ono Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Noooo , jutro stracą a potem podniosą ceny na wszystkich stacjach żeby odzyskać stratę
Kowal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 stracić nie straca ale przynajmniej mogą zobaczyć że ludziom się nie podoba ich polityka cenowa. ja i tak tankuję na Shellu ale popieram takie akcje
AndyN Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 ja i tak tankuję na Shellu ale popieram takie akcje To tym łatwiej bojkotować Orlen Cały czas
Al_Capone Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja jeżdżę TDI.. i tak zasadniczo rzadko na stacji bywam
MoorPH Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 golf ? no podobno na spalarni bywa :gwizdanie: Bywacie na spalarni? A ja tak blisko mam. Wczoraj bylem kolo 23 ale lipa byla.. Moze z 8 samochodów.. Podoba mi się tylny znaczek http://www.a6klub.pl/a4-b5-sector-lansowoz-vt10963.htm Daj spokój.. Jaki festyn.. Postawili nowy fotoradar przy Broniszach: Stoi od 2 tygodni, raczej atrapa bo wielokrotnie przemykałem obok niego nawet 140km/h i nic nie pstrykało Malik żebyś się nie zdziwił.. JA tam ostatnio na błonie mykam, i osobiście widzialem. ALe to bylo jakies 3-4 dni temu. To samo jest po drugiej stronie wawy. Przy kajki wsadzili aparat w puche( w kier do centrum). [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 10:11_________________________________________________yrB tak wogole..[br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 10:18_________________________________________________Jedzie ktos od nas na PÓŁNOCNY? http://www.a4-klub.pl/smf/zapisy_na_zlot_polnocy_a4_klubpl-t81268.0.html
moskal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 W muffler service na zielonej krzyknął z robocizną 450zyli. Trochę dużo. zeby to naprawić muszą wywalić cały kolektor rozpoczynając od silnika , w ch.uj roboty , przerabiałem to w mojej byłej , cały dzień sie pierdo.liłem Daj spokój.. Jaki festyn.. i jeszcze na dodatek ta smycz
soolek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 A wogole to mam taki OT. Ostatnio na wolnych obrotach jak jest cieplo i auto jest rozgrzane troche drga mi buda. Nic strasznego ale wk***ia mnie niemiłosiernie. Na dwoje babka wróżyła poducha/plecionka. Myślałem, że zanim wymienię poduchę to zrobię plecionkę bo tańsza. A tu kupa. W muffler service na zielonej krzyknął z robocizną 450zyli. Trochę dużo. Nie ma ktoś pomysłu na inną miejscówkę? Obstawiam jednak poduchę. Ostatnio wymieniałem plecionkę i trząchanie pozostało. Do wymiany mam przednią środkową poduchę, ale chwilowo odłożone w czasie, bo trzeba "mordę" ściągać. Wycięcie kata i plecionki - za 200 mogę polecić zakład na Modlińskiej.
Al_Capone Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 kat wydmuchany. Szkoda, ze wtedy plecionki nie zrobilem :/ O tyle moze cos wskazywac na plecionke, ze jak przytrzymam rure koncowa to w samochodzie cisza...
spanky Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 kat wydmuchany. Szkoda, ze wtedy plecionki nie zrobilem :/ O tyle moze cos wskazywac na plecionke, ze jak przytrzymam rure koncowa to w samochodzie cisza... zobacz zawieszenie wydechu .... ja kiedys wymienilem dwa wieszaki gumowe i byl spokoj ...
malik Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 ja i tak tankuję na Shellu ale popieram takie akcje To tym łatwiej bojkotować Orlen Cały czas Juz kiedys było to wyjaśniane. Większość paliw w Polsce pochodzi z hurtowni Orlenu. W końcowym procesie dolewane są tylko uzdatniacze. Jedyne importowane paliwo to Shell V-Power Racing. Musielibyście wogóle nie tankować tego dnia żeby Orlen to odczuł.
Nosfer Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Sector to jest kozak Pierze, gotuje i do tego daje rady How to Moskal smycze robione na "podobieństwo" A może robiłeś im te smycze ? :decayed:
Kowal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 ja i tak tankuję na Shellu ale popieram takie akcje To tym łatwiej bojkotować Orlen Cały czas Juz kiedys było to wyjaśniane. Większość paliw w Polsce pochodzi z hurtowni Orlenu. W końcowym procesie dolewane są tylko uzdatniacze. Jedyne importowane paliwo to Shell V-Power Racing. Musielibyście wogóle nie tankować tego dnia żeby Orlen to odczuł. pisałem, że nie chodzi o to żeby Orlen odczuł to finansowo. bo na to nie ma szans. chodzi bardziej o samo nagłośnienie sprawy i zrobienie trochę szumu. taka mała szpila w wizerunek od konsumentów. coś w stylu akcji klientów mbanku, która miała miejsce jakiś czas temu.
Oskaro Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 ale była wczoraj impra w Enklawie - d*py z duzymi Był
Korzeń Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Był Był czy było bo to znacząca różnica :polew:
moskal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 kat wydmuchany. Szkoda, ze wtedy plecionki nie zrobilem :/ O tyle moze cos wskazywac na plecionke, ze jak przytrzymam rure koncowa to w samochodzie cisza... to na bank nie plecionka , u mnie była strasznie wysrana , pierdziała okropnie ale buda sie nie trzesła, ja stawiam na poduche silnika Moskal smycze robione na "podobieństwo" skopiowali jak wszystko inne :polew: :polew: :polew: A może robiłeś im te smycze ? :decayed: nie zniżyłbym sie do ich poziomu , znasz mnie przecież troszku [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 14:31_________________________________________________benedykt XVI podczas pielgrzymki do Polski, pojechal do oswiecimia. tam spacerujac posrod barakow, zatrzymal sie i pokazal reka na wieżyczke strzelniczą i powiedzial: "tu jedlismy kremowki" [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 14:35_________________________________________________Pewna gazeta zorganizowała konkurs na najpopularniejszy toast. Wyróżnienia przyznano: - 100 lat! - Na zdrowie! - Pijemy, by nasze dzieci miały bogatych rodziców! - Chlup, w ten głupi dziób! A wygrało: - no Pij k**wa!
.i.KALI.i. Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 bry bry a w nocy nikt nie chciał się ze mną napić, żeby nasze dzieci miały bogatych rodziców...
labek Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Kto jechał za mną w korku na jankach we wtorek (koło 10-11) A4/grill bez znaczka/kolor taki ceglany ( coś tan deseń ). Ja jechałem srebrnym avantem z najklejką "OGARNIJ SIĘ" z tyłu
Rekomendowane odpowiedzi