poziek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 oo Poziu - szykuje się masturbacja w jakości HD :decayed: w Evie nie ma na to czasu Tam za szybko się wszystko dzieje :naughty:
MoorPH Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 W HD zawsze lepiej.. Wszystko dokladnei widac i nie trzeba sie wpatrywac i wzroku tracic ;p
malik Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Mam to w Full HD wypaliłbyś mi na płytkę ?? Pliss?? Ładnie by się z Evą komponowało Spoko, Ale nie wiem czy masz sprzęt do odtwarzania tego. Bo to albo z TVIXa pójdzie albo z dysku BluRay. BTW: Polecam http://www.tvix.co.kr/Eng/products/HDM6500A.aspx
Oskaro Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Mam to w Full HD wypaliłbyś mi na płytkę ?? Pliss?? Ładnie by się z Evą komponowało Spoko, Ale nie wiem czy masz sprzęt do odtwarzania tego. Bo to albo z TVIXa pójdzie albo z dysku BluRay. BTW: Polecam http://www.tvix.co.kr/Eng/products/HDM6500A.aspx Fajnie użądzonko Z blu ray sie nie za bardzo oplaca bo sama plyta czysta kosztuje 50 zl
malik Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Na prawdę polecam ten sprzęcik. Do tej pory przekonałem oniaka i ojca oniaka. Odtwarza praktycznie każdy standard audio/video jaki do tej pory wyszedł. Oczywiście z cyfrowym dźwiękiem i napisami (txt, srt, sub, itd). Nie do zdarcia.
poziek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Kto z Was gra w squasha ? Ci samo co w golfa :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Kto z Was gra w squasha ? ja napitalam czasem, na zmianę z tenisem
Oskaro Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Kto z Was gra w squasha ? ja napitalam czasem, na zmianę z tenisem To trzeba się umówić na jakiś meczyk - gdzieś w połowie drogi np. Blue City
Aydaho Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Kto z Was gra w squasha ? ja napitalam czasem, na zmianę z tenisem To trzeba się umówić na jakiś meczyk - gdzieś w połowie drogi np. Blue City na Solcu grałem kiedyś - nawet spoko
Oskaro Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Kto z Was gra w squasha ? ja napitalam czasem, na zmianę z tenisem To trzeba się umówić na jakiś meczyk - gdzieś w połowie drogi np. Blue City na Solcu grałem kiedyś - nawet spoko Na Solcu jest kiepsko - najnowsze korty sa wlasnie w BlueCity i w Wilanowie
Nosfer Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Pracuje ktoś w skarbowym ? Albo wiecie jak wygląda sytuacja przy umowie użyczenia nieruchomości lub jej części np. 2m2 powierzchni pod działalność gospodarcza? Konkretnie interesuje mnie kwota, o którą ma wzrosnąć podatek od nieruchomości od tej użyczonej części lokalu..
MoorPH Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Na prawdę polecam ten sprzęcik. Do tej pory przekonałem oniaka i ojca oniaka. Odtwarza praktycznie każdy standard audio/video jaki do tej pory wyszedł. Oczywiście z cyfrowym dźwiękiem i napisami (txt, srt, sub, itd). Nie do zdarcia. Malik a rmvb obsługuje?? Jaki jest koszt tego cacka?
Lukas Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Chłopaki zasłaniać troche te cycki bo mi kobieta zabroni na forum wchodzić :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 na Solcu grałem kiedyś - nawet spoko Też tam jeździłem pogrywać od czasu do czasu - jestem za
spanky Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Też tam jeździłem pogrywać od czasu do czasu - jestem za :polew: :polew: :polew: probuje sobie to wyobrazic ....
Rekomendowane odpowiedzi