AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 dzisiaj wazny dzien :-) chce sie pojawic na spocie :-) rozumiem ze bez problemu was znajde ? Nie, pochowamy się Norbiemu, staremu i stałemu bywalcowi spotów trzeba wierzyć
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 FLYER jak tam było chłopaku na urlopie - rozumiem że pojawisz sie na spocie :> Dzis nie... jestem juz umowiony, ale za tydzien bendem A na urlopie... sporo slonca, ponton 700PS , za duzo chlania, jeziorka, lasy... ale za krotko
Kowal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 siema wszystkim moja niunia znowu ozyła :> aku wymieniony. wybór padł na Bosha S5
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 I ostanie pytanie - są zakwasy w rękach i ramionach ?? :tongue4 E tam. Jak to się robi regularnie to lepsze niż siłownia. Dla leniuchów polecam Flexa
Kowal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 widze ze sezon na polerkę Malik nie można tym sprzętem czegoś porysować albo przypalić lakieru?
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 widze ze sezon na polerkę Malik nie można tym sprzętem czegoś porysować albo przypalić lakieru? To jest mimośrodówka (kręci się po elipsach) więc nie da się nią przypalić. Niestety kosztuje kilka razy więcej niż zwykła.
Kowal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Fajne cacko. Lubię sprzęt który nie pozwala użytkownikowi niczego spier...
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 aloha widzimy się dzisiaj i może nawet ściągne kumpla z pracy B6-tką. A wczoraj mnie tak wciągneła ta gierka o której mowa w "na kazdy temat" ze sie nie wyspałem do roboty. grrr... Po co mi dali tego linka Chciałem koniecznie do ałudi dojść... Jak humorki dzisiaj?
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dzię dobry dziewuchy dzisiaj wazny dzien :-) chce sie pojawic na spocie :-) rozumiem ze bez problemu was znajde ? weź dwie "krowy" i szukaj stada ogrów , są nie do niezauważenia
Al_Capone Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 może daj definicję "krowy" bo kolega weźmie dwie Panie z poznańskiej
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 może daj definicję "krowy" bo kolega weźmie dwie Panie z poznańskiej krowa - 0,7L wódki
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 to mysle, że jakby wziął 2 wieprzowinki efekt byłby duuuzo lepszy bo 1.4 litra na tylu chłopa to nawet nie warto siadac do tego...
Al_Capone Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 hmm kali... a widziales kiedys Panie z poznanskiej? Zeby taka ruszyc porzebujesz minimum 1.4l na łebka
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 to mysle, że jakby wziął 2 wieprzowinki efekt byłby duuuzo lepszy bo 1.4 litra na tylu chłopa to nawet nie warto siadac do tego... A dwie wieprzowinki na tylu chłopa wystarczy?
Al_Capone Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A dwie wieprzowinki na tylu chłopa wystarczy? Wielorazowego użytku. Pozatym można na dwa do trzech batów
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 bo 1.4 litra na tylu chłopa to nawet nie warto siadac do tego... wszyscy cfaniakuja a jakby przyszło co do czego ,to nikt wódy nie ruszy. przerabiałem to wiec dwie krowy starczą w zupełności
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Najlepsze wieprzowinki są jak co tydzień na prawdziwym spocie A4-klubu na warszawskim Torwarze. Zapraszam na 19
MoorPH Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaopiekowałbym się kilkoma :> Widziałem MoorPH na NK ze byles na urlopie z dziewczyną - mądrze to tak - z drewnem do lasu ? Oskaro z nią można.. Spokojnie.. To się nazywa tolerancja, na zachowania i instynkty męskie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Najlepsze wieprzowinki są jak co tydzień na prawdziwym spocie A4-klubu na warszawskim Torwarze. Zapraszam na 19 Poziek miałeś dać foty , a kto tam z klubu wogóle zagląda ???
Rekomendowane odpowiedzi