moro99 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Hilfe http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_brak_zaplonu-t78001.0.html
krzyniek Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 bry pany czy jest możliwość sprawdzenia czy ktoś aktualnie używa swojego maila ? napisałem już kilka wiadomości i zero odzewu - nie wiem czy dana osoba zmieniła adres czy po prostu unika odpowiedzi.
malik Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 bry pany czy jest możliwość sprawdzenia czy ktoś aktualnie używa swojego maila ? napisałem już kilka wiadomości i zero odzewu - nie wiem czy dana osoba zmieniła adres czy po prostu unika odpowiedzi. W opcjach wiadomości można zaznaczyć sprawdzenie dostarczenia oraz przeczytania. Dostajesz wtedy email zwrotny inormujący Cię o dostarczeniu maila do skrzynki adresata i osobny email po przeczytaniu wiadomości. Niestety większość programów pocztowych pozwala na ominięcie tych opcji. Informują adresata o tym, że zaznaczyłeś opcję sprawdzania odczytu i mogą nie wysłać emaila zwrotnego.
krzyniek Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 zaznaczałem tą opcję i niestety nic, więc chyba odpuszczę
lukaszr Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 zaznaczałem tą opcję i niestety nic, więc chyba odpuszczę Krzyniu daj sobie na luz ... napisz maila do następnej dupeczki z odlotów
Al_Capone Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 za kazdym razem kiedy widze to zdjecie... padam Jeszce mi sie nei znudzilo. Wspaniały klasyk
Aydaho Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 yo polecam wyprawe kutrem na Dorsza na Bałtyku ... qrewa, ale fan
Al_Capone Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 a masz jakiegos dorsza czy tylko spalone czoło i kaca?
malik Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 a masz jakiegos dorsza czy tylko spalone czoło i kaca? To tak jak kiedyś były organizowane wycieczki "na grzyby" zakładowym autobusem
Aydaho Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 a masz jakiegos dorsza czy tylko spalone czoło i kaca? 12 sztuk - w sumie ok 30 kg
Carlos Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Właśnie mam zamiar się wybrać na dorsze Byłem w zeszłym roku na Atlantyku na merlinie. Mi niestety nie udało się złapać ale widziałem jak złapali takiego 350kg. uczucie nie do opisania. tylko pozazdrościć temu co go holował. 6 chłopa wciągało go na pokład.
spanky Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 yo polecam wyprawe kutrem na Dorsza na Bałtyku ... qrewa, ale fan na dorsza to ja proponuje Norwegie ....
Aydaho Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Właśnie mam zamiar się wybrać na dorsze Byłem w zeszłym roku na Atlantyku na merlinie. Mi niestety nie udało się złapać ale widziałem jak złapali takiego 350kg. uczucie nie do opisania. tylko pozazdrościć temu co go holował. 6 chłopa wciągało go na pokład. no to nie masz co jechać Dorsz a Merlin - jest różnica .... na naszej łódce gość walnął przypadkiem łososia 12 kg ale to sie zdarza 1 na milion .... w dodatku zaatakował na pilkera dorszowego kawał rybki ale Merlin takich nie zauważa [br]Dopisany: 05 Maj 2009, 14:14_________________________________________________ yo polecam wyprawe kutrem na Dorsza na Bałtyku ... qrewa, ale fan na dorsza to ja proponuje Norwegie .... taaa - na szczupaka też, jedzie się tam a na miejscu nagle wszyscy rozkładają ręce mówiąć " dzisiaj wyjątkowo nie biorą" .. i tak prawie zawsze
malik Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Hehe, no cóż, panienki pracujące w Hooters nie grzeszą inteligencją
wit.s Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Hehe, no cóż, panienki pracujące w Hooters nie grzeszą inteligencją Fota niewyraźna, ale ta laska nawet cyckami zbyt wielkimi też nie grzeszy ...
spanky Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 taaa - na szczupaka też, jedzie się tam a na miejscu nagle wszyscy rozkładają ręce mówiąć " dzisiaj wyjątkowo nie biorą" .. i tak prawie zawsze jezdze co roku na 10 dni na wyspe kolo Trondheim i dziennie wyjmuje kilka ładnych sztuk 6-12 kg każda...
Rekomendowane odpowiedzi