MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ooo.. Oskaro sie pojawił.. CO sie stało Oskar że tak wcześnie zawitałeś na forum?? [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:58_________________________________________________ Że niby znowu szyberdach, 35 stopni i korek przed Pruszkowem ? A tam jest jakiś korek?
Oskaro Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja w tygodniu zawsze chetnie No to moze być np. poniedzialek ? A moze byc sroda? W poniedzialek nie dam rady ...ale mnie dzis gwalci kac W środę mam sex meeting z koleżanką - nie mogę tego sobie odpuścić :>
MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 wtorek, czwartek? W czwartek powinna być poprawka..
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 wtorek, czwartek? W czwartek powinna być poprawka.. A we wtorek spot...
MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 wtorek, czwartek? W czwartek powinna być poprawka.. A we wtorek spot... Dokładnie, racje ma. Piwa jej dać
Oskaro Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 wtorek, czwartek? No to moze byc czwartek !!
trzyfx Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Komuś skasował takie fajne Audi... http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1613613,0,,karambol_na_wawelskiej__zderzylo_sie_5_samochodow,wiadomosc.html
adamooo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja w tygodniu zawsze chetnie No to moze być np. poniedzialek ? A moze byc sroda? W poniedzialek nie dam rady ...ale mnie dzis gwalci kac W środę mam sex meeting z koleżanką - nie mogę tego sobie odpuścić :> a to ta koleżanka z piły ?
Korzeń Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a to ta koleżanka z piły ? Kleopatra?
MoorPH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1613625,0,1,219-kmh-na-liczniku--spieszyl-sie-na-spotkanie,wiadomosc.html Temu to się spieszy..
rav Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Eeeeetam co to za prędkość. Gdyby dogonili go przy max prędkości tego auta to by było coś. :gwizdanie: :gwizdanie:
Oskaro Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja w tygodniu zawsze chetnie No to moze być np. poniedzialek ? A moze byc sroda? W poniedzialek nie dam rady ...ale mnie dzis gwalci kac W środę mam sex meeting z koleżanką - nie mogę tego sobie odpuścić :> a to ta koleżanka z piły ? z piły - co Ty, po co z tak daleka jak w Warszawie, na miejscu jest wystarczająco dużo kobiet
PIXI Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Oskaro ( kawaler to kawaler ) taki to pożyje
adamooo Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Oskaro ( kawaler to kawaler ) taki to pożyje u nie poznaję kolegi codziennie lafiryndy w domu
PIXI Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Oskaro ( kawaler to kawaler ) taki to pożyje u nie poznaję kolegi codziennie lafiryndy w domu :polew: :polew: Adaś chyba trafiłeś w dziesiątkę Kura nie kura - byle by była dziura :gwizdanie: Potwór nie potwór byle by był otwór No dobra ( sory ) za bardzo się rozbrykałem
Oskaro Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Oskaro ( kawaler to kawaler ) taki to pożyje u nie poznaję kolegi codziennie lafiryndy w domu :polew: :polew: Adaś chyba trafiłeś w dziesiątkę Kura nie kura - byle by była dziura :gwizdanie: Potwór nie potwór byle by był otwór No dobra ( sory ) za bardzo się rozbrykałem To ja sie dołącze to tych mądrości: Kto rucha brzydkie rucha wiecej Gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie :polew: :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi