hhacek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 fajny spot byl dzis nadal mnie bola rece po tych kartach ale fajowo bylo . Norbi i Ono wasze furki naprawde zapier....ja !!!!
Lukas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Przyznam sie bez bicia ze pogadalem na starcie z gosciem i wskazal mi numerek 4 karta :diabelek: ale i tak waga robi swoje :diabel:
T-żółw Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 norbi S4-ka wykwintna na żywo duuuuużo lepiej niż na fotkach :!: ...dźwięk silnika, gwizdy, świsty...dla mnie pszee :diabel2: jazda malinka.....wyścig fajny.. i wcale oniaka tak nie obciążaliśmy z hhackiem po przejażdżce z oniakiem i norbim to karty dostały tak w piz*ę, że hej :diabel2: wit.s brawo za niekościołowy strój na spocie
ono Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 No to prawda Esa zapitala pięknie i za***iście wygląda , co do starcia to ja sie przestraszyłem na końcu bo mi sie pas skończył , odpuściłem jak byłeś pół długości przed zaraz po zwężce .Trzeba sie ustawić jak mówiłem na S tam jest oko , ale i tak jestem pewien że mnie zrobisz to chyba normalne bo strasznie widać różnice w długości biegów. No nic zobaczymy tak czy tak Norbi bryka jest prze za***ista naprawde Wielkie gratki wyboru mialeś racje i wcale oniaka tak nie obciążaliśmy z hhackiem nie no qwa wcale dwie tochy po 130 kilo qr** ten polar nawet ciepły
ono Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Dobry jest , no może mnie troche w suta uwiera ale luz
poziek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 masz oniak jednego suta ?? :diabelek:
T-żółw Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 masz oniak jednego suta ?? poziek to dlatego chcesz z nim na basen jechać :galy: :053:
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 heheheheheheh dobre, dobre: Żółwiu jesteś masterem forum
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Dobry jest , no może mnie troche w suta uwiera ale luz bo tobie dali M to cie uwiera ja tam bralem L bo ostanio to podpakowalem :one: to co panowie we wtorek za tydzien jak bedzie pogoda lecim na "S" lub na "A" albo "W" :?: :?:
ono Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 To trzeba w dzień więc może lepiej sobota/niedziela ?
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 no ale w dzien to tam kreci sie za duzo ludzi to tez nie wiem czy tai dobry pomysl
Al_Capone Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Poziek ma jakis instynkt timingu. 2 razy go widzialem i to dwa razy jak wjezdzal dokladnie w tej sekundzie co ja wyjezdzam. Chyba si czai za brama i czeka az pojade a co do Kartów to znowu bylem NAJPESZY 22,8s waga robi swoje Waga waga a taki schab jak ja 23.06s Anyway karty byly usyfione czyms. Wsiadam dzis rano do autka a tam na mojej jasniutkiej tapicerce draska Dla dociekliwych dodam, ze CZARNA nie brazowa
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 A o to tablica wyników moj jest numer 4 :diabel:
Norbi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Norbi strzelam focha !!Ja Ci dam focha!! Gdzie żeś był jak Cię nie było??
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Prułem jak dzik warszawski puławską do Imoli Niczym gokartem mknąłem zmieniając pasy jak wściekły aby ujrzeć, dotknąć, wąchnąć auto legende, auto do którego zakupu tak wytrwale Cię namawiałem
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 No ale Norbi Poz prawde pisze jak wparował pod imole to pierwsze co padlo to "gdzie S4" i blysk w oczach umarl jak powiedzielismy ze nie ma az musialem dać mu polara bo zaczelo nim rzucac :one:
Norbi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Niemożłiwe grzbiety jesteście, ale to fakt podczas zakupu mentalnie był ze mną tak jak Ono i Adamoooooo i senkju Wam za to chłopaki.
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 a Lukas to się już zasadził na moje B6 jak się dowiedział o mich ciągotach do zakupu S4 Lukas powiem ci jeszcze, że tylny deferek jest zalany świerzutkim Motulem i uszczelniony Skrzynia Valvolinem od Adamoo. Silniczek olej co 7 000 wymieniany hehe Malina
Rekomendowane odpowiedzi