poziek Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Prawda jest taka, że każdy z was jakby miał możliwość to by umoczył :gwizdanie:
malik Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 jak nazywa się fachowo ten wyłącznik ze zdjęcia??..... ...... Zrywka. Montowana najczęściej w sprzętach pływających. Łodziach motorowych, skuterach, itd. obstawiałem właśnie takie zastosowanie dzięki za potwierdzenie. Malik a nie wiesz gdzie coś takiego można nabyć ? w każdym sklepie ze skuterami wodnymi, sprzętem pływającym albo po prostu naszym kochanym allegro np. http://allegro.pl/item588270916_zrywka_bezpieczenstwa_kluczyk_honda_johnson.html Uczulam na fakt, że do danego sprzętu dodawane jest czasami kilka zrywek, które załączają różne moce silnika. Np. do mocnego skutera wodnego może być zrywka pozwalająca silnikowi na pracę z mocą 250PS i druga ograniczająca jego moc do 150PS. Może być nawet trzecia, która pozwala tylko na 100PS. Chodzi o to żeby jakiś niedoświadczony lamuch nie rozbił sprzętu od razu na jakimś pomoście.
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 sensacja!!! w niedzielę w galeri mokotów widziałem Dodę z Radziem, powiem szczerze bez zazdrości, na początku nie poznałem, małe pokurczę, podchodzące z buzi pod "szlaufa" z nie naturalnie ( nieproporcjonalnie do ciała) dużymi piersiami i tyle Też ją widziałem na żywca. Na imprezie firmowej w lipcu była "gwiazdą wieczoru" , faktycznie taki mały prypeć z wielkim cycem i kilogramem tapety Prawda jest taka, że każdy z was jakby miał możliwość to by umoczył :gwizdanie: nie lubie blondi tylko czarne
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Prawda jest taka, że każdy z was jakby miał możliwość to by umoczył :gwizdanie: W Diodę ? Ni chu ja [br]Dopisany: Marzec 26, 2009, 10:51:59 _________________________________________________ nie lubie blondi tylko czarne Totalne bezguście
franio Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a najlepiej wygląda o 2 w nocy po 4 "koncertach" [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 10:57_________________________________________________ http://www.plunderguide.com/wp-content/uploads/2008/11/elena-barolo-1.jpg BRZYDALLLL
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 moskal ???? Daj jej zdjęcie zanim przeszło przez Photoshopa [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 11:03_________________________________________________nawet brwi ma domalowane :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Daj jej zdjęcie zanim przeszło przez Photoshopa Jakby się rozkraczyła przed Tobą..to byś z wrażenia kule pogubił Zaczął się jąkać i potykać o własnego napleta
Al_Capone Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 No mi sie doda osobiscie nie podoba, ale jak mówi Poziek, nie wygoniłbym z wyra Pobawil bym się tym osiągnięciem chirurgii plastycznej Nigdy nie miętoliłem silikona
malik Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Daj jej zdjęcie zanim przeszło przez Photoshopa np. tutaj Już nie wygląda tak słodko.
m@riucha Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 No mi sie doda osobiscie nie podoba, ale jak mówi Poziek, nie wygoniłbym z wyra Pobawil bym się tym osiągnięciem chirurgii plastycznej Nigdy nie miętoliłem silikona widzę że nie byłeś w Sofii, tam można tego uświadczyć na własnej grabie :>
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Nigdy nie miętoliłem silikona :thumbdown Wpadnij na spota ...zasponsoruję Ci [br]Dopisany: Marzec 26, 2009, 11:12:21 _________________________________________________ Już nie wygląda tak słodko. Dobrze wygląda..na pewno ma konkretne jebnięcie z cyca
poziek Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Nigdy nie miętoliłem silikona :thumbdown Wpadnij na spota ...zasponsoruję Ci :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: SZWAGIER
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Jakby się rozkraczyła przed Tobą..to byś z wrażenia kule pogubił Zaczął się jąkać i potykać o własnego napleta To przede wszystkim musialbym mieć twój charakter :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 To przede wszystkim musialbym mieć twój charakter :polew: :polew: Albo moje kule bo w Twoich podobno wiatr już wieje :polew:
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Albo moje kule bo w Twoich podobno wiatr już wieje :polew: wiatr to ci w tym durnym łbie wieje
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Albo moje kule bo w Twoich podobno wiatr już wieje :polew: wiatr to ci w tym durnym łbie wieje Czasami .. nie stresuj się Daffidof...zagadaj z Alem na spocie to może i Ty pomiętosisz sylikona na to konto
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Czasami .. nie stresuj się Daffidof...zagadaj z Alem na spocie to może i Ty pomiętosisz sylikona na to konto Ja bym nawet pokusił sie o stwierdzenie że "często" a nie "czasami" Raguś ja sie nie stresuje , znasz mnie. Miętosiłem już sylykona , i nie w Sofii
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ja bym nawet pokusił sie o stwierdzenie że "często" a nie "czasami" Jakbym nie był z lekka pindolnięty to byśmy się nie dogadali Miętosiłem już sylykona , i nie w Sofii A dzie ?
Rekomendowane odpowiedzi