Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ay... GAy :polew: :polew: Dzięks Chłopy za namiar pompkowy rozumiem, że dałeś poszalec swojej "pompce" Wiciu y Oszczędność słowa w czasach recesji
wit.s Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Się widzę z rana rozkreciliście Fly -dzięki, no rzeczywiście jest. I tajemniczy okazł się być tajemniczą
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 I tajemniczy okazł się być tajemniczą To tylko nick
malik Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 I tajemniczy okazł się być tajemniczą To odetchnąłeś z ulgą?
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 I tajemniczy okazł się być tajemniczą To tylko nick z tym trzeba uważać
lukaszr Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 A! Odpowiedź na propozycję z przesłanego mi z Forum maila, brzmi: "Jestem zainteresowany" Wysłałbym PW, tylko autor maila się nie podpisał i nie wiem do kogo mam pisać Odezwij się via PW tajemniczy nieznajomy Wiciu, w mailu jest napisane kto wysłał do Ciebie maila. Początek brzmi tak: The following is an email sent to you by NAZWA NICKA via your account on Audi A4 Klub Polska. Muszę w końcu zmienić treść tego maila, bo rzeczywiście jest trochę nieczytelny
MoorPH Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 A! Odpowiedź na propozycję z przesłanego mi z Forum maila, brzmi: "Jestem zainteresowany" Wysłałbym PW, tylko autor maila się nie podpisał i nie wiem do kogo mam pisać Odezwij się via PW tajemniczy nieznajomy Chyba wolałbyś tajemniczą nieznajomą.. Bry wszystkim
Nosfer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Myślałem, że ten "spamer" to takie świrki-świrki z Waszej strony http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=45 Ja pitole prawie 1000 postów które tak naprawdę można zawrzeć w trzech słowach.. Całe szczęście, że są ode mnie lepsi..
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Myślałem, że ten "spamer" to takie świrki-świrki z Waszej strony tylko tobie z tym do śmiechu.
letallec Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 bry a nie jestes zarejestrowany na jakimś forum civica ???? Stary..tam ludzie nie wiedzą jak żyją..a co dopiero jak odpowietrzyć samochód. Zadasz pytanie i prawie zero reakcji.. szał napletka Za to na naszym forum dostaniesz 20 odpowiedzi i wszystkie nie na temat
Nosfer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Myślałem, że ten "spamer" to takie świrki-świrki z Waszej strony tylko tobie z tym do śmiechu. :bicz:
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 :bicz: Widzisz , takimi postami tylko utwierdzasz nas w przekonaniu , że ksywa jest jak najbardziej trafna
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Myślałem, że ten "spamer" to takie świrki-świrki z Waszej strony http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=45 Ja pitole prawie 1000 postów które tak naprawdę można zawrzeć w trzech słowach.. Całe szczęście, że są ode mnie lepsi.. Jeszce trochę i zpoziuje Szwagra.. znaczy się pobije Poźka Za to na naszym forum dostaniesz 20 odpowiedzi i wszystkie nie na temat Lepiej cyc niż nic
MoorPH Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ragga jak tam twoj sprzet. Naprawiłeś juz??
AndyN Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ragga jak tam twoj sprzet. Naprawiłeś juz?? To Ragga ma z TYM problemy?
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ragga jak tam twoj sprzet. Naprawiłeś juz?? To Ragga ma z TYM problemy? podobno nie może "przeładować" ... a mówiłem że o lufe trzeba dbać
MoorPH Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Juz tak to jest jak sie wpycha coś i nie wie sie gdzie.. ;p
Rekomendowane odpowiedzi