krzyniek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ragga się hajta... a to z miłości? czy z miłości do :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 a to z miłości? czy z miłości do :gwizdanie: Mi sie wydaje ,ze poprostu "zmoczył dupe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Moze i cos w tym jest. To kiedy jest ten jakże szcześliwy "deadline" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ragga się hajta... a to z miłości? czy z miłości do :gwizdanie: zgłupiał po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Łańcuch mu się za mocno przykrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Łańcuch mu się za mocno przykrócił spoko loko do takich czempionów jak Ty czy Aydahoł to mu jeszcze brakuje :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ale Wy jesteście dla siebie przyjemni.. Zamiast chłopaka pocieszac i mówić że będzie dobrze to Wy od razu na niego tak naskakujecie.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Łańcuch mu się za mocno przykrócił spoko loko do takich czempionów jak Ty czy Aydahoł to mu jeszcze brakuje :naughty: :naughty: :polew: :polew: Poziek mówisz że "przyganiał kocioł garnkowi" ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Coś tu dziś nudą zalatuje.. [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:36_________________________________________________Zdjęcie podpisane jako "Ja też mam golfa" :polew: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:38_________________________________________________[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 10:41_________________________________________________ Zawsze marzyłem by miec sesje zdjeciową, wśród śmieci w jakimś bunkrze.. ;p To jeszcze nie są dobre foty Dajcie mi chwile a za raz zrobie upload dobrych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Raga przechodzi na monogamizm ? No no, na każdego przychodzi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Po koleji - tylko czytajcie opisy !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak to ? - u mnie sie pokazuje [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 13:52_________________________________________________no nic - podaje link http://picasaweb.google.com/oskaro1982/Funny?authkey=Gv1sRgCN_9pKGxzqjwbA# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ragga się hajta...to ja nie ma być ciszy :naughty: Cisza przed burzą Ragga się hajta... a to z miłości? czy z miłości do :gwizdanie: Spojrzałem jak kisisz ogóra i powiedziałem se .." ni chu ja ..nie bede jak Krzyniek ruszał skórą do końca życia " :polew: Raga przechodzi na monogamizm ? No no, na każdego przychodzi czas Niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ale Wy jesteście dla siebie przyjemni.. Zamiast chłopaka pocieszac i mówić że będzie dobrze to Wy od razu na niego tak naskakujecie.. ;p a po co go oszukiwać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak to ? - u mnie sie pokazuje [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 13:52_________________________________________________no nic - podaje link http://picasaweb.google.com/oskaro1982/Funny?authkey=Gv1sRgCN_9pKGxzqjwbA# Oskaro to z tym zakladem kremacyjnym niezłe.. A co do tych lasek na cmentarzu.. To mialem je wrzucać. Ale pomyślalem ze juz wszyscy to znają.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Norbiak dawaj qwa foty wykresy itd Ty kufa wiesz ile to roboty, wiater wieje i aparat bedzie drgał i mazaki wyjdo, a wykres jest w schowku, w tym po prawej stronie, bo w tym po lewej jest ładowarka do tel. Czułeniu to bogata wersia jest ma nawet dwa schowki i... tylko schowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Takie cudo na jednym uchu, w drugim słuchawka bluetooth, dodatkowo radio CB, ewentualnie nawigacja i antyradar i pierd***a, można dostać.[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 16:04_________________________________________________a co jeśli ktoś ma 2 telefony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 a co jeśli ktoś ma 2 telefony? Wtedy wisza mu 2 c**je za uszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi