Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 ragga http://patrz.pl/filmy/poradnik-prawdziwego-mezczyzny-obraczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ragga jak tam twoj sprzet. Naprawiłeś juz?? To Ragga ma z TYM problemy? podobno nie może "przeładować" ... a mówiłem że o lufe trzeba dbać Notlaufy łapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ragga jak tam twoj sprzet. Naprawiłeś juz?? To Ragga ma z TYM problemy? podobno nie może "przeładować" ... a mówiłem że o lufe trzeba dbać Notlaufy łapie? "laufy" to są jak wyciąga z futerału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 podobno nie może "przeładować" ... a mówiłem że o lufe trzeba dbać Stulejke ma ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Poziek, Oniak ...coś dla Was mam nadzieję o Was w niedalekiej przyszlości a już dzisiaj możecie na spocie pokazać drift między filarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ragga jak tam twoj sprzet. Naprawiłeś juz?? Dziś przyjechałem do pracy..na pełnym stresie To Ragga ma z TYM problemy? :blink Nevver Stulejke ma ???? :decayed To ma Suli podobno nie może "przeładować" ... a mówiłem że o lufe trzeba dbać :decayed Moja lufa wychuchana, wypieszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 j**any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Bardzo komercyjny ten film. Ładnie gość ogarnia ale widać że film nie był kręcony z jednego podejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Bardzo komercyjny ten film. Ładnie gość ogarnia ale widać że film nie był kręcony z jednego podejścia. Co to znaczy bardzo komercyjny? Film koksik, trudno nakrecic takie video "za jednym przejazdem". Bez przesady. Wybuch pod przyczepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No film koksik to prawda, technicznie zrobiony pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pany będzie ktoś miał dzisiag vaga na spocie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pany będzie ktoś miał dzisiag vaga na spocie??? Tak - uderzaj do gościa ono - on dzisiaj ma dyżur z VAGiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pany będzie ktoś miał dzisiag vaga na spocie??? Tak - uderzaj do gościa ono - on dzisiaj ma dyżur z VAGiem :gwizdanie: tylko tak delikatnie bo gościu nerwowy jest i może być niewesoło Ragga będzie miał kolegę na forum http://www.a4-klub.pl/smf/odp_warszawawitam_wszystkich_audimaniakow-t82440.0.html;msg925057;boardseen#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Tak - uderzaj do gościa ono - on dzisiaj ma dyżur z VAGiem :gwizdanie: tylko tak delikatnie bo gościu nerwowy jest i może być niewesoło to może dam sobie spokój z tym vagiem a kto ma dyżur za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pozatym Oniak ma VAGa do wersji Mustang Bullit 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Kurfa... poszedlem do sklepu jak zwykle w srodku pracy - po jakies zarcie, a tu... Drozdzowka z... nasieniem jablkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Norbi!! Chwal sie drechowozem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Poziek, Oniak ...coś dla Was mam nadzieję o Was w niedalekiej przyszlości a już dzisiaj możecie na spocie pokazać drift między filarami Filmik za***isty.. Ciekawe jak długo go kręcili.. Fajny jest ten moment przy tych pomarańczowych pachołkach jak wchodzi na centymetry.. Albo chwile wcześniej ta akcja z niebieskimi balonikami.. Efektowne.. Jestem bardzo ciekawy ile dubli było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Norbi!! Chwal sie drechowozem 330xd ??? Fajny jest ten moment przy tych pomarańczowych pachołkach jak wchodzi na centymetry dokładnie - najlepsze ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi