Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Uważasz, że zbiornik paliwa jest bardziej istotny niż temat z dupeczkami ? Jeśli tak jest ,to skończy sie to Banem nie widze innego wyjścia Dobra David..wpindol mu bana i po krzyku moja żonka kazała mi sie przestac ślinić bo obciach robię
Piasek k-6 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dokladnie Prawy blotnik, czyli co? Zjezdzales z ronda i bus Ci wjechal? dokładnie jak Kolega napisał nie zdążyłem wyhamować jak się wpasowałem w jego felge bo on nawet nie hamował.
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dobra David..wpindol mu bana i po krzyku Poczekaj bo chwile jestem zajęty. Zaraz sobie zmienie status na Admina i załatwie gościa :kox: Raguś co to za przyjemna kreseczka w Twym avatarze tak na mnie spogląda ?????
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Trzeba zasilić konto niejakiego ŁukaszaRR..i po chwili masz dostęp do wszystkich działów..łącznie z tym gdzie są dupeczki W końcu jakiś sensowny post
Piasek k-6 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 moja, bo zjechałem na jego pas aby zjechać z ronda a on jechał swoim.Dzisiaj albo jutro koleś z warty przyjedzie nacyka zdjęć i na warsztat wstawiam auto:/ wściekły jestem jak cholera no ale trudno już nie cofnę czasu.
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 moja, bo zjechałem na jego pas aby zjechać z ronda a on jechał swoim.Dzisiaj albo jutro koleś z warty przyjedzie nacyka zdjęć i na warsztat wstawiam auto:/ wściekły jestem jak cholera no ale trudno już nie cofnę czasu. Ciesz się, że mnie nie zdążyłeś poznać, bo na błotniku mogłoby się nie skończyć :polew:
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Raguś co to za przyjemna kreseczka w Twym avatarze tak na mnie spogląda ????? Moja Pani Poczekaj bo chwile jestem zajęty. Zaraz sobie zmienie status na Admina i załatwie gościa :kox: Za to , że wczoraj się nie przywitał też by się należało .. zrób mu podwójnego bana i tylko wjazd do tematu spocików Podlaskich ..tam sie nic nie dzieje W końcu jakiś sensowny post Musze dbać o Twoje fundusze
boberek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 moja, bo zjechałem na jego pas aby zjechać z ronda a on jechał swoim.Dzisiaj albo jutro koleś z warty przyjedzie nacyka zdjęć i na warsztat wstawiam auto:/ wściekły jestem jak cholera no ale trudno już nie cofnę czasu. Ciesz się, że mnie nie zdążyłeś poznać, bo na błotniku mogłoby się nie skończyć :polew: :polew: a no to uwazam ze kolega powinien sie cieszyć
lukaszr Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Musze dbać o Twoje fundusze Dobry dzieciak jesteś ... będą jeszcze z Ciebie ludzie
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Zauważyłem, że ostatnio nie ma żadnych fotek dupeczek..ubolewam nad tą kwestią bo jakoś trzeba odciągnąć wzrok od papierów w pracy .. Tak więc :kox: Soczysta [br]Dopisany: Marzec 25, 2009, 12:20:43 _________________________________________________ Dobry dzieciak jesteś ... będą jeszcze z Ciebie ludzie Zapomniałem dodać, że stawiasz przy następnej okazji Także wypada na to, że pełnisz rolę skarbnika
Rosemeyer Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Ale kox pogoda mi się wczoraj trafiła na trasie do Radomia. Uwielbiam takie warunki. Tez wczoraj tamtedy jechalem. Wracalem z Kielc i tarczyn minalem ok. 20.30 - wtedy jeszcze dalo rade. Na szczescie quattro on board daje rade a tak furka wygladala po podrozy
Al_Capone Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Piasek k-6 to ty stales obok takiej srebrenj BMW i pomocy drogowej pod arkadia ok 20:00?
Nosfer Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dobry dzieciak jesteś ... będą jeszcze z Ciebie ludzie Nie dzieciak tylko OJCIECFAILD :gwizdanie: Dobry chłop.. poszedł starał się iść w ślady Szwagra
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Nie dzieciak tylko OJCIEC :gwizdanie: Dobry chłop.. poszedł w ślady Szwagra :polew: Coś dla Ciebie
krzyniek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 http://film.onet.pl/zwiastuny/0,65101,,,322,fotonews.html i komentarze
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Za to , że wczoraj się nie przywitał też by się należało .. zrób mu podwójnego bana i tylko wjazd do tematu spocików Podlaskich ..tam sie nic nie dzieje sie robi Fajna Pani Piasek k-6 to ty stales obok takiej srebrenj BMW i pomocy drogowej pod arkadia ok 20:00? tez widziałem
Al_Capone Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 http://film.onet.pl/zwiastuny/0,65101,,,322,fotonews.html i komentarze Ale osochozi? Calkiem przyjemne. Chetnei zapuscilbym tam motorówkę A taki se znalazla powod, ze jej nie wyszlo... zenujace
boberek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/polak-to-takie-durne-zwierze,1270103 kox wiadomości
Rekomendowane odpowiedzi