Lukas Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 a gdzie jest cala reszta ekipy ono to pewnie nie wie w ktorej czesci laptoka zostawil i na forum nie moze wskoczyc lub cos gotuje (mniej realne) :biggrin: a co do chomika to niezle polecial chlopaczyna ale wazne ze juz jest ok
platiniumm Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 jest tak cichutko jak nigdy. ono sprzata w domku na przyjecie gosci
wojtas-audi Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja mysle ze reszta nie moze odnalezc "różowego tematu" i dlatego ich nie ma
Al_Capone Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 kurde szkoda chlopaka, ale dobrze,ze juz OK. Gdyby jechal nigdy by do tego nie doszlo ;P
poziek Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 panowie sugeruje trening przed wyjazdem na zlot
wit.s Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Plastikowa naklejka na klapkę wlewu paliwa dodano Qffa - pierdzielnęło mi się i przeczytałem "tuning" zamiast "trening"
ono Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Żyje żyje tylko nie mam qwa netu w domu ale może dzisiaj już będzie Panowie kto ma dostęp do kompa Macintosh z nagrywarką DVD , STRASZNIE potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lukas Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Chlopaki moje AUDI SPRZEDANE dzisiaj pojechalo sobie jezdzic po Warszawie Pazdzioch sprzedany teraz szukajcie nowego A4 ale juz nie pazdziocha tylko prawdziwego DZIKA :twisted: i w
spanky Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Chlopaki moje AUDI SPRZEDANE dzisiaj pojechalo sobie jezdzic po Warszawie Pazdzioch sprzedany teraz szukajcie nowego A4 ale juz nie pazdziocha tylko prawdziwego DZIKA :twisted: i w gratulacje .... i powodzenia w szukaniu nowego ... :twisted:
wit.s Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Chlopaki moje AUDI SPRZEDANE dzisiaj pojechalo sobie jezdzic po Warszawie Pazdzioch sprzedany No, GRATUL chłopie. :biggrin: Czyżby nowy Klubowicz? To może powstrzymaj się od tak entuzjastycznego oceniania byłego :twisted:
Lukas Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 No moze i nowy klubowicz nie wiem mlody gosc ze 2 lata starszy odemnie mam nadzieje ze nie bedzie dzwonil z pretensjami bo ogladal go 2 dni
Al_Capone Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 moj kolega z Klubu Renault. Gonil skubancow clio Sportem lekko "usprawnionym" http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=137666&scroll_article_id=137666&layout=1&page=text&list_position=1 to nie pierwsza taka jego akcja :twisted: oj ciety jest na Plocje
chudineze Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Brawo widzę że miałem jeszcze okazję Twoją już byłą poznać i to można powiedzieć że załapałem się na ostanie kilometry pod Twoją wodzą No a teraz czekam jak zawitasz w rodzinne strony nowszą :biggrin:
Lukas Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Brawo widzę że miałem jeszcze okazję Twoją już byłą a no wtedy to juz jej ostatnie tchnienie bylo No a teraz czekam jak zawitasz w rodzinne strony nowszą no mam nadzieje ze cos szybko znajde bo ta kase to zaraz przepije bedziesz poinformowany chudineze o spocie w zamosciu
wit.s Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 bo ta kase to zaraz przepije No to trzeba koledze pomóc. Dawaj Lukas - zainwestujemy kaskę :twisted:
wojtas-audi Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Lukas bierz A6, nie bede sam, jest wypasik :biggrin:
Lukas Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Lukas bierz A6 nie no co ty Wojtek ja nie mam tych gabarytów co ty bede wygladal jak Tomboy w tej S8 no nie POZIEK szukam A4
platiniumm Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 lukas to na spoty zajedziesz autobusem z plecakiem wypelnionym polarami
Lukas Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 no mowi sie trudno jakos trzeba dojechac szkoda ze Tomboy odpadl bo bysmy razem chodzili na PeKaeSa
Rekomendowane odpowiedzi