem to z mysla zeby was odwiezc i rano przywiezc zebyscie skonczyli dzisiaj :>,no ale nas zaskoczyliscie Nosfer chyba jeszcze spi
Norbi Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Mła cała zime przelatała na letniaczkach No dziewczęta to ja dziś dla podkreślenia wagi święta uczestniczyłem w hehe było zajebiaszczo
Norbi Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Zabawa rewela, ale wykańczalnia dla auta na maksa. Jechałem Peugeotem 307 2.0 Rozjebało się: poduszka pod silnikiem, zawieszenie przód prawa i lewa strona i silnik rzęził i stracił częściowo moc, czasami jechał, czasami nie, urwany przedni spojler.
adamooo Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 to właściciel średnio zadowolony ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi