poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jaka ona ma charakterystykę pracy ? po przekroczeniu 1200rpm zaczyna rzęzić jak zarzynana świnia....przestaje wogóle pompować przy 3600rpm...
adamooo Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 przy 1350rpm zaczyna się unosić..potem wirnik wpada w rezonans..ukręca się -- dalej leci przez kompresor klimy, wali do środka przez podłokietnik i uderza kierowce w dyńkę..zgon na miejscu a wirnik wraca na pole position
Nosfer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja w tygodniu zawsze chetnie No to moze być np. poniedzialek ? Cały PENTHOUSE TEAM? :naughty: SIUR Big SIUR też chętnie wpadnie Nie musisz dwa razy powtarzać :kox:
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja w tygodniu zawsze chetnie No to moze być np. poniedzialek ? Cały PENTHOUSE TEAM? :naughty: SIUR Big SIUR też chętnie wpadnie Nie musisz dwa razy powtarzać :kox: ja też reflektuje moją skromną osobe
Oskaro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja w tygodniu zawsze chetnie No to moze być np. poniedzialek ? Cały PENTHOUSE TEAM? :naughty: SIUR Big SIUR też chętnie wpadnie Nie musisz dwa razy powtarzać :kox: :good: czy jak bedzie Kasia to oznacza, ze nie mozemy dzwonic po dziewczyny ???
migdalek1985 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Na niej miałęs robony program? Dyńke mam twarda wiec oby sie tylko nie powyginał A tak powazniej, to od ilu ona sie wkreca?
malik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 auć :naughty: :naughty: trzeba namawiać Malika na nitro Przerabiałem temat. Jeszcze nie ma do S4 dobrej instalacji wtryskującej równomiernie gaz do cylindrów. Kwestia kilku miesięcy. http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=243285&highlight=s4+nos Gotowy kit będzie wyglądał mniej więcej tak: Tutaj pokazana instlacja do V8 4.6l Mustanga.
AndyN Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja też reflektuje moją skromną osobe Ty nie możesz. Masz L4. Lekarz zabronił
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 :good: czy jak bedzie Kasia to oznacza, ze nie mozemy dzwonic po dziewczyny ??? Oskarek dla siebie możecie coś zorganizować, ja po proszę jednego przystojnego faceta i wytrzymały stół
malik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 :good: czy jak bedzie Kasia to oznacza, ze nie mozemy dzwonic po dziewczyny ??? Oskarek dla siebie możecie coś zorganizować, ja po proszę jednego przystojnego faceta i wytrzymały stół Nie ma to jak rżnięcie na stole
ono Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Tutaj pokazana instalacja do V8 4.6l Mustanga. Coś do mnie pijesz ?
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ty nie możesz. Masz L4. Lekarz zabronił wygospodaruje chwilke miedzy rehabilitacją a masażystą
malik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Tutaj pokazana instalacja do V8 4.6l Mustanga. Coś do mnie pijesz ? No właśnie coś dawno nie piliśmy :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 przy 1350rpm zaczyna się unosić..potem wirnik wpada w rezonans..ukręca się -- dalej leci przez kompresor klimy, wali do środka przez podłokietnik i uderza kierowce w dyńkę..zgon na miejscu a wirnik wraca na pole position :polew: :polew: :polew: :polew: :good: czy jak bedzie Kasia to oznacza, ze nie mozemy dzwonic po dziewczyny ??? Oskarek dla siebie możecie coś zorganizować, ja po proszę jednego przystojnego faceta i wytrzymały stół Nie ma to jak rżnięcie na stole buhahahhaha :polew: :polew:
Italiano Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Połowę klubowiczów z Penthouse team jest nad morzem, jak my to zrobimy? Będziemy pili przez skypa?
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Połowę klubowiczów z Penthouse team jest nad morzem, jak my to zrobimy? Będziemy pili przez skypa? Kto jest nad morzem? Może do poniedziałku wrócą?
Oskaro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Połowę klubowiczów z Penthouse team jest nad morzem, jak my to zrobimy? Będziemy pili przez skypa? Kto jest nad morzem? Może do poniedziałku wrócą? Ze stolem to bedzie problem bo jest szklany A nad morzem jest na pewno Adas i Adriano ?
Rekomendowane odpowiedzi