poziek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Miętosiłem już sylykona , i nie w Sofii NO I JAK BYŁO ?dziwne uczucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 moskal masz bez makijażu http://urod.ru/uploads/032009/002pe5pc.jpg ps. wchodzicie na własną odpowiedzialność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 moskal masz bez makijażu http://urod.ru/uploads/032009/002pe5pc.jpg ps. wchodzicie na własną odpowiedzialność nowa laska Adamooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 moskal masz bez makijażu http://urod.ru/uploads/032009/002pe5pc.jpg ps. wchodzicie na własną odpowiedzialność nowa laska Adamooo a myślałem że Adasia to jest ta jak widać bardzo się pomyliłem [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 11:59_________________________________________________Malik dzięki za dobre wyjaśnienie w sprawie zrywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 a myślałem że Adasia to jest ta Aż się zaśliniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 No wiec w sofii bylem kilka razy ale miałem okazje miętolić tylko naturalsy, po 2kg sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 A dzie ? mam (miałem) koleżanke co ciemna to ciemna Poziek , niezła lalunia. naprawde Adasia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Poziek , niezła lalunia. naprawde Adasia ?? :decayed widziałem jak w cynamonie leciał z nią w ślimaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 jak nazywa się fachowo ten wyłącznik ze zdjęcia??..... ...... Zrywka. Montowana najczęściej w sprzętach pływających. Łodziach motorowych, skuterach, itd. obstawiałem właśnie takie zastosowanie dzięki za potwierdzenie. Malik a nie wiesz gdzie coś takiego można nabyć ? w każdym sklepie ze skuterami wodnymi, sprzętem pływającym albo po prostu naszym kochanym allegro np. http://allegro.pl/item588270916_zrywka_bezpieczenstwa_kluczyk_honda_johnson.html Uczulam na fakt, że do danego sprzętu dodawane jest czasami kilka zrywek, które załączają różne moce silnika. Np. do mocnego skutera wodnego może być zrywka pozwalająca silnikowi na pracę z mocą 250PS i druga ograniczająca jego moc do 150PS. Może być nawet trzecia, która pozwala tylko na 100PS. Chodzi o to żeby jakiś niedoświadczony lamuch nie rozbił sprzętu od razu na jakimś pomoście. na blokadzie jest ogranicznik ?? nie wiedziałem a pływałem już na kilku i to wszystko Kawy robione pod zawody ( tylko stojące ) zrywki za kazdym razem wydawały mi się identyczne ale skoro tak to nie wiedziałem zielony jest potworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Poziek , niezła lalunia. naprawde Adasia ?? :decayed widziałem jak w cynamonie leciał z nią w ślimaka fakin szit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Przesłanie dla ziemian! http://www.youtube.com/watch?v=luIMu3mOxfI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Orientuje sie ktos ile moze kosztowac wyslanie paczki 30KG np. pocztexem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Przesłanie dla ziemian! :doh1: wytrzymałem 2min :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Orientuje sie ktos ile moze kosztowac wyslanie paczki 30KG np. pocztexem? Pocztex ma pojebane stawki. 50PLN za paczkę do 20kg, 100PLN za paczki 20-50Kg. Wysyłałem opony ostatnio kolesiowi. Spakowane w dwa pakunki jak sie okazało po 21kg. Kurier chcial za każdy stówę no bo w końcu przedział od 20kg. Ale niestety zdradził że stawka obowiązuje do 50kg więc związałem wszystko razem i wysłałem jako jeden pakunek 42kg za stówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Aż się zaśliniłem Dorodna cytrynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 http://izismile.com/img/img2/20090130/payday_fuck.swf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Przesłanie dla ziemian! a co to za poj.eb ??? Fly i Nosferski do Was to przesłanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ragguś Włatco postuff , pochwal się lepiej gdzie wyhaczyłeś taki avatarek :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ragguś Włatco postuff , pochwal się lepiej gdzie wyhaczyłeś taki avatarek :naughty: Stare dzieje..stawiaj beczkę w Bierhalle to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Stare dzieje..stawiaj beczkę w Bierhalle to się dowiesz Ty to wszystko za piwo mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi