spanky Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 JEST ZIMA Fujjj :/ he he he ..... musisz zmienic fele .... :diabelek:
Lookier Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 musisz zmienic fele No niestety... dzisiaj juz bede jezdzil na fabrycznej porazce (choc musze przyznac, ze slyszalem tu i tam, ze te felgi co pakowali do A4 w standardzie, byly jednymi z najlzejszych felg aluminiowych) :!:
SebMis Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 a mnie znowu nie było, ale z innego powodu, autko u doktora miał być jeden dzień a wyszło... echhhh ciekawe kiedy skończą i ile nerek będę musiał sprzedać :/
spanky Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 choc musze przyznac, ze slyszalem tu i tam, ze te felgi co pakowali do A4 w standardzie, byly jednymi z najlzejszych felg aluminiowych) :!: tez mi sie cos kiedys o uszy obiło ale nic konkretnego na ten temat nie wiem ... ciekawe kiedy skończą i ile nerek będę musiał sprzedać :/ dużo ich nie masz .... :diabelek: (ważne zeby były dobrze filtrowane )
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 a co sie stalo ze u wracza auto wyladowalo :?:
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 kto się dzisiaj z nami ślizga?? Mam fajną miejscówke. pisać!! :diabelek:
Lookier Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 kto się dzisiaj z nami ślizga Ja nie mam za bardzo czym, ale chetnie popatrze. Dajcie znac gdzie i o ktorej.
wit.s Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja bym się pisał Jeśli w późniejszej porze wieczorka i nie dalej niż 50 km od Wawy A Ty "jednoręki" :galy: :?: Szacun Wodzu :one: :diabel2:
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 poziek a dasz sie poslizgac mi moim przyszlym samochodem jak tak to jestem za :diabel:
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 wieczorkiem wit.s puść mi swojego koma na PW kto jeszcze?? Miejsce jest okolo 10km od centrum.
SebMis Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 a co sie stalo ze u wracza auto wyladowalo :?: standard chyba V6 termostat (od tego się zaczęło), przy okazji rozrząd i zerknięcie pod dekle a tam :galy: dźwigienki pospadały i hydraulika do zrobienia :/
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Te Wit ty gdzies kolo mnie mieszkasz to moze bym sie zabral z Toba a Poz ty to kamere jak masz to zabieraj moze jeszcze ono sie wkreci to by byla zabawa :564:
wit.s Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Te Wit ty gdzies kolo mnie mieszkasz to moze bym sie zabral z Toba Kaine problem, tylko jak napisałem nie może być zbyt wczesnie, bo dziś nie wiem o której skończę.
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 to juz z poziem ustalimy ja tam jestem wolny dzisiaj a nie chce mi sie brac swojego bo bedzie mnie kusilo sie poslizgac a juz przeguby mam ledwo ledwo :one:
Norbi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Norbi dzieki za przejażdze .... :diabelek: p.s na dworzu jest biało .... JEST ZIMA :!: Nie ma sprawy szefie i oby jak najmniej takich przejażdżek :/ a autko dostało notlaufu, jak je zgasiłem i odpaliłem ponownie, dopiero zaczęło porządnie jechać.
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Norbi dzieki za przejażdze .... :diabelek: p.s na dworzu jest biało .... JEST ZIMA :!: Nie ma sprawy szefie i oby jak najmniej takich przejażdżek :/ a autko dostało notlaufu, jak je zgasiłem i odpaliłem ponownie, dopiero zaczęło pożądnie jechać. chyba przeładowanie turbinek...
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 No ale panowie jest nas jak narazie 4 do slizgania to kto jeszcze sie lapie :?:
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 o 20 spotykamy sie na stacji Statoil, róg ulicy Połczyńskiej i Dzigowej.
Lukas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 no oki chyba wiem gdzie to a jak nie to bedziemy na miejscu na 'B" :diabelek:
platiniumm Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 witam panowie i panie ale sniegu dopadalo co? ja juz sie naszalalem jak pojechalem na stacje zeby zalac to do domu zajechalem z polowa baku.
Rekomendowane odpowiedzi