poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dzisiaj na Torwarze laski myją szybki klubowiczom: Już im powiedziałem, żeby nie tykały amierikańskiej Esy hiper/fast/furious/fancy/fakemeglujers style :decayed:
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dzisiaj na Torwarze laski myją szybki klubowiczom: hiper/fast/furious/fancy/fakemeglujers /wolnossaken/
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 /wolnossaken/ /loudszczekaczenizmegahiperszybkien/
Buba Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 jasne, wszyscy przyjada glodni wrazen a pozniej takie kwiatki wyjda http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1615097,0,,rumuni_opanowuja_skrzyzowania,wiadomosc.html
krzyniek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Krzyniek to ma dość niepokojący opis na GG to by się zgadzało ale nie martwcie się wyliżę się jak skończę budowę to wpadnę "tym" na spota
malik Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie tykały amierikańskiej Esy hiper/fast/furious/fancy/fakemeglujers Co jak co, kwestionować możesz hiper, fast, furious i fancy ale meguiars na pewno jest prawdziwy!
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie tykały amierikańskiej Esy hiper/fast/furious/fancy/fakemeglujers Co jak co, kwestionować możesz hiper, fast, furious i fancy ale meguiars na pewno jest prawdziwy! a wolnossaken nie jest prawdziwy ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Korzeń Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie gadac tyle tylko ruszac na torwar...ups promke
wit.s Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie gadac tyle tylko ruszac na torwar...(...) Będę
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie gadac tyle tylko ruszac na torwar...(...) Będę Wit.s czy Ci sie kur** kierunki poje.bały?
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie gadac tyle tylko ruszac na torwar...(...) Będę Wit.s czy Ci sie kur** kierunki poje.bały? wszystko gra, nie gorączkuj się o Wicia [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 18:36_________________________________________________Jeee jebacze, pisze do was z TORWARU ale imprezka
Korzeń Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie gadac tyle tylko ruszac na torwar...(...) Będę Wit.s czy Ci sie kur** kierunki poje.bały? wszystko gra, nie gorączkuj się o Wicia [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 18:36_________________________________________________Jeee jebacze, pisze do was z TORWARU ale imprezka Tylko pozazdrościć, bo w Promce wieje ...[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 20:49_________________________________________________Stałem w tym mega korku!! http://www.zw.com.pl/artykul/1,393508_Plonacy_samochod_zablokowal_al__Jerozolimskie.html
PARAF Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A mógł kupić oooo, które nie posiada na desce przycisku "SAMOZAPŁON"... Tak czasami bywa... A co Panowie powiecie na to...? WRD KSP
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Niemożliwe.. Jechałem najwolniej. Potem problemy z kompem a na forum jestem pierwszy [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 00:04_________________________________________________ A co Panowie powiecie na to...? WRD KSP Hmm... Dla mnie standard Moje byłe miejsce pracy ) Siedzialem tam przez szybe
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Niemożliwe.. Jechałem najwolniej. Potem problemy z kompem a na forum jestem pierwszy [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 00:04_________________________________________________ A co Panowie powiecie na to...? WRD KSP Hmm... Dla mnie standard Moje byłe miejsce pracy ) Siedzialem tam przez szybe Zartujesz - zobacz kiedy sie zalogowalem Czekalem na Twojego posta
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Mam juz zdjęcia To dawaj - wrzucaj
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jeszcze chwila.. Mała modyfikacja jest prowadzona.. Widze, że Kali juz do nas dołączył..
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 jestem i ja jeszcze mnie przytrzymali na Cargo i zmarzłem straszliwie. ale co tam, twardkim trzeba byc a przyznacie, ze volvo zawiodło nasze oczekiwania... zastanawiam sie jak dlugo myślał, że mam faktycznie 1.6 Paweł dawaj fotki. Biegiem
Oskaro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jeszcze chwila.. Mała modyfikacja jest prowadzona.. Widze, że Kali juz do nas dołączył.. Spoko - ale walnalem drina i zaczyna mi sie chciec spac Kali - mowisz o PIMP'ie w kozuchu [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 00:55_________________________________________________ jestem i ja jeszcze mnie przytrzymali na Cargo i zmarzłem straszliwie. ale co tam, twardkim trzeba byc a przyznacie, ze volvo zawiodło nasze oczekiwania... zastanawiam sie jak dlugo myślał, że mam faktycznie 1.6 Paweł dawaj fotki. Biegiem Koleś z Volvo dał d*py - moze pomyslal ze masz 1.6 i nie musi sie spieszyc na starcie
Rekomendowane odpowiedzi