moskal Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 osobiscie tez bym byl za TORWAREM ,nie chce mi sie w tamta strone o tej godzinie przebijac tym je...nym mostem siekierkowskim sie pieknie leci , przynajmniej w zeszłym roku
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ale kombinujecie - 3 rok już będzie to samo czyli jak ciepło to Promka, a jak zimno to FW/Arkadia więc może nie kombinujcie. Lukas podejmij męską decyzję i koniec, a nie teraz będzie 20 stron jak co sezon czemu tu jest lepiej, a czemu tam, bo jednemu tu pasuje, a drugiemu nie. Trzeba się dostosować. osobiscie tez bym byl za TORWAREM ,nie chce mi sie w tamta strone o tej godzinie przebijac tym je...nym mostem Dosłownie 5 minut drogi dłużej, a i tak musisz jechać trasą łazienkowską, na której ruch jest w miarę płynny więc czy zjedziesz przed Wisłą czy kawałek za Wisłą to już nie gra roli
Kaśka Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ale kombinujecie - 3 rok już będzie to samo czyli jak ciepło to Promka, a jak zimno to FW/Arkadia więc może nie kombinujcie. Lukas podejmij męską decyzję i koniec, a nie teraz będzie 20 stron jak co sezon czemu tu jest lepiej, a czemu tam, bo jednemu tu pasuje, a drugiemu nie. Trzeba się dostosować. osobiscie tez bym byl za TORWAREM ,nie chce mi sie w tamta strone o tej godzinie przebijac tym je...nym mostem Dosłownie 5 minut drogi dłużej, a i tak musisz jechać trasą łazienkowską, na której ruch jest w miarę płynny więc czy zjedziesz przed Wisłą czy kawałek za Wisłą to już nie gra roli Dokładnie tak.
redbull Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Moim skromnym zdaniem Promenada jest jak najbardziej OK. Jeszcze jak nie miałem A4 to pierwszy spocik własnie tam zaliczylem i jakis taki sentyment pozostal. Jesli chodzi o dojazd na 18:30-19:00 do Promenady to spokojnie siekierkowski jest pusty na 100% (prawie codziennie tak jezdze o tej porze) natomiast jesli chodzi o łazienkowski to tez nie jest jakos tragicznie..Wydaje sie czasami zakorkowany ale jednak caly czas sie jedzie.. Jesli zdecydujemy sie na Torwar to ok - tez to zaakceptuje A prawda jest za zawsze dla kogos inna lokalizacja bedzie lepsze niz ta druga i zawsze pewien % ludzi bedzie ZA a inny % osob bedzie PRZECIW. no chyba ze ktos bedzie "Za a nawet przeciw" ) pzdr
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ale kombinujecie - 3 rok już będzie to samo czyli jak ciepło to Promka, a jak zimno to FW/Arkadia więc może nie kombinujcie. to ja chyba mam kiepską pamięć bo przez pierwszy rok to był torwar :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Czukundurze nie kombinujemy, tylko optujemy za w miarę fajowym miejscem i jak najbliżej centruma. Wiadomą rzeczą jest,że jednemu bliżej tu a drugiemu tam. Jeżeli są to spoty warsiawskie to sie mnie wtdaje,że ta Torwarzyna jest bliżej centruma niż Promna nada. Powiedział ja... warsiawiak z krfi i kości z samiuskiego Piastowa, vel Otrębus
adamooo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 więc tak..jak ładna pogoda to torwar a jak pada to promka..tyle w temacie
krzyniek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 więc tak..jak ładna pogoda to torwar a jak pada to promka..tyle w temacie no tyle bo Lukas ma więcej do gadania niż TY
malik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 więc tak..jak ładna pogoda to torwar a jak pada to promka..tyle w temacie Tia.. i już widzę jak sie towarzystwo synchronizuje. Część ludzi będzie stało na torwarze a część w promce. Trzeba zdecydować się na jedno miejsce. Jeden czy dwa głosy o tym że za daleko do promki nie powinny przesądzać o wyborze miejsca.
adamooo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 mi się podobi w promce i na torwarze..proma jest bezpieczniejsza jeśli chodzi o pogodę.. ps. a może pojedziemy raz na spot MITSUBISHI SPACE STAR ?
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 to ja chyba mam kiepską pamięć bo przez pierwszy rok to był torwar :gwizdanie: Spoty zaczęły się w 2006 roku, czyli teraz będzie 3 rok, a pisząc 3 rok miałem na myśli ogólnie spoty, a nie spoty w Promce (moja wcześniejsza wypowiedź nie była widzę dobrze sprecyzowana)
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Promka nie jest daleko. Nie chodzi o odległość. TORWAR!!!!!!!!!!!!!
tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A może w Radomiu będziecie spoty robić - każdy będzie miał równe szanse. raggaman, jak impreza?
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Promka nie jest daleko. Nie chodzi o odległość. TORWAR!!!!!!!!!!!!! I będziemy stać w tych spalinach i hałasie przy splocie tras gdzie przewija się setki samochodów ? Jak zacznie padać to część pojedzie do Promki, część przyjedzie później i będzie szukać pozostałych i wyjdzie tylko bezsensowne jeżdżenie. Jak ustalać raz to raz, a nie jak nie pada to hałaśliwy i śmierdzący Torwar, a jak pada to Promka.
tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zrobić spota w Jankach pod Ikeą to i cały Radom wpadnie Wtedy będziemy regularnie. :>
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ps. a może pojedziemy raz na spot MITSUBISHI SPACE STAR ? mitasubiszi maja spoty w GM i to b. nieregularnie
lukaszr Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pamiętacie pomiary stojącego auta z włączoną klimatyzacją radarem ISKRA ? "Iskra" - radar - bat radomskiej policji na piratów drogowych Radar mierzący prędkość samochodów nadjeżdżających i odjeżdżających Radomscy policjanci z "drogówki” zaczęli testować nowy radar "iskra”. Testować i stosować go w praktyce. Namierzanie już się rozpoczęło. "Iskra' to radar nowej generacji. Jest lekki i zasilany bateriami a nie z radiowozu, co daje możliwość namierzania pojazdu z miejsca dostępnego jedynie dla patroli pieszych. Ale to nie jedyny dodatkowy atut urządzenia. Jak zapewnia producent radarem można namierzać pojazdy poruszające się w tym samym kierunku co radiowóz, jak i w przeciwnym, a nawet wybierać samochód najszybciej jadący z grupy aut. - O tym, jak urządzenie sprawuje się na drodze będą mogli przez najbliższe dni przekonać się radomscy kierowcy, którzy mają zbyt "ciężką nogę” i zostaną namierzeni przez policjantów z Wydziału Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji w Radomiu zapowiedział Rafał Jeżak z zespołu do spraw komunikacji społecznej KMP w Radomiu.
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ale problem macie ostatnio :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Promka, Torwar, - Torwar, Promka Zrobić spota w Jankach pod Ikeą to i cały Radom wpadnie Do Promki zaglądają Siedlce, Mińsk, Garowlin
wit.s Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Promka nie jest daleko. Nie chodzi o odległość. TORWAR!!!!!!!!!!!!! I będziemy stać w tych spalinach i hałasie przy splocie tras gdzie przewija się setki samochodów ? Jak zacznie padać to część pojedzie do Promki, część przyjedzie później i będzie szukać pozostałych i wyjdzie tylko bezsensowne jeżdżenie. Jak ustalać raz to raz, a nie jak nie pada to hałaśliwy i śmierdzący Torwar, a jak pada to Promka. TORWAR!!!! Nigdzie nie było takiego klimatu. I jakoś więcej się jeździło, patzryło na bryczki. I wogóle. A wy tylko lać i wpierdzielać :polew:
Rekomendowane odpowiedzi